ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου Λ.Ε.Π.ΕΝ


ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ. 

Από το 2010 η χώρα βρίσκεται σε μία κατάσταση στέρησης Εθνικής Κυριαρχίας. Από τη στιγμή που εκχωρήθηκε η Νομοθετική και Εκτελεστική εξουσία σε ένα απροσδιόριστο μόρφωμα το οποίο άλλοτε ονομάζεται «Τρόικα» και άλλοτε «Θεσμοί» χωρίς απαραίτητα να υπάρχει και η σχετική νομιμοποίηση. 

Και ενώ η εισαγωγή της χώρας σε καθεστώς «Μνημονίου» είχε σαν αποτέλεσμα, αντίθετα από τις διαβεβαιώσεις των «Θεσμών» την απόλυτη φτωχοποίηση της χώρας, την καταστροφή κάθε παραγωγικής βάσης που θα μπορούσε να συμβάλλει στην ανάκαμψη της Ελληνικής Οικονομίας και την διάλυση της εμπιστοσύνης του μέσου Έλληνα στο χρηματοπιστωτικό σύστημα , υπήρξαν κάποιοι που θησαύρισαν και συνεχίζουν να θησαυρίζουν από την Μνημονιακή λαίλαπα, οι κύριοι δε ωφελημένοι από το Μνημόνιο είναι και αυτοί που το προκάλεσαν και δεν είναι άλλοι από τους ιδιοκτήτες της Τράπεζας της Ελλάδας και τους λοιπούς που τους συνέδραμαν.

Τη στιγμή που τα καλύτερα μυαλά της χώρας και οι εργαζόμενοι στις πιο παραγωγικές ηλικίες υποχρεώνονται να μεταναστεύσουν, οι αυτουργοί του εγκλήματος της χώρας δεν προλαβαίνουν να μετράνε τα παράνομα υπερκέρδη τους, οι δε ντόπιοι συνεργοί τους (ΜΜΕ, Εθνικοί Εργολάβοι, διαπλεκόμενοι Τραπεζίτες) κουνάνε μάλιστα απειλητικά το δάχτυλο σε όσους αντιδρούν.

Το θράσος που έχει η τωρινή κυβέρνηση να μας δείχνει με το δάκτυλο για τα δεινά της χώρας είναι ασύλληπτο. Δυστυχώς όμως οι Έλληνες έχουν σε τέτοιο βαθμό χειραγωγηθεί, ώστε να έχουν πιστέψει πως ήταν οι ίδιοι υπεύθυνοι για τα δάνεια ή τις πιστωτικές κάρτες που μοίραζαν αφειδώς οι τράπεζες στο παρελθόν , έχουν πεισθεί πως στους ίδιους οφείλεται η υπερχρέωση και η χρεοκοπία του δημοσίου, παρά το ότι γνωρίζουν το μέγεθος της διαφθοράς του κρατικού μηχανισμού και της πολιτικής του παρελθόντος.

Ακόμα έχουν την άποψη πως ο πρωθυπουργός προσπάθησε πραγματικά να διαπραγματευθεί και τελικά απέτυχε, εκβιαζόμενος από τους πιστωτές, χωρίς καν να αναρωτούνται εάν υπήρχε άλλος δρόμος για να παραμείνει στην εξουσία κάποιος που κατάφερε να την υφαρπάξει λέγοντας εν γνώσει του τόσα πολλά ψέματα, ειδικά μετά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος. Οι Συροζανελ είναι μια κυβέρνηση όπου η ζημιά που έχουν κάνει στους ελληνικούς θεσμούς και στον πολιτικό λόγο είναι μεγάλη. Πολύ μεγαλύτερη από την οικονομική. Δεν είναι τα προεκλογικά ψέματα, δεν είναι καν οι πρωτοφανείς ύβρεις και χυδαιολογίες. Εκεί που τα δύο κόμματα εξουσίας διαλύουν κάθε έννοια πολιτικής ηθικής είναι η ταχύτητα που αλλάζουν γνώμη ή στάση, ενόσω κυβερνούν.

Μπορεί κάποιος να κυβερνά και να λέει ότι οι ακροδεξιοί είναι «εχθροί της ελευθερίας» και να συγκυβερνά με μερικούς από αυτούς; Ή να καταργεί τις Πανελλαδικές τη Δευτέρα και να τις επαναφέρει διπλές τη Παρασκευή; Και πολλά άλλα…  Και όμως μπορούν και το κάνουν. 

Το πού θα καταλήξει πάντως η ελληνική τραγωδία, εάν δεν αντιδράσουν οι Έλληνες , είναι σχεδόν βέβαιο. Θα έρθει ένα τέταρτο μνημόνιο, μέσω του οποίου οι δανειστές θα πληρώνουν μόνο τον εαυτό τους, όταν και όποτε δεν επαρκούν τα χρήματα που θα εισπράττουν από τη λεηλασία της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.
ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ Λ.Ε.Π.ΕΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ.

Η Λ.Ε.Π.ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ,, ΩΣΤΕ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Λ.Ε.Π.ΕΝ Γιάννης Μπαρδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου