ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Δελτίο τύπου


O ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Η ΛΑΪΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΥΝΑΤΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Σήμερα είναι επιτακτική η ανάγκη όλοι μαζί να πούμε επιτέλους ΟΧΙ. 

ΟΧΙ στο ξεπούλημα της πατρίδας μας, ΟΧΙ στα μνημόνια που κατιδικάζουν τις δικές μας ζωές και των παιδιών μας, ΟΧΙ στα ξένα συμφέροντα που μας φτωχοποιούν, ώστε να πλουτίζουν κάποιοι στις πλάτες μας. ΟΧΙ σε αυτούς που προσπαθούν να αλλάξουν την θρησκεία μας, ΟΧΙ σε αυτούς που προσβάλουν την Πίστη μας. ΟΧΙ σε όλα! 

Δύναμη μας η αντίσταση και η δυνατή παρουσία μας παντού. Δύναμη μας η ένωση μας και η δημιουργία ενός μεγάλου ρεύματος που θα σταθεί εμπόδιο σε όλα όσα κάνουν σε εμάς χωρίς εμάς. 

Ήρθε η στιγμή να πάρουμε πίσω ότι μας ανήκει. Είναι η στιγμή του Λ.Ε.Π.ΕΝ. 

Ξέρετε καλά ποιος είμαι. Πάλεψα πάντα με ψηλά το κεφάλι. Μπήκα μπροστά με τους συνεργάτες μου χωρίς να λογαριάσουμε κανένα προσωπικό κόστος. Τώρα μιλάμε εμείς και ο λαός. Οφείλουμε ενωμένοι να δυναμώσουμε το Κίμημα μας, ώστε να δώσει αγώνες υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Δεν θα κάνουμε πίσω, δεν μας αφορά η λάσπη, είμαστε παρόντες και από εμάς θα πάρουν το γερό μάθημα τους όσοι μας ξεπούλησαν. 

Ήδη κάποιοι θορυβήθηκαν. 

Ήδη πολλοί κατάλαβαν πως είμαστε αποφασισμένοι. Θα καταλάβουν όμως περισσότερο πως εμείς δεν χαμπαρίαζουμε και δεν κάνουμε βήμα πίσω. Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους. 

Η Ελλάδα προορίζεται να ζήσει και θα μεγαλουργήσει ξανά. Με τον λαό της υπερήφανο και δυνατό. Οι Έλληνες δεν παραδίδουμε την πατρίδα και τα παιδιά της σε ντόπια και ξένα συμφέροντα. Αυτό το καλοκαίρι θα είναι καταλυτικό για όσους έπαιξαν μαζί μας. 

Καιρός για μία Ελλάδα ξανά δυνατή. 

Με Έλληνες ξανά ζωντανούς. 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου