ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΡΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΣΤΟΧΟΣ'' ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ


Αποκαλυπτικός είναι ο Χρήστος Ρήγας , Πρόεδρος της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης και Περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας , ο οποίος ήτα παρών την ώρα της εν ψυχρώ δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Έξαλλος μας περιέγραψε ακριβώς ότι συνέβει  Όπως κάθε χρόνο ο Χρήστος Ρήγας έδωσε το παρών στο προσκύνημα για τους πεσόντες του '40. Το πρωί της 28ης Οκτωβρίου μετέβησαν στην Κλεισούρα για το ετήσιο μνημόσυνο. Εκεί ήταν και ο Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων , στον οποίο τηλεφώνησαν γύρω στις 10:30 και τον ενημέρωσαν ότι γίνεται κάποιο περιστατικό στους Βουλιαράτες.

Όταν ολοκληρώθηκε το μνημόσυνο , μετέβησαν στους Βουλιαράτες και μετά την κατάθεση στεφάνων πήγαν στο χώρο που θα παρέθεταν δεξίωση ( ήταν σε κλειστό χώρο και όχι στη πλατεία του χωριού ). Στην δεξίωση ήταν όλοι οι <<επίσημοι>> προσκεκλημένοι , ανάμεσα τους η πρέσβης , ο πρόξενος , η υπουργός πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά , βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , επιτελείς του Ελληνικού Στρατού.

Στα δέκα λεπτά ενημερώθηκε ο Χρήστος Ρήγας πως γίνεται σοβαρό περιστατικό ,βγήκε αμέσως από την αίθουσα και έξω συνειδητοποίησε πως γινόταν πραγματική μάχη. Όπως μας μετέφερε έπεσαν πάνω από 150 πυροβολισμοί , ενώ εκείνη ακριβώς τη στιγμή έφτασε και το ελικόπτερο που μετέφερε άντρες αλβανικών ειδικών δυνάμεων , από αυτούς που δολοφόνησαν τον Κωνσταντίνο. Σύμφωνα με μαρτυρία γιαγιάς ο Κωνσταντίνος δεν πυροβόλησε τους αστυνομικούς , ενώ ο Χρήστος Ρήγας εκτός εαυτού με την αδιαφορία των <<επισήμων>> , ζητάει την παραίτηση όσων ήταν παρόντες , κατέχουν αξιώματα και λένε εξόφθαλμα ψέμματα , ότι δήθεν δεν έμαθαν και δεν άκουσαν τίποτε ώστε να παρέμβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου