ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Ο Χρήστος Ρήγας στην παρουσίαση του βιβλίου του Udo Voigt

Μεγάλη επιτυχία είχε η παρουσίαση στα ελληνικά του βιβλίου του ευρωβουλευτή  Udo Voigt  με τίτλο «Για την Ελευθερία των Εθνών» που πραγματοποιήθηκε σε κεντρική αίθουσα των Αθηνών την 7η  Μαρτίου.
Σε αυτήν μίλησαν για το βιβλίο ο εκδότης στα ελληνικά Γιώργος Δημητρούλιας, ο οποίος είναι και δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας, ο πρώτος εκδότης του βιβλίου ο Σουηδός Dan Erikson που είναι ο πρόεδρος του ιδρύματος αναγνωρισμένου από το ευρωκοινοβούλιο «Europa Terra Nostra» που εξέδωσε στα γερμανικά το βιβλίο, χαιρέτησε ο περιφερειακός σύμβουλος της «Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Ελλάδα» Χρήστος Ρήγας και τέλος τον λόγο έλαβε ο ίδιος ο συγγραφέας του βιβλίου Γερμανός ευρωβουλευτής  Udo Voigt.

Την επομένη το απόγευμα 8 Μαρτίου έλαβε χώρα σε αίθουσα του ιστορικού Δημαρχείου της Καλαμάτας συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής Δράσης παρουσία του προέδρου του συλλόγου Θανάση Χασάπη, όπου μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις ο επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος της «Ελληνικής Δράσης για τον Δήμο Καλαμάτας» Γιώργος Δημητρούλιας. Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο Dan Erikson ο οποίος παρουσίασε στους δημοσιογράφους τις δραστηριότητες του ιδρύματος «Europa Terra Nostra» και τελευταίος ομιλητής ήταν ο ευρωβουλευτής Udo Voigt που μίλησε για την ποικίλη δράση του όπως αυτή περιγράφεται στο βιβλίο.
Την επομένη το πρωί συνεδρίασε το ίδρυμα «ΕΤΝ» σε κεντρική αίθουσα της Καλαμάτας και μετά περιηγήθηκε η πολυπληθής αντιπροσωπεία σε ιστορικά αξιοθέατα της πόλης. Το ενδιαφέρον των ευρωπαίων για την Πατρίδα μας ήταν έντονο και για άλλη μια φορά απεδείχθη ότι η βάση της εθνικής ιδεολογίας στην Ευρώπη είναι το Ελληνικό Πνεύμα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου