ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

Απίστευτο: Κατέβασαν τις πινακίδες που έχουν τα ονόματα «Φίλιππος» και «Μέγας Αλέξανδρος» από τα τούνελ της Κατερίνης


Απίστευτο. Κατέβασαν τις πινακίδες που είχαν τα τούνελ της Κατερίνης με το όνομα «Φίλιππος» και «Μέγας Αλέξανδρος» για να μην προκαλούν τους Σκοπιανούς. Εκπρόσωπος της εταιρείας που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο επιβεβαίωσε την πληροφορία και προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είπε πως θα… τοποθετηθούν ξανά στο εσωτερικό όμως των τούνελ.

Τι να πει κανείς πλέον. Η συμπεριφορά ορισμένων αγγίζει τα όρια της προδοσίας. Αλλά όλα ξεκινούν από τους πολιτικούς αυτής της χώρας που θέλουν να παραδώσουν τα πάντα. Από το όνομα «Μακεδονία» μέχρι τα πετρέλαια του Αιγαίου.

Το θέμα συζητήθηκε στη διαβούλευση για την Μακεδονία που οργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και έλαβε πανελλήνια διάσταση.

Έτσι ο εκπρόσωπος της εταιρείας αναγκάστηκε – ψελλίζοντας – να ομολογήσει ότι απομακρύνθηκαν οι δύο πινακίδες, για να… τις «καθαρίσουν», αλλά να μην τις τοποθετήσουν ξανά στην είσοδο αλλά μέσα στους τοίχους, όπως τις επιτύμβιες πλάκες. Ο καθένας λοιπόν μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και να αντιληφθεί το που «βαδίζει» η σημερινή πολιτική εξουσία. Όπως ήταν επόμενο η εκπρόσωπος της εταιρείας δεν διευκρίνισε αν η εταιρεία ή κάποιοι μέτοχοί της έχουν κι άλλα έργα στα Σκόπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου