ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Μέχρι και νέα Ίμια θα "δούμε" για αποπροσανατολισμό.....μιας και έρχεται η "μεγάλη λύση".....


Γιατί όμως οι σταλινικοί έβαλαν ως προτεραιότητα στην ατζέντα τους ένα ζήτημα, το οποίο προκαλεί ακόμα και στους ίδιους τρομερή πολιτική ζημιά; Γιατί αποφάσισαν τώρα να το "επιλύσουν" πάση θυσία; ...

Γιατί απλούστατα τώρα είναι η "ευκαιρία", όχι τόσο για τους ίδιους, όσο για τα αφεντικά τους. Αν δεν το επιλύσουν τώρα με τον τρόπο που θέλουν, μπορεί να μην το λύσουν ποτέ. Τώρα όλοι οι ανθέλληνες παγκοσμίως πιέζουν για τη χαριστική "βολή" στον Ελληνισμό. Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή οικονομική αδυναμία τής Ελλάδας, για να επιτύχουν την ολοκληρωτική της ήττα ...Ερντογάν, Ράμα και Ζάεφ είναι προφανές ότι υπό έναν έξωθεν "συντονισμό" πιέζουν και απειλούν την Ελλάδα ...Πιέζουν, για να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό και να δώσουν "άλλοθι" στην ηγεσία του να κάνει "εκπτώσεις" ...Μια ηγεσία καθαρά σταλινική και κραυγαλέα μισελληνική.

Αυτή η ηγεσία εμφανίζεται να μην έχει κανέναν φόβο και κανένα άγχος απέναντι στο υπόλοιπο πολιτικό κατεστημένο. Λογικό είναι αυτό, γιατί, όπως εξηγήσαμε, κίνδυνος δεν υπάρχει. Μεταξύ συνενόχων δεν υπάρχει ούτε αμφιβολία ούτε φόβος. Εφαρμόζεται και πάλι η γνωστή δοκιμασμένη συνταγή ...Δωσίλογοι και σταλινικοί μαζί δεν κινδυνεύουν ΠΟΤΕ, γιατί είναι συνένοχοι στα ΠΑΝΤΑ. Ο Μητσοτάκης και οι σταλινικοί έκαναν το "βρόμικο" '89 και δεν υπάρχει κίνδυνος με την απλή αντιστροφή των ρόλων. Οι σταλινικοί και ένας Μητσοτάκης θα κάνουν το "εμετικό" 2018. Το λεπτό σημείο εδώ είναι κάτι, το οποίο φαίνεται ασήμαντο, αλλά είναι το απόλυτα σημαντικό για την περίπτωση. Ενώ οι όροι τής εξίσωσης είναι οι ίδιοι, η σειρά τους σε αυτήν την εξίσωση είναι διαφορετική ...και αυτό είναι σημαντικό. Ενώ δηλαδή το "άθροισμα" Δωσίλογοι + Σταλινικοί είναι ίσο με το Σταλινικοί + Δωσίλογοι ταυτόχρονα το αποτέλεσμα είναι και διαφορετικό.


Αν καταλάβει ο αναγνώστης τον λόγο που συμβαίνει αυτό το παράδοξο, θα καταλάβει γιατί τώρα είναι η μοναδική τους ευκαιρία να λύσουν το "Μακεδονικό Ζήτημα" εις βάρος τού Ελληνισμού. Γι' αυτούς είναι ευκαιρία, ακριβώς επειδή οι σταλινικοί είναι πρώτοι στην "εξίσωση", ώστε να φέρουν την ευθύνη και της "εικόνας" και όχι μόνον της "υπογραφής". Αυτό είναι το όλο μυστικό. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά κι ούτε θα επιχειρηθεί να γίνει, και άρα να δώσουν παράταση στο θέμα. Αυτό συμβαίνει, γιατί δεν συμφέρει τους βενιζελικούς δωσίλογους να εμφανίζονται αυτοί ως η Κυβέρνηση της προδοσίας.

Επειδή αυτοί θέλουν να επαναφέρουν τον ιδιόκτητο δικομματισμό, θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν τη φθορά τής "έκθεσης" στον λαό. Ως "συγχωρεμένοι" δωσίλογοι, δεν έχουν την ανάλογη "πίστωση" να επιβιώσουν, αν χρεωθούν με μια νέα προδοσία. Αυτοί, από τη Μικρασιατική Καταστροφή κι εντεύθεν, "πουλάνε" δήθεν πατριωτισμό και "καθαρότητα". Δεν τους "παίρνει" να "λερωθούν" από έναν μόνιμο μακεδονικό "λεκέ" προδοσίας, ο οποίος θα υπενθυμίσει στους πάντες και τις προηγούμενες προδοσίες τους. Ως εκ τούτου θα κάνουν τους πονηρούς, για να αποφύγουν το "κόστος". Θα στηρίξουν τους σταλινικούς στην προδοσία, αλλά θα το κάνουν με "πόνο" ψυχής. Πώς είπε το σκουπίδι η Ντόρα; ...Κι αυτή, σαν γνήσια "πατριώτισσα", δεν θέλει να "δώσει" το όνομα της Μακεδονίας, αλλά θα το κάνει από "ρεαλισμό" ...Αυτό είναι το μοτίβο. Για το ίδιο θέμα οι σταλινικοί θα εμφανίζονται ως προδότες και οι βενιζελικοί σαν "ρεαλιστές".

Αυτή η στήριξη εκ μέρους των βενιζελικών αρκεί στους σταλινικούς. Έχοντας τις "πλάτες" των ιδιοκτητών τού δικομματισμού, δεν φοβούνται για ενδεχόμενη τιμωρία ...Δεν φοβούνται για μελλοντικά "Γουδιά". Από τη στιγμή που δεν έχουν τον φόβο αυτόν, θα το επιχειρήσουν χωρίς πρόβλημα. Πέραν του ότι ο "βρομιάρης" δεν φοβάται έναν επιπλέον λεκέ, αυτοί ειδικά δεν έχουν κανέναν επιπλέον ενδοιασμό, γιατί απλούστατα δεν έχουν καμία συμπάθεια στον ελληνικό λαό. Οι ΚΚΕδες - έτσι κι αλλιώς - από τότε που υπάρχουν θεωρούνται απ' αυτόν τον λαό προδότες και συνεργάτες ξένων. Με αυτήν την άποψη του λαού για τους ίδιους έχουν ζήσει και πλέον δεν τους ενοχλεί. Έτσι έχουν γαλουχηθεί, έτσι έχουν "προοδεύσει" και εσχάτως έτσι πλουτίζουν ...Δεν τους νοιάζει αν τους κατηγορείς. Γιατί; ...Γιατί, όταν κάποιον τον αντιλαμβάνεσαι ως εχθρό σου, δεν έχει νόημα να σε κατηγορεί αυτός για προδοσία. Έτσι ακριβώς αντιλαμβάνονται τον Ελληνισμό οι σταλινικοί κομμουνιστές. Οι ΚΚΕδες είναι πρωτίστως μισέλληνες ...Από τη φύση τους ...Από την ιδεολογική τους "μήτρα" βγαίνουν μισέλληνες. Γιατί να τους "πληγώνει" η αρνητική άποψη των εχθρών τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου