ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Χ.Α Το κόμμα που έκανε την ανακυβίσθηση(κολοτούμπα) Εθνικό άθλημα

Με αφορμή την <φιλοξενία> τεσσάρων(4) Βέλγων βο(υ)λευτών του φιλοσιωνιστικού κόμματος Vlaams Belang και την ομιλία τους στην κ.ο της ,η Χ.Α έδειξε για ακόμα φορά την στροφή που έχει πάρει ,φιλικά διακείμενη προς ότι αποδοκίμαζε στο παρελθόν.
Τι να πρωτοθυμηθούμε πιά!.
α) Το δεκανίκι στην Ανθελληνική Κυβέρνηση όταν την προστάζουν(και τρέχουν σαν καλά σκυλάκια);..Τα πιο πρόσφατα είναι η κοινή μετάβαση στα ακριτικά νησιά(γιατί εάν ήθελαν θα μπορούσαν να ναυλώσουν δικό τους μέσο-αλλά θα τους δάγκωναν τα καβούρια στην τσέπη) καθώς και η επιβράβευση από το στόμα του Υπουργού κ.Παρασκευόπουλου!
β)Η κολοτούμπα Εθνικού νομίσματος-Ευρώ;
γ)Οι έπαινοι και οι εμφανίσεις τους στο κρατικό κανάλι ,αλλά και στο κανάλι του άλλοτε <Προδότη> και νυν συνοδοιπόρου Μνημονιάκια Καρατζαφέρη;
δ)Η σύμπλευση με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο ξεφτιλισμένο δημοψήφισμα;
ε)Η <αγάπες> με ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ-ΝΑΤΟ ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος;κλπ...
Το αντίβαρο στην ξεφτίλα και στην κολοτούμπα το έχει αναλάβει <εργολαβικά> συγκεκριμένος <κονφερασιέ> (όπως τον αποκαλεί συναγωνιστής του) ,που όμως όσο παραμένει και αποδέχεται την οικογενειακή επιχείρηση ,πείθει μόνο τους πρόσκαιρους ψηφοφόρους και επουδενί τους Έλληνες Εθνικιστές.
Υ.Γ. Η απόδειξη του τι ρόλο βαράει το Βέλγικο κόμμα,είναι η παραπομπή των βο(υ)λευτών σε απολογία για την εν Ελλάδι περιοδεία τους.(Σιωνιστικό τράβηγμα στο αυτί)
Περισσότερα  θα πούμε στο μέλλον,αλλά να ξέρουν όλοι ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια,που λέει και ο λαός.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΕΠΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου