ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Το σχέδιο των Γερμανών να υφαρπάξουν τα πιο δυνατά ελληνικά μυαλά


Σε παιδομάζωμα Ελληνόπουλων επιδίδονται συντονισμένα οι Γερμανοί, που, από τη μια, καταστρέφουν την Ελλάδα και, από την άλλη, προσπαθούν να υφαρπάξουν τα καλύτερα μυαλά.
Αυτή τη φορά στήνουν ...
μόνιμη δομή για την ενδυνάμωση, όπως λένε, των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας σε θέματα που αφορούν τη νεολαία. Χθες στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης διεξήχθη το 2ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Νεολαίας, παρουσία του γενικού γραμματέα Νέας Γενιάς και Διά Βίου Μάθησης Παυσανία Παπαγεωργίου. 

Οπως ανακοινώθηκε, το επόμενο διάστημα εκπρόσωποι των αρμόδιων υπουργείων των δύο χωρών θα υπογράψουν το προσχέδιο της συμφωνίας για την ίδρυση του ιδρύματος, ενώ το έδαφος για την έναρξη λειτουργίας του θα προετοιμάσουν εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος δύο γραφεία διασύνδεσης. Μάλιστα, η έδρα του ελληνικού γραφείου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

«Οι συναντήσεις που γίνονται ανάμεσα στους κυβερνητικούς και τους μη κυβερνητικούς φορείς των δύο χωρών είναι ενταγμένες σε μια στρατηγική ελληνογερμανικής συνεργασίας, που ξεκινάει από δράσεις ενδυνάμωσης και συνεργασίας στον τομέα της νεολαίας ανάμεσα στις δυο χώρες και τελικό στόχο έχει τη δημιουργία μόνιμης δομής, του ελληνογερμανικού ιδρύματος νεολαίας» ανέφερε ο κ. Παπαγεωργίου. 

Θετικός για το ίδρυμα δήλωσε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, που ξέχασε βέβαια ότι τα ίδια έλεγε και για τον Φούχτελ, παρότι στη συνέχεια «τα έσπασε» μαζί του. «Η ίδρυση του νέου ελληνογερμανικού ιδρύματος στη Θεσσαλονίκη θα βγάλει ασπροπρόσωπη τη νεολαία, δίνοντας παράλληλα θετική ώθηση στις διμερείς σχέσεις Ελλάδας - Γερμανίας» είπε ο κ. Μπουτάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου