ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Η νέα (διπλή) πρόκληση των Αλβανών


Πράξεις μίσους εναντίον των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών αλλά και των Ελληνικών συμβόλων!

Κατέβασαν και έκαψαν την ελληνική σημαία στην Κρανιά Δελβίνου και βεβήλωσαν το μνημείο του Θύμιου Λιώλη
Σε ακόμα μία προκλητική ενέργεια προχώρησαν, το πρωί της περασμένης Δευτέρας, οι αποκαλούμενοι ακτιβιστές του Κινήματος για την Ενωμένη Αλβανία....


Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αλβανικό δημοσίευμα, οι αποκαλούμενοι ακτιβιστές με επικεφαλής τον πρόεδρο του κινήματος Ταχίρ Βέλιου κατέβασαν από τον ιστό και έκαψαν την ελληνική σημαία στο χωριό Κρανιά του Δελβίνου, ενώ βεβήλωσαν και το μνημείο του Θύμιου Λιώλη.
Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα έχει αναρτήσει στο προφίλ του στο facebook ο Ταχίρ Βέλιου.

Σε απόσπασμα αυτού σημειώνεται χαρακτηριστικά πως «το Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία είναι αποφασισμένο να δρα συνεχώς ενάντια σε κάθε πρόκληση και να μην επιτρέψει στους σοβινιστές γείτονές μας να παραβιάσουν την εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία της αλβανικής δημοκρατίας». Στο αλβανικό δημοσίευμα επισημαίνεται ακόμα πως το κίνημα είχε προειδοποιήσει, προ ημερών, για ανταπάντηση «στις προκλήσεις των Ελλήνων εξτρεμιστών» και συνεχίζει με απειλές πως «το Κίνημα για τη Μεγάλη Αλβανία είναι έτοιμο να ανταποδώσει με πλήρη αμοιβαιότητα προς όλους τους εχθρούς του αλβανικού έθνους».

Ο πρόεδρος του κινήματος Ταχίρ Βέλιου τονίζει πως οι συμμετέχοντες στο κίνημα είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε όλους τους εχθρούς του αλβανικού έθνους. «Από το 2010, ο Βαγγέλης Ντούλες και ο Βασίλης Μπολάνος τοποθέτησαν παράνομα το μνημείο αυτού του τρομοκράτη στην Κρανιά Δελβίνου» τονίζεται στο δημοσίευμα του αλβανικού μέσου, το οποίο είναι αναρτημένο στο προφίλ του Ταχίρ Βέλιου.

Στο προφίλ του προέδρου του κινήματος υπάρχει και ένα προκλητικό βίντεο που δείχνει αγνώστους να ποδοπατούν την ελληνική σημαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου