ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ. Παραδώστε την εξουσία, είστε επικίνδυνοι


Για δεύτερη ημέρα συνεχίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν σκληρή μάχη με τις φλόγες στην Αττική, που προκάλεσαν τον θάνατο 54 ανθρώπων και τον τραυματισμό 150, σύμφωνα με τα έως τώρα επίσημα στοιχεία. Δίπλα τους, κακόμορφοι και τρισάθλιοι πολιτικοί που μας πήραν στο λαιμό τους με την αβελτηρία, την ασχετοσύνη και πάνω απ όλα την πολιτική τους ηλιθιότητα.

Βέβηλοι και πάνω απ όλα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

Οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν χθες έχουν κοπάσει, ενώ σημειώνεται ότι με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις πτήσεις τα εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Παράλληλα, έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα και παλιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, που είχε διακοπεί λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις είναι σε πλήρη ανάπτυξη και κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να περιορίσουν την έκταση των πύρινων μετώπων.

Στο μέτωπο της Κινέτας επιχειρούν αυτή την ώρα 150 πυροσβέστες με 74 οχήματα, 17 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 20 υδροφόρες και 5 ελικόπτερα.

Στο άλλο μεγάλο μέτωπο της πύρινης λαίλαπας στην Αττική, που προκάλεσε και τις μεγαλύτερες καταστροφές, σε Μάτι, Νέο Βουτζά, Ραφήνα και Πεντέλη, επιχειρούν αυτή την ώρα 190 άτομα, με 96 οχήματα, 23 άτομο πεζοπόρο, 25 εθελοντικά οχήματα και 6 υδροφόρες.

Οι περισσότεροι παλεύουν αβοήθητοι. Η πολιτεία είναι απούσα . Οι πολιτικοί είναι απόντες. Μην περιμένουμε πια τίποτα από δαύτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου