ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

GREXIT ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!


Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση, σταθερή και αταλάντευτη σε αρχές και αξίες, στο πλαίσιο της ενωτικής Εθνικής-Πατριωτικής πρωτοβουλίας που πρώτη αυτή έχει αναλάβει το βαρύ -αλλά όχι ακατόρθωτο - φορτίο, μέσα στο χώρο των Εθνικιστικών - Πατριωτικών κινήσεων , δηλώνει τα εξής και περιμένει από όλους να πάρουν δημόσια θέση:
Με αφορμή την έξοδο της Βρετανίας από την οικονομική δικτατορία της Ευρώπης , παρόλη την προπαγάνδα των παγκόσμιων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των πολιτικών που είναι υποτελείς της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ζητάμε τις θέσεις όλων των Ελλήνων που αντιστέκονται!
Τα υφιστάμενα “πατριωτικά” και “εθνικιστικά” κόμματα του βρώμικου κοινοβουλευτισμού , πραγματοποιούν τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα στην ιστορία του Πατριωτικού χώρου, παίρνοντας θέση υπέρ του Ευρώ και της Τρομοκρατίας της Ε.Ε., ενώ κάθε Εθνική Φωνή στην Ευρώπη τάσσεται εναντίον τους!
Ο ελληνικός λαός υποφέρει από τα οικονομικά δεινά και την ανθελληνική πολιτική που απειλεί όσο ποτέ την Εθνική μας συνοχή, ενώ κάποιοι με το μανδύα του Πατριωτισμού, απολαμβάνουν βουλευτικούς μισθούς και σωπαίνουν στη βολή τους.
Η Λ.Ε.Π.ΕΝ.: Δηλώνει ΑΝΟΙΧΤΑ υπέρ της εξόδου της χώρας μας από τη Συμμορία των οικονομικών εγκληματιών της Ευρώπης. Εναντίον της Ευρώπης του πολυπολιτισμού, των ανοιχτών συνόρων και του Ισλάμ . Εναντίον του δολοφονικού κοινού νομίσματος που για χάρη του άνθρωποι εξαθλιώνονται οικονομικά για να απολαμβάνουν οι λίγοι.
Η Ευρώπη είμαστε εμείς οι Έλληνες, ο πολιτισμός μας που προσπαθούν να διαλύσουν και η γλώσσα μας που κινδυνεύει όσο ποτέ από αγράμματους και αμόρφωτους υπουργούς Παιδείας!
Ζητάμε να πάρουν όσοι δηλώνουν συναγωνιστές και τα κινήματά τους, θέση υπέρ του GREXIT, για να προλάβουμε όλο το κακό που είναι προ των πυλών. Οι απαντήσεις πρέπει να είναι ΔΗΜΟΣΙΕΣ και καθίστανται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ.
Ο δρόμος αυτός δεν έχει πισωγυρίσματα και είναι ξεκάθαρος. Είμαστε οι μόνοι που απέμειναν να σηκώσουν στις πλάτες τους την Εθνική αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια. Οι δικαιολογίες αποτελούν δειλία!
Δεν είναι μόνο δική μας απαίτηση. Το απαιτούν 3.000.000 άνεργοι Έλληνες και άλλοι τόσοι που βρίσκονται στο όριο της φτώχειας. 
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
Γρ. Τύπου Λ.Ε.Π.ΕΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου