ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Ενώ πληθαίνουν τα Hot-Spot …Διαλύουν τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία;


Ενώ τα Hot-Spot ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στην Περιοχή της Θεσσαλίας ,σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΥΠΕΘΑ ιδρύονται άλλα 6 έξι στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας ,ήθελα να ήξερα ο Αγοραστός τι κάνει …Διαλύουν και το 404 ΓΝΣΝ Λάρισας το Μοναδικό Στρατιωτικό  Νοσοκομείο  στην Κεντρική Ελλάδα !

Αν μετρήσουμε  το Ιατρικό προσωπικό και το νοσηλευτικό του Στρατού σύμφωνα με τα επίσσημα στοιχεία που παραθέτει το ΓΕΕΘΑ συμβαίνει το εξής παράλογο !

Το ΓΕΕΘΑ και τα Επιτελεία διαθέτουν εναν ολόκληρο Στρατιωτικό Ιατρικό μηχανισμό Ικανό  να στελεχώσει τουλάχιστον δύο Νοσοκομεία σε συνθήκες εκστρατείας για τους λαθρομετανάστες ,ενώ υποβαθμίζουν συνεχώς τις Υπηρεσίες Υγείας για τα Στελέχη των Ε.Δ στην Ενέργεια και στην Αποστρατεία !

Στο Βόλο με θέα το πέλαγος το Hot-Spot για τους Λαθρομετανάστες …Μεγάλη η Μπίζνα φαίνεται ότι είναι στο παρασκήνιο !

Οι κ.κ Καμένος και Τσίπρας μπορεί  να σκέπτονται τους «μελλοντικούς τους ψηφοφόρους «όπως όλα δείχνουν ,αλλά όλοι εμείς  έχουμε πληρώσει για τις παροχές υγείας που πρέπει και είναι υποχρεωμένο το Ελληνικό Κράτος να μας παρέχει σύμφωνα με το Σύνταγμα !

Καιρός είναι πάντως και οι Στρατηγοί μας να πούνε και κανά ΌΧΙ γιατί τα γεράματα είναι κοντά και δεν έρχονται μόνα τους ..Γιατί καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός και τα Γεράματα !

Στο Νοσοκομείο λειτουργεί και Φαρμακείο για τους Αξιωματικούς …Αν δεν το ξέρατε!

Με την ανακοίνωση των μεταθέσεων από το ΓΕΣ, διαπιστώθηκε ότι πλέον του 1/3 του προσωπικού του 404 ΓΣΝΛ μετατίθεται χωρίς να αναπληρώνεται. Κι αυτό χωρίς να έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι μεταθέσεις της ΠΑ και του ΠΝ, που πιθανόν να επιδεινώσουν τη λειψανδρία του Νοσοκομείου. Είναι προφανές ότι η μαζική…
αυτή «απομάκρυνση» στελεχών όλων των ειδικοτήτων από το Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Λάρισας, το οδηγεί σε υποβάθμιση και σταδιακή απαξίωση. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα υποβαθμιστούν για τα εν ενεργεία στελέχη και θα εξαλειφθούν σταδιακά για τις λοιπές κατηγορίες, όπως οι απόστρατοι και τα μέλη.
Με βάση τα παραπάνω συντάχθηκε η συνημμένη επιστολή, που πρόκειται να σταλεί στην στρατιωτική και στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ αλλά και στα κόμματα της αντιπολίτευσης τη Δευτέρα 27/6.
Η επιστολή τελειώνει «Οι κάτωθι δικαιούχοι, ζητούμε από την Στρατιωτική και Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να επανεξετάσει την όλη κατάσταση εκ του μηδενός, ώστε να μη διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία του 404 ΓΣΝΛ.
Ακολουθεί συνημμένη κατάσταση με ονοματεπώνυμα…»
Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, μένουν στην περιοχή της Θεσσαλίας και είναι δικαιούχοι, παρακαλούνται αφού διαβάσουν την επιστολή που ακολουθεί και συμφωνούν με τα γραφόμενα σ’ αυτήν, να μας το κάνουν γνωστό εγκαίρως, ώστε να προστεθούν στην ήδη υπάρχουσα κατάσταση…
Τυχόν προτάσεις ή πρωτοβουλίες μεμονωμένων προσώπων (πολιτικών ή μη) ή ενώσεων – συνδέσμων με σκοπό την επίτευξη του στόχου της μη υποβάθμισης του 404 ΓΣΝΛ, καλοδεχούμενες…
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου