ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗ ΤΑΞΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!


Κύριε Τσίπρα, μάθετε κατά τον Θουκυδίδη εσείς και το ρεμπέτ-ασκέρι σας ποιός είναι ο ορισμός του προδότη πολιτικού, γιατί πιστέψτε σας ενδιαφέρει όλους, καθώς αφορά πλέον το τέλος της σύντομης διαδρομής σας!!!
    
     Μάθετε λοιπόν ανιστόρητοι κι ανάλγητοι ότι, ‘’κατά τον Θουκυδίδη ο ορισμός του προδότη πολιτικού δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας του στους εχθρούς, είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των πολιτών πάνω στους οποίους άρχει…’’      
    
     Είπατε κάτι κύριε πρωθυπουργέ; Δεν χρειάζεται, κρατείστε το να ‘χετε κάτι να πείτε κατά την απολογία σας όταν θα δικάζεστε για Εσχάτη Προδοσία, είτε μπροστά στον Ελληνικό λαό είτε ενώπιον των Δικαστών και να εύχεστε όλοι να συμβεί το δεύτερο, για να περάσετε τουλάχιστον τα τελευταία σας χρόνια στα μπουντρούμια σαν τους πραξικοπηματίες του 1967, γιατί κινδυνεύετε να πάθετε τελικά ότι και ο Καντάφι!  Θυμηθείτε μόνο τις στιγμές του τέλους του!!!          
     Και επί της ευκαιρίας. Εσύ το παιδί του λαού να χρειάζεσαι την προστασία 17 διμοιριών (αν είναι δυνατόν), μιας ολόκληρης πραιτωριανής φρουράς ως Καίσαρας για να βγεις να μιλήσεις στον λαό;  Πού κατάντησες ορέ Νενέκο; Τι ντροπή πάλι είναι κι αυτή;
     Δεν σου απέμεινε ίχνος αξιοπρέπειας κι αυτοσεβασμού, να πάρεις των ομματιών σου να τσακιστείς να φύγεις νύχτα μήπως και προλάβουμε να σώσουμε τη χώρα και τον λαό μας;  
    
     Άθλιοι πολιτικάντηδες προδότες και μιάσματα, είχατε τρία ολόκληρα χρόνια μπροστά σας να σώσετε τις περιουσίες των πολιτών και δανειοληπτών της πατρίδας σας και πράξατε ακριβώς το αντίθετο αξιοποιώντας αυτά στο να βρείτε τον τρόπο να παραδώσετε τις περιουσίες τους στους μέντορες σας μαζί με τις τράπεζες (για δικλείδα ασφαλείας), εξοφλώντας το χρέος σας και τις όποιες δυσώδεις συμφωνίες σας απέναντι τους!      
     Τώρα, μπορείτε πλέον να νοιώθετε υπερήφανοι. Ολοκληρώσατε άψογα το τέλεια οργανωμένο έγκλημα σας, αποκλείοντας κάθε δυνατότητα διαφυγής και σωτηρίας τους, όταν εσείς οι ίδιοι ως πολιτικοί και ηγέτες της χώρας, τους οδηγήσατε στη φτωχοποίηση τους για να τους πάρετε τελικά τα πάντα, να μη γλυτώσει κανείς πια ούτε καν το σπίτι του και την όποια περιουσία των παιδιών του!!! 
    
     Ταυτόχρονα, πέραν των εκατομμυρίων κατασχέσεων του Δημοσίου, από 1 Μάη  ενεργοποιήσατε για το Δημόσιο και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ενώ θα μπορούσατε δια ενός απλού ψηφίσματος στη βουλή να σώσετε τις περιουσίες τους και κατά πολλούς να επαναφέρετε την ανάπτυξη ανατάσσοντας την οικονομία της χώρας!!!!!     
    
     Αλέξη Τσίπρα και εσείς όλοι οι άλλοι του ρεμπέτ-ασκέρι του να θυμάστε:
Είναι εις γνώση πλέον όλων των Ελλήνων όπως και των επικεφαλείς των θεσμών κ.κ. Γιούγκερ, Μοσχοβισί κ.α. που έχουν τοποθετηθεί και απαντήσει επανειλημμένως ξεκάθαρα και κάθετα, ότι είναι δική σας η απόφαση ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ τα ’κόκκινα’ δάνεια να προσφέρονται προς πώληση στα φαουντς, εξαιρώντας τους δανειολήπτες του δικαιώματος τους να προηγούνται της εξαγοράς των δανείων τους με τους ίδιους όρους και δικαιολογία γι αυτό δεν υπάρχει καμιά!!! 
   
     Κύριοι, θα πληρώσετε για πολλά, ωστόσο γι αυτή την πράξη σας δεν υπάρχει τίμημα που θα μπορούσε να διαγράψει το απίστευτο κι ανομολόγητο αυτό έγκλημα σας!
     Είναι ο απόλυτος ορισμός της Εσχάτης προδοσίας κι αυτός θα σας ακολουθεί έως το τέλος σας χαρακτηρίζοντας σας ως τους μεγαλύτερους προδότες της σύγχρονης Ιστορίας μας!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου