ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΑΙΣΧΟΣ: Δείτε δίνουν στους μετανάστες !!! Ενώ ο Έλληνας πεινάει...


Στην ενοικίαση 200 διαμερισμάτων, όπου θα δημιουργηθούν 1.200 θέσεις υποδοχής για περίπου 3.000 ωφελούμενους μέχρι το τέλος του 2016, προχωρά ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, στο πλαίσιο του προγράμματος φιλοξενίας 20.000 προσφύγων που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το πρόγραμμα, που υλοποιείται μέσω της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, προβλέπει την εγκατάσταση έως έξι αιτούντων άσυλο και υποψήφιων για μετεγκατάσταση ανά διαμέρισμα και την εναλλαγή

- Τα διαμερίσματα προς ενοικίαση θα έχουν έκταση από 60 τετραγωνικά μέτρα και άνω, και θα διαθέτουν όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά προς ενοικίαση.των υφελούμενων ανά τρίμηνο.
- Το μισθωτήριο συμβόλαιο θα έχει συμβαλλόμενο την ΕΑΤΑ, το μίσθωμα δε θα ξεπερνά τα 400 ευρώ ανά διαμέρισμα, ενώ τα ενοίκια θα προπληρώνονται στον ιδιοκτήτη ως το τέλος του 2016.
- Επίσης, η ΕΑΤΑ θα πληρώνει λογαριασμούς ΔΕΚΟ και κοινοχρήστων.
- Τα 200 διαμερίσματα θα εξοπλιστούν με έπιπλα, οικοσκευή και ηλεκτρικές συσκευές. Την επιλογή των ωφελούμενων θα κάνει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, βάσει διεθνών προδιαγραφών.
Τα πρώτα 50 διαμερίσματα υπολογίζεται ότι θα νοικιαστούν και θα εξοπλιστούν ως το τέλος Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου