ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ


Απογοήτευση, κοροϊδία, απελπισία και κούραση, είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν στον πραγματικό εθνικιστικό χώρο αυτό τον καιρό. Πολλοί προσπάθησαν να ενταχθούν ή ακόμα να δημιουργήσουν κάτι πραγματικό, κάτι αγνό , κάτι ιδεολογικά ορθό, αλλά οι σκόρπιες προσπάθειες αποβαίνουν μάταιες. Αποτέλεσμα όλων των κινήσεων αυτών το κλασικά αναμενόμενο, η αποτυχία. Λόγος αυτής της αποτυχίας , ο προφανής, ο εγωισμός!

Ο στόχος του συστημικού εθνικισμού είναι επιτυχημένος και η συνταγή της ολικής καταστροφής της αγνής ιδέας μας βαίνει άριστα. Η απογοήτευση αρχικά, η ¨όπως να ’ναι¨ οργάνωση, η ματαιοδοξία και ο εγωισμός αποτελούν τα βασικά συστατικά της συνταγής που μαγειρεύεται. Οι Έλληνες εθνικιστές έφτασαν στο σημείο να μη δέχονται τη διαφορετικότητα της ιδέας και τα παρακλάδια της και έχουν την απαίτηση δημιουργίας μονόπλευρων κινήσεων. Έτσι, διευκολύνουν περισσότερο το δρόμο της καταστροφής τους.

Ποια πρέπει να είναι η απάντηση των συνετών και ακόμα αγωνιζόμενων συναγωνιστών που θέλουν το διασπαστικό σκηνικό να αλλάξει; Πολύ απλή και όπως προστάζουν τα ιδεώδη της ιδέας, κοινής ωφέλειας. Κοινής ωφέλειας οφείλει να είναι κάθε πρακτική προερχόμενη από το ευρύ εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα, για τον απλούστατο λόγο, ότι η έννοια του κοινωνισμού περικλείεται από αρχαιοτάτων στην ανώτατη ιδέα του έθνους μας. Αυτή η παρένθεση σε όσους ξεχωρίζουν τον εθνικισμό από τη δική τους ιδέα.

Ο Μπέρκ μίλησε για την άνθιση του κακού και πώς συντελείται. Για την άνθιση του κακού λοιπόν, πρέπει να μην κάνουν τίποτα οι καλοί άνθρωποι. Το κακό γνωρίζουμε πολύ καλά ποιο είναι εάν θεωρήσουμε εαυτούς ως καλούς ανθρώπους. Για να γίνει με άλλα λόγια η διάλυση της ιδέας μας από αυτούς που την εκμεταλλεύονται για τις προσωπικές φιλοδοξίες και τα υπερεγώ τους, οφείλουμε να μην κάνουμε τίποτα.

Οι συνειδητοποιημένοι Έλληνες Εθνικιστές και Εθνικιστές-Κοινωνιστές, βρίσκονται στο σημείο που θα επιλέξουν ή την ενεργοποίηση τους στον κοινό αγώνα, ή την απάθεια και καταστροφή των ιδανικών τους που σθεναρά υπερασπίζονταν τόσα χρόνια. Για να επιτύχουμε τους στόχους μας, μονόδρομο αποτελεί η καθολική ένωση μας, πέρα από κάθε μικροδιαφορά και εγωισμό. Σε αυτό τον αγώνα η φανέλα πρέπει να ιδρώσει και να ματώσει για την επίτευξη της νίκης που είναι μοναδική μας σωτηρία. Κάθε δικαιολογία αποτελεί δειλία. Καλύτερα ένας φανατικός εχθρός , παρά ένας δειλός συναγωνιστής λέγαμε πάντα και έτσι οφείλουμε να το διατηρήσουμε.

Οι όσοι πιστοί στην ιδέα του Έθνους και της Φυλής μας έχουν ένα καθήκον ιερό. Σ’ αυτούς που κακοποιούν και βιάζουν τα πιστεύω τους να σταθούν μπροστά και να φυλάξουν Θερμοπύλες. Στο ΔΙΑΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ των πολιτικάντηδων του Εθνικισμού , οι συνεπείς ιδεολόγοι απαντούν με πέντε ιερές και αρχαίες λέξεις:

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου