ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017

Οι τουρκοκινούμενοι κατσαπλιάδες του Ράμα και η Χειμάρρα


ΠΟΥ ’ΣΑΙ, ΣΠΥΡΟΜΗΛΙΟ, ΝΑ ΤΟΥΣ «ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ»
Όσο ο Νίκος Κοτζιάς ήταν απασχολημένος να μαλώνει με τον Ισπανό πρέσβη για τα μάτια του... Ρουβίκωνα, το ναρκοκράτος του Ράμα με μισή μεραρχία αστυνομικών και μπράβων περικύκλωσε και κατέλαβε τη Χειμάρρα. 
Πίσω από τους πάνοπλους αστυνομικούς ακολούθησαν μπουλντόζες που κατεδάφισαν ελληνικές περιουσίες. 
Η απάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ είναι μνημείο αδράνειας και αφασίας:

«Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε μια χώρα να κάνει ανάπλαση»! Είπε και κάτι για προσφυγές που δεν έγιναν από κατοίκους και για ένα βενζινάδικο που του υποσχέθηκαν πως θα αδειοδοτηθεί αλλού. Ανάπλαση, λοιπόν, η άσκηση βίας.
Ας εξηγήσουμε γιατί αυτή η εμμονή και η συνεχής πίεση του ναρκοκράτους στον Ελληνισμό της ιστορικής Χειμάρρας. 

Καταρχάς, το ναρκοκράτος δεν προκύπτει μόνο από όσα ξέρουμε και τις συλλήψεις και τις διώξεις Αλβανών αξιωματούχων στην Ιταλία. 
Ο Αμερικανός πρέσβης στα Τίρανα πρόσφατα είπε πως μερικές οικογένειες μαφιόζων κάνουν κουμάντο στη γείτονα. 
Το καθεστώς Ράμα έχει ως κεντρικό στόχο τον εξανδραποδισμό της Χειμάρρας, διότι είναι σύμβολο του ελληνικού εθνισμού στη Βόρειο Ήπειρο. Είναι η πατρίδα του Αρχηγού Σπυρομήλιου, του ήρωα Αξιωματικού της Χωροφυλακής που ανακήρυξε την Αυτονομία το 1914. 
Το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας δεν ξέρω αν το μελέτησε ο πολυμαθής υπουργός μας. Ο,τι ήταν τα Σφακιά για την Κρήτη, η Μάνη για τον Μωριά και το Σούλι για την ελεύθερη Ηπειρο είναι και η Χειμάρρα για την κατεχόμενη Ηπειρο, τη Βόρεια, αυτή που η γενιά μου και οι γενιές πριν από μας τραγουδήσαμε ως Μικρή Αδερφή μας.
Αν οι Αλβανοί ναρκέμποροι σοβινιστές σπάσουν κι αλώσουν τη Χειμάρρα, τότε σπάνε τη ραχοκοκαλιά του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. 
Αν πέσει το κάστρο του Σπυρομήλιου, όλα είναι ευκολότερα. Δεν είναι μόνο οι μπουλντόζες και οι 3.000 αστυνομικοί και οι συμμορίες των μπράβων που έχουν εισρεύσει στην περιοχή, που δυστυχώς δεν είναι αναγνωρισμένη ως μειονοτική. Σαν μανιτάρια φυτρώνουν γύρω- γύρω οι οικισμοί για μουσουλμάνους. Σαουδαραβικά και τουρκικά κεφάλαια και ιδρύματα χτίζουν έναν κλοιό ασφυξίας, δηλητηριάζουν την κοινωνία, εξαγοράζουν γη και συνειδήσεις. 
Ο Ράμα πηγαινοέρχεται συνεχώς στον Ερντογάν, τα περισσότερα ταξίδια του είναι ανεπίσημα, ενώ έχει ήδη παραχωρήσει ναυτική βάση στο ισλαμοφασιστικό καθεστώς του Ερντογάν.
Ο δήμαρχος της Χειμάρρας, ο διαβόητος Γκόρος, με τη δράση του ενάντια στα ελληνικά συμφέροντα ανάγκασε την ελληνική κυβέρνηση να πράξει αυτό για το οποίο την καλούσα από τις στήλες της «Δημοκρατίας», να εφαρμόσει το άρθρο 17 του Κώδικα Ιθαγενείας και να αφαιρέσει την ελληνική υπηκοότητα από το όργανο του Ράμα. 
Τώρα κυκλοφορεί με κουστωδία μπράβων και λένε πως το αφεντικό του τού έχει δώσει διπλωματικό διαβατήριο. Πρέπει να μπει στον κατάλογο ανεπιθυμήτων για να μην μπορεί να πάει πουθενά στη Σένγκεν και να ερευνηθούν τυχόν λογαριασμοί του στην Ελλάδα, καθώς και να αξιολογηθεί και ποινικά η δράση του. 
Το ζήτημα, λοιπόν, που κάνει πως δεν βλέπει ο Κοτζιάς, ενώ η Ν.Δ., που έχει πάθει... Κουμουτσάκο, πάντα με χαρακτηριστική καθυστέρηση ψελλίζει αστεία ευχολόγια, είναι πως η Ελληνική Εθνική Μειονότητα δέχεται επίθεση. Ασκείται βία κατά των ανθρώπων, υφαρπάζονται περιουσίες και μνημεία, με υποκινητή την Τουρκία, ενώ η περιοχή εποικίζεται από μουσουλμάνους. Με σχέδιο. 
Τα διαβήματα, τις ρηματικές διακοινώσεις και τις δηλώσεις οι Αλβανοί τα γράφουν στα γουρνοτσάρουχά τους. Αν το χαρτί τους είναι μαλακό, ο Ράμα και η τουρκοκινούμενη ναρκοσυμμορία του θα τα χρησιμοποιήσουν για κάτι άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου