ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Διόρισε και την... ξαδέρφη του στο Δημόσιο ο Τσίπρας!


Α ρε αριστερούληδες.... Ρόμπες ξεκούμπωτες!

Στην καταγγελία ότι ο Αλέξης Τσίπρας διόρισε και ξαδέρφη του στο Δημόσιο προχώρησε ο επικεφαλής του ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, που αποκάλυψε πως εχθές έγινε γνωστό ότι διορίστηκε στο Δημόσιο, στο γραφείο του κυρίου Σπίρτζη, ακόμα ένας «Τσίπρας», χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ωστόσο σύμφωνα με το liberal.gr, ο Αλέξης Τσίπρας, εκτός από τον ξάδερφό του Γιώργο Τσίπρα, διόρισε στο Δημόσιο και την (εξ αγχιστείας) ξαδέρφη του, Αθανασία Ψαρουδάκη. 

Πρόκειται για τη σύζυγο του Γιώργου Τσίπρα, η οποία προσελήφθη με σύμβαση μετακλητής υπαλλήλου στο γραφείο του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη!

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τσίπρας, ο σύζυγός της και εξάδελφος του πρωθυπουργού, έχει διοριστεί γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών.

Το Ποτάμι μάλιστα εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Ο κ. Τσίπρας δίνει το σύνθημα: Διορίστε!
Μέχρι να δώσει εξηγήσεις ο κ.Τσίπρας για τον διορισμό της εξαδέλφης του -συζύγου του επίσης διορισμένου εξάδελφου Γιώργου Τσίπρα- ως μετακλητής στο γραφείο του κ. Χρ. Σπίρτζη οφείλουμε να επισημάνουμε τη σύμπτωση με τη λαϊκή παροιμία "από το κεφάλι μυρίζει το ψάρι".
Το "δάσκαλε που δίδασκες" έχει πλέον ξεπεραστεί.
Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δίνει το σήμα "διορίστε, διορίστε, διορίστε"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου