ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Εντολή του ΔΝΤ η είσοδος εκατομμυρίων λαθρομεταναστών σε Ελλάδα και Ευρώπη - Το «Βρώμικο» Σχέδιο


ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ… 

ΕΤΣΙ «ΣΩΖΕΙ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΆΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ) ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ… 

ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…


Η ΕΛΙΤ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…

Το Σχέδιο του ΔΝΤ είναι να κατακλύσει την αγορά εργασίας με τον υπο-κατώτατο μισθό των ανειδίκευτων μεταναστών

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο συνιστά ότι ένα εκατομμύριο μετανάστες από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική στην Ευρώπη να πληρώνονται κάτω από τον κατώτατο μισθό.

Ο διεθνής οργανισμός υποστηρίζει πως ο χαμηλότερος από την ευρωπαϊκή αγορά εργασίας μισθός είναι ο μόνος εφικτός τρόπος για να ενσωματωθούν οι μετανάστες στις ευρωπαϊκές πόλεις…

Για το ΔΝΤ, η απασχόληση είναι το κύριο μέσο με το οποίο οι πρόσφυγες θα ολοκληρωθούν οικονομικά στις χώρες υποδοχής τους. 

Για να επιταχυνθεί η ένταξή τους, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο συνιστά την εφαρμογή των «προσωρινών και περιορισμένων παρεκκλίσεων του κατώτατου μισθού για τους πρόσφυγες. 

Ο στόχος αυτού του μέτρου θα είναι να αποκατασταθεί η αρχική ανισορροπία στην αγορά εργασίας μεταξύ των πρόσφατων μεταναστών και του αυτόχθονου πληθυσμού.

Καταλάβατε; Αντί να προσαρμοστούν οι απανταχού λαθρομετανάστες, παράνομοι μετανάστες, μουσουλμάνοι εισβολείς στις χώρες υποδοχής, πρέπει να προσαρμοστούν οι χώρες στις ορδές των βαρβάρων… 

Το Σχέδιο των Παγκοσμιοποιητών για την καταστροφή των κρατών-εθνών σε πλήρη εξέλιξη….

Το σχέδιο του ΔΝΤ για την υπονόμευση της ευρωπαϊκής αγοράς εργασίας με τους εργαζομένους να αμείβονται λιγότερο από ό, τι ο κατώτατος μισθός, αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου πλάνου από την παγκόσμια ελίτ για να εξαλείψουν τα σύνορα, να καταστρέψουν την εθνική κυριαρχία και τελικά να επιβάλουν μια συγκεντρωτική και ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση.

Οι Αυξήσεις στην κρυφή ανεργία, η έλλειψη νέων θέσεων εργασίας, καθώς και η επιδείνωση των πραγματικών ποσοστών των μισθών είναι οι συνέπειες της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, όχι μόνο στις λεγόμενες αναπτυσσόμενες χώρες, αλλά, όλο και περισσότερο, στην Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείες και αλλού στον βιομηχανικό κόσμο.

Οι τραπεζίτες είναι οι νέοι φεουδάρχες, και οι πολιτικοί της ΕΕ και τα σημαίνοντα έθνη μέλη της είναι οι δουλοπρεπείς υποτελείς που επιβάλουν το «κράτος δικαίου» στους δουλοπάροικους.

Το «κράτος δικαίου» παγκοσμιοποίησης επιβάλλεται από μη εκλεγμένους γραφειοκράτες και χρησιμοποιείται ως ένα σφυρί για να καταρρεύσει η Δύση και να επέλθει η παγκόσμια κυβέρνηση.

Η μαζική μετανάστευση των αμόρφωτων, ανειδίκευτων και «εξωγήινων» πολιτισμικά «προσφύγων» αποτελεί όπλο στα χέρια των παγκοσμιοποιητών… 

Και οι στημένες κρίσεις τους χρησιμοποιούνται για να πραγματοποιούνται επιθέσεις στους προμαχώνες του δυτικού πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου