ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΗ

Είπαν ότι η Φυλή είναι ανύπαρκτη. 

Είπαν ότι ο φυλετισμός - "ρατσισμός" είναι το απόλυτο κακό.

Είπαν ότι η έννοια της Φυλής αποτελεί ιδεολογικό απομεινάρι του παρελθόντος και πως όλοι ανήκουμε στη μεγάλη διεθνιστική σούπα που ετοιμάζουν αφεντικά και οπαδοί της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Πόσο γελασμένοι θα βγουν!

Καθώς οι δυνάμεις του Χάους εντείνουν τις προσπάθειες τους για διάλυση των συνειδήσεων και την καταστροφή του κοινωνικού ιστού απ' άκρου εις άκρον του ελεύθερου , πολιτισμένου κόσμου , οι λαοί θα αντιληφθούν ότι ο δρόμος προς την άνοδο από τα βάθη του μισάνθρωπου καπιταλισμού και του τυχοδιωκτικού σοσιαλισμού είναι ο δρόμος που συνδέει το δέντρο με τις ρίζες του , είναι ο δρόμος της Πατρίδας , είναι ο δρόμος της Φυλής.

Όλοι οι άνθρωποι , ως κατά Αριστοτέλη , ζώα πολιτικά , διαθέτουν έντονο το αγελαίο ένστικτο που τους ωθεί να οργανώνονται σε ομάδες , από τη βασική μονάδα της οικογένειας , τον περίγυρο του ''σογιού'' και των φίλων της ψυχής , ως το χωριό , το κράτος , την ομοφυλία του αίματος.


Όσο η σήψη του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου θα προχωρά , διαψεύδοντας τις ιδεολογικές προκαταλήψεις των τελευταίων δεκαετιών , οι χαμένοι στους λαβύρινθους του κοσμοπολιτισμού άνθρωποι , θα αντιληφθούν ότι η ένταξη στη Φυλή , δίνει τη μόνη δυνατότητα επιβίωσης ,  τόσο για τα άτομα και τις οικογένειες όσο και για τις ευρύτερες ανθρώπινες κοινότητες.

Με την ένταξη στην ομάδα της οποίας τα μέλη συνδέονται με δεσμούς αίματος δημιουργείται μια πραγματικά αξιοκρατική κοινωνία ανθρώπων βασισμένη στην Τιμή της οικογένειας και την ικανότητα του ατόμου. Μια φυλή-πατριά , για παράδειγμα , εντάσσεται σε μια μεγαλύτερη , με ένα δυνατότερο και αξιότερο ηγέτη. Η ηγεσία επομένως είναι θέμα ικανότητας  και αναγνώρισης της ομάδας προς τον αρχηγό - πατέρα - φύλαρχο. Η Φυλή στηρίζεται λοιπόν στην συνεκτικότητα των δεσμών. Όσο πιο ισχυροί είναι οι δεσμοί αυτοί , τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες επιβίωσης της Φυλής.

Τα πολιτικά κόμματα και οι διεθνιστικές συντεχνίες , οι ιδεολογίες μα και οι θρησκείες ακόμα,προσπάθησαν να χτίσουν ''φυλές'' ανθρώπων με βάση τα συμφέροντά τους και τις επιδιώξεις τους για χρήμα και εξουσία.

Όσες διαχρονικά κυριαρχούν στηρίζονται στη φυλετική ενότητα αυτών που αποτελούν τον πυρήνα τους , διάβαζε Εβραίοι. Οι υπόλοιποι μετακινούνται πολιτικά , προσαρμόζουν τις συνειδήσεις τους ιδεολογικά και προσπαθούν να φέρουν στα μέτρα τους τις θρησκείες , ώστε να τις προσαρμόσουν στην ιδιοσυγκρασία του κάθε λαού.

Όσο λοιπόν κι αν επιμένουν κι αν μεγαλοστομούν οι κάτοχοι των μικροφώνων , των εφημερίδων , των μέσων εν γένει που αναμασούν ο ένας τις μπουρδολογίες του άλλου , η αλήθεια παραμένει μια και παντοτινή. Είναι η αδιάψευστη αλήθεια της Φυλής , της μεγάλης οικογένειας που μας ενώνει πριν και πάνω από οποιοδήποτε ατομικό ή συλλογικό χαρακτηριστικό. Ας κρατήσουμε το Αίμα μας καθαρό , την Ψυχή και το Πνεύμα μας καθαρά , ας στοιχηθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο , ο ένας για τον άλλον.

Η Νίκη είναι δική μας!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου