ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Δελτίο τύπου «Κίνημα Ανατροπής» Λ.Ε.Π.ΕΝ.

Έχετε και μεγάλο πισινό που να χωρέσει σε απλή καρέκλα. Χρειάζεται υπουργική.



1. Τα τελευταία 24ωρα ασταμάτητες ροές μεταναστών καταφθάνουν συνέχεια στο Βόρειο Αιγαίο από τις τουρκικές ακτές. Έκρηξη» αφίξεων προσφύγων και μεταναστών κάθε μέρα καθώς οι τούρκοι δεν φυλάνε τις δικές τους περιοχές. Έτσι ανθίζει το εμπόριο παράνομων προσφύγων. Και γιατί οι Τούρκοι να τις φυλάξουν αφού καταρχήν παίρνουν πολλά χρήματα από κάθε κεφάλι και δεύτερον περνούν μέσα στην Ελλάδα μουσουλμάνους, πράγμα που επιθυμούν σύμφωνα με τα σχέδια τους; Αυτό γινόταν χρόνια αλλά τώρα ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Και τι κάνει η κυβέρνηση του Συριζα Ανελ; Στηρίζει τα σχέδια των εχθρών μας, κάνει πως δεν βλέπει. Ανεπίτρεπτοι, ζημιογόνοι, ανίδεοι για να προστατεύσουν την χώρα από την παράνομη εισροή λαθρομεταναστών. Εις βάρος της οικονομίας μας, εις βάρος του τουρισμού μας, εις βάρος της ασφάλειας μας, εις βάρος των Ελλήνων, εις βάρος της σταθερότητας.

2. Και έχει συνέχεια η προδοσία. Ύστερα από τα συσσίτια, τα διαμερίσματα, τα επιδόματα, τις πιστωτικές κάρτες κτλ στους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, η κυβέρνηση προβαίνει όπως αναφέρεται στις εφημερίδες και σε δωρεάν γεωργικές εκτάσεις. Υπάρχει ήδη πυρετώδης συνεργασία μεταξύ των υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής, Παιδείας και Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να κανονιστούν τα διαδικαστικά, ώστε να δοθούν εκτάσεις γης αρχικά στη Βοιωτία και την Μακεδονία σε 1.500 μετανάστες και να γίνει και η εκμάθηση σχετικά με την καλλιέργειά της. Έως εκεί φτάνει η «αγνή» δήθεν «αριστερή» πρόθεση της κυβέρνησης. Και λέω δήθεν γιατί καμία δεξιά και καμία αριστερά δεν εκφράζει αυτό που συμβαίνει στην συνεργασία αντιστοίχως Συριζα και Ανελ. Και τους λέμε και εμείς λοιπόν εδώ είμαστε και περιμένουμε την υλοποίηση των σκοτεινών σχεδίων τους. Μαζί με το μαύρο που θα φάνε στις εκλογές και θα πάνε μονίμως στα «εξοχικά» τους και όσοι λαθραία και παράνομα ήρθαν στην χώρα μας θα επιστρέψουν στα μουσουλμανικά κονάκια τους.


3. Και συνεχίζοντας την κατρακύλα τους οι Συριζοανελ μετά την «θεά» Φωτίου μια ακόμα «θεά» έκανε την εμφάνιση της για να στηρίξει την κυβέρνηση της σημερινής (δημοσκοπικά) μειοψηφίας. Η κυρία Αυλωνίτου, βουλευτής της κυβέρνησης δήλωσε πως «οι συντάξεις δεν έχουν περικοπεί» - «κατασχέσεις δεν γίνονται γιατί υπάρχει και δεύτερη δόση που μπορούν να πληρώσουν» και συνέχισε «το 70% των ελευθέρων επαγγελματιών θα πληρώσουν χαμηλότερες εισφορές». Σε λίγο θα βγει και εκείνη να μας πει πως συναντά στους δρόμους ευτυχισμένους Έλληνες και Ελληνίδες που ζουν σε άνθιση. Αυτά και άλλα πολλά έχουν το θράσος να μας λένε κατάμουτρα οι άνθρωποι αυτοί, που έπαιξαν με τις ζωές μας λέγοντας ψέματα για να βγουν πρώτοι στις εκλογές και στη συνέχεια να αποτελειώσουν ότι ζωντανό υπάρχει ακόμα στην πατρίδα μας.

4. Και μέσα σε όλα αυτά και άλλα πολλά καταστροφικά που διαπράττουν οι κυβερνώντες του Συριζα ασχολούνται μετρώντας ψήφους - δημοσκοπήσεις μήπως και γλιτώσουν το μαύρο. Μα δεν θα το γλιτώσετε κύριοι και κυρίες της μακριάς γαϊδούρας! Εσείς οι δήθεν πατριώτες του Ανελ που συμμετέχετε στην κυβέρνηση κάνετε πως δεν βλέπετε; Ή σε όλα σφυρίζετε αδιάφορα κάνοντας τις κότες μην χάσετε τις καρέκλες σας;  Έχετε και μεγάλο πισινό που να χωρέσει σε απλή καρέκλα. Χρειάζεται υπουργική.

ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ; ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΩΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; 

Ο Γραμματέας και Εκπρόσωπος τύπου της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου