ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Δελτίο τύπου


Άλλος ο αέρας με λεωφορείο "Παππάς".

Θεέ μου τι ζούμε με την πρώτη φορά αριστεροδεξιά; Η κυρία Φωτίου μετά τα γεμιστά ξαναμίλησε. Και τι είπε που μόλις το ακούσαμε σηκωθήκαμε από καρέκλες - καναπέδες και τρέξαμε να δούμε τον ψυχίατρο; Μήπως εμείς τελικά αναπνέουμε σε έναν άλλον κόσμο; 
Είπε η θεά: "Επινόηση των Μέσων Ενημέρωσης είναι οι μειώσεις στις συντάξεις" Και συνέχισε η κουκλίτσα: "Εγώ συναντάω στον δρόμο συνταξιούχους και δεν είχαν αυτές τις φοβερές περικοπές που λένε τα μίντια". 
Σε ποια στενοσόκακα κυκλοφορείτε κυρία Φωτίου μου; Ανησυχώ στα αλήθεια. Έχω αρχίσει να πιστεύω πως εγώ και μερικά εκατομμύρια Ελλήνων ζούμε παράλληλα εδώ και την Ελβετία. Δεν μπορεί να εξηγήσει αλλιώς ο εγκέφαλος μου την δήλωση σας αυτή.
Όχι πως μας εξηγήσε και ποτέ στα γεμιστά τι είδη να προτιμήσουμε. Ντομάτες ή θεϊκές εξωτικές πιπεριές από τον Μαραθώνα;
Λοιπόν ας σοβαρευτούμε. Την μία εσείς κυκλοφορείτε σε δρόμους αγγελικά πλασμένους, με Έλληνες συνταξιούχους που ζουν εκπληκτικά χωρίς στερήσεις, την άλλη το δεκανίκι σας ο κύριος Καμμένος κάνει πως μαλλιοτραβιέται με τον κύριο Βούτση, αλλά είναι στην ίδια κυβέρνηση και ψηφίζουν παρέα τα μνημόνια και τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις. Πόσα να αντέξει ένας εγκέφαλος; 
Από τη μια ο υπουργός των κόκκινων σημείων που κολοτουμπιάστηκαν και από κόκκινα έγιναν ροζ, από την άλλη εσείς που ξεχάσατε να μας πείτε, να βάλουμε κουκουνάρι ή όχι στα γεμιστά; Το επιτρέπει το μνημόνιο που με χαρά ψηφίσατε; Τώρα συναντάτε και ευτυχισμένους συνταξιούχους που καμία περικοπή δεν είχαν στην σύνταξη τους. 
Αλήθεια σε ποια λαϊκή τους συναντήσατε; Μήπως στης Ζυρίχης; Γιατί εδώ στις λαϊκές αγορές στην Ελλάδα που εμείς πάμε, οι συνταξιούχοι κλαίνε γιατί δεν έχουν λεφτά να πάρουν ούτε τα απολύτως απαραίτητα για την επιβίωση τους. 
Αυτός ο καβγάς όμως μεταξύ του Προέδρου της Βουλής και του υπουργού Εθνικής Αμύνης μας έπεισε τόσο που μαζευτήκαμε του Κινήματος Λ.Ε.Π.ΕΝ, ο καθένας από εμάς μάλιστα, τώρα που ο κύριος Στέλιος Παππάς ανέλαβε τον ΟΑΣΘ, αφήσαμε τα αυτοκίνητα σπίτι και πήραμε το λεωφορείο, άλλος ο αέρας με λεωφορείο "Παππάς", παραγγείλαμε πασατέμπο και τον απολαύσαμε. 
Πόσο αληθινή η ταινία τσακωμού μικρού μήκους. Καλοί ηθοποιοί, υπέροχη φωτογραφία, για την σκηνοθεσία δε ούτε λόγος. 


Σαν δεν ντρέπεστε να ξεπουλάτε τα Ιερά και Όσια του λαού μας, να έχετε οδηγήσει την χώρα σε αδιέξοδο, να έχετε οδηγήσει τόσους Έλληνες στην απόγνωση και την αυτοκτονία και να μας περιπαίζετε κιόλας. 
Αστειεύεστε με τον λαό;
Θα σπάμε πλάκα και εμείς μαζί σας, μέχρι να την κάνετε με ελαφριά πηδηματάκια.
Έλληνες είμαστε δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα αγωνιστούμε μέχρι τη Νίκη, την Ανατροπή, για την πατρίδα, όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες.


Ο Γραμματέας και Εκπρόσωπος τύπου της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου