ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Δελτίο τύπου




Η Ανατροπή μας θέλει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ενωμένους. 

Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση δεν θα προσκυνήσει το κατεστημένο, δεν θα γίνει κατεστημένο. Αυτό το μήνυμα απευθύνεται προς πάσα κατεύθυνση νομίζει πως το Κίνημα της Ανατροπής μπορεί να γίνει μέρος μνημονίων, προδοσιών, γενικού ξεπουλήματος και γενικότερα μιας προσκυνημένης πολιτικής. Το Κίνημα Ανατροπής Λ.Ε.Π.ΕΝ. γεννήθηκε μέσα από τον λαό για τον ίδιο τον λαό. Εδώ και καιρό δεχόμαστε καταιγισμό προσεγγίσεων και προτάσεων που μας αναγκάζει να κάνουμε σαφές προς όλους και κυρίως προς τον Ελληνικό λαό: Αναλάβαμε την ευθύνη να μπούμε μπροστά και αυτό δεν χαρίζεται.
Η Ανατροπή των μνημονίων είναι η απόλυτη πολιτική κατεύθυνση μας. 
Η επιστροφή των Ελλήνων και των Ελληνίδων στην οικονομική και Εθνική αξιοπρέπεια αποτελεί το κυρίαρχο μέρος του αγώνα μας. 
Ο σεβασμός στο Σύνταγμα θα μας βρει μπροστά.
Η αποτίναξη κάθε ξένου συμφέροντος που εκμεταλλεύεται ή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον πλούτο της πατρίδας, θα μας βρει αντίθετους έως τέλος. 
Τα ξένα συμφέροντα που μας θέλουν αιχμάλωτους, με την Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση θα σημάνουν το τέλος τους.
Σήμερα δεν χωράνε χρώματα στο πολιτικό σύστημα. Χορτάσαμε τόσα χρόνια. Είδαμε τις πολιτικές όλων και μάλιστα είχαμε την ατυχία να βιώσουμε σκληρά και τι σημαίνει «αριστερά». Εάν αυτή βέβαια λέγεται αριστερά. Η Ελλάδα ζει υπό οικονομική κατοχή. Άλλοι αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Στην πολιτική σήμερα στην χώρα υπάρχουν μόνο δύο πόλοι. «Ο ένας είναι ναι στην κατοχή της Ελλάδας και των Ελλήνων εξυπηρετώντας το σάπιο σύστημα» και «ο άλλος είναι ο δικός μας, τελειώνουμε μαζί τους και πάμε να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα από την αρχή». Οι ακραίες θέσεις δεν θα βοηθήσουν στην κατεύθυνση της απελευθέρωσης μας από δεσμεύσεις που έχουν ήδη δοθεί. Η Ελλάδα μας θέλει τους Έλληνες με ισχυρή θέληση αγώνα, ενωμένους μία γροθιά, για να αλλάξουν όλα όσα μέχρι σήμερα την έφτασαν στο τέλμα. 
Κινήματα της πλάκας και της παρέας μακριά από εμάς. Κινήματα του βολέματος είτε είναι στην άκρα δεξιά, είτε είναι στην άκρα αριστερά ξανά μακριά από εμάς. Τους είδαμε και από μέσα και απ’ έξω. Αποτελούν κύριο μέρος του συστήματος εκτόνωσης και όχι πραγματικής πολιτικής, όχι πραγματικής αλλαγής, όχι πραγματικής αντίστασης. Η πατρίδα χρειάζεται νέους ανθρώπους, έξω από ότι έως σήμερα μόλυνε το πολιτικό σύστημα . Ότι μέχρι σήμερα αντί να παλέψει για τον λαό πούλησε τον λαό. Στους αγώνες και τον δρόμο θα βρεθούμε με κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που διψά για Ελευθερία και Αλήθεια. Που διψά να ξαναδεί την Ελλάδα ψηλά με Έλληνες να διαπρέπουν ξανά. 
Τώρα παρά ποτέ οφείλουμε όλοι μας να καταδικάσουμε τα εγκλήματα από όπου και αν αυτά έγιναν, ώστε να προχωρήσουμε Εθνικά και όχι στενά κομματικά. Η χώρα πρέπει να βγει από το τούνελ - από το βαρέλι δίχως πάτο, με τους Έλληνες ζωντανούς. Δεν έχουμε χρόνο για εσωτερικούς πολέμους. Είναι η ώρα της Μεγάλης Αλλαγής. Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση θα σταθεί εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια ενάντια στην Ορθοδοξία, το Εθνικό συμφέρον, την Εθνική ανεξαρτησία, την οικονομική εξαθλίωση του Ελληνικού λαού. 
Είμαστε εδώ και είμαστε δυνατοί. Έτοιμοι για την ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! 
Μια ανατροπή που έχει ένα μόνο χρώμα… ΕΛΛΑΔΑ! 
Που έχει μόνο ένα όραμα… ΕΛΛΑΔΑ! 
Που έχει μόνο ένα στόχο… ΕΛΛΑΔΑ! 
Η Ανατροπή θέλει όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες μία δύναμη!
Μαζί για να ξαναλάμψει η ΕΛΛΑΔΑ! 
Να ξαναδώσουμε ελπίδα στους ΕΛΛΗΝΕΣ! 
Να προσφέρουμε και πάλι ασφάλεια στην ζωή των ΕΛΛΗΝΩΝ! 
Είμαστε εδώ για να παλέψουμε - να αντισταθούμε για ανεξάρτητη ελεύθερη ΠΑΤΡΙΔΑ, με δυνατούς υπερήφανους ΕΛΛΗΝΕΣ!
Οι εκλογές τώρα είναι η μόνη λύση ώστε ο λαός να πάρει στους ώμους του την ανασυγκρότηση και την επανεκκίνηση της χώρας.

Ο Πρόεδρος της Λ.Ε.Π.ΕΝ Χρήστος Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου