ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Δελτίο τύπου


Εδώ και τρία χρόνια άλλοι αποφασίζουν για τον λαό, χωρίς τον λαό.

Πλέον δεν ξέρει ο Έλληνας και η Ελληνίδα ποιος είναι μεγαλύτερος προδότης από τους κυβερνώντες.  Όλο και κάποιος κάθε μέρα ξεπηδά και λέει την ανοησία του εις βάρος του λαού. Εις βάρος της χώρας, εις βάρος της Εθνικής συνείδησης και αξιοπρέπειας. 
Ζουράρις: Επεσήμανε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε θέση χειρότερη και από την Ινδία, λέγοντας πως: «είμαστε υπό χρεοκοπία, αποικία χρέους, μια νικημένη χώρα, και μια νικημένη χώρα υφίσταται τα πάντα». Παραδέχεται πως απέτυχαν αλλά δεν του καίγεται καρφί για την πατρίδα. Διαπιστώνει την κατοχή και κάθεται αναπαυτικά στην καρέκλα του Υπουργείου Παιδείας ως υφυπουργός κατοχικής δύναμης. Έχει όμως μεγάλη συνέχεια η προδοσία για να εξακολουθούν να κρατούνται στις θεσούλες τους. 
Καμμένος: Μίλησε για κόμπλεξ του Συριζα στην υπόθεση ναζισμού - κομμουνισμού και δεν άνοιξε μύτη. Ο Συριζα έφαγε, κοινώς μάσησε- κατάπιε την διαπίστωση του προέδρου των Ανελ. Συνεχίζουν υποκρινόμενοι παίζοντας θέατρο του παραλόγου.
Ο κύριος Πρωθυπουργός ετοιμάζεται να πει και πάλι μία σειρά ψεμάτων στα πλαίσια της ΔΕΘ στην συμπρωτεύουσα. Ήδη προμηνύει: Στόχος μας έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018. Όσο θα πετύχαινε καλύτερους όρους δανεισμού όταν σχημάτισε την πρώτη και δεύτερη κυβέρνηση του, όσο θα καταργούσε τα μνημόνια με έναν νόμο, όσο θα φορούσε γραβάτα όταν θα νικούσε τους «σκληρούς» της Ε.Ε. 
Αλλά ωστόσο η Ελλάδα εξακολουθεί να καίγεται και κανείς δεν κάνει τίποτα για τις μεγάλες καταστροφές. Λείπουν συνειδητά από την αλήθεια που διαδραματίζεται γύρω μας, με μοναδικό στόχο πόσο εύστοχα ακόμα ψέματα θα σκαρφιστούν για να μπλέξουν ακόμα χειρότερα τον λαό μας. Για να πάνε γρηγορότερα τη χώρα στο σκοτάδι. Για να κρατηθούν με το ζόρι λίγο ακόμα στις βιδωμένες στο έδαφος καρέκλες τους. 
Συνεχίζοντας απορώ: Εμείς βλέπουμε διαβάζουμε τις προκλήσεις των Τούρκων σε Κύπρο και Ελλάδα. Κατεβάζουν στόλο στο Αιγαίο – Καστελόριζο και ο κύριος υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεχασμένος σε έναν δικό του κόσμο, αυτόν της «τόλμης και γοητείας». Από την άλλη ο υπουργός Παιδείας διόρισε την επιτροπή διοίκησης του τζαμιού στο Βοτανικό. Εδώ η χώρα καίγεται, εδώ κατακλυζόμαστε από τεράστια κύματα λαθρομεταναστών, εδώ η Τουρκία μας απειλεί καθαρά, αλλά ο υπουργός Παιδείας, η κυβέρνηση Συριζα και Ανελ ασχολείται με το πώς θα χαρίσει τζαμί στους μουσουλμάνους και πως θα χαρίσει δημόσια περιουσία στους λαθραίους που εισχώρησαν στην Ελλάδα. Ποιος χαρίζει Ελληνική γη; Ο κύριος Τσίπρας. Του ανήκει; Ρώτησε τον Ελληνικό λαό αν τους θέλει στην πατρίδα μας; Γιατί δεν τολμάει να κάνει ένα δημοψήφισμα να λάβει την άποψη του λαού μας; Η απάντηση είναι απλή. Γιατί εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα. Αυτό αποτελεί για όλους τους σκεπτόμενους Έλληνες «προδοσία». 
Είμαστε προ των πυλών: «Η υστέρηση-σοκ στα έσοδα του Κράτους και το ξέσπασμα της καταιγίδας». Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια πρώτη αντίδραση στην καρδιά του Κράτους. Το ξέσπασμα του λαού είναι πλέον προ των πυλών. Έρχεται γιατί δεν αντέχει άλλο ο λαός. Οι πολίτες αρνούνται να πληρώσουν άλλο το διεφθαρμένο κράτος που αποτελεί την πηγή των δεινών και την κύρια αιτία της χρεοκοπίας. Τα 700 εκατ. ευρώ της υστέρησης των εσόδων είναι η φωτογραφία της φτώχιας που ζει κάθε ελληνική οικογένεια, εκτός από εκείνες που διαπλέκονται διαχρονικά με το κράτος.  
Μέσα σε όλα αυτά κανείς δεν ξεχνά την καθημερινή επίθεση που δέχεται η Ορθοδοξία και η Πίστη της πλειοψηφίας των Ελλήνων και Ελληνίδων. Κανείς δεν ξεχνά τον κ. Φίλη, τον κ. Βούτση και ένα σωρό άλλους ανιστόρητους ψευτοαριστεροδεξιούς. 
Αλλά ο κύριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ήσυχος. Φυλάει τον λαό και το Σύνταγμα. Λειτουργεί και εκείνος δυστυχώς ως μέρος του κατοχικού συστήματος. Αν όχι, έχει την μοναδική ευκαιρία να παραιτηθεί τώρα και να οδηγηθεί ο λαός να αποφασίσει για όλα αυτά που εδώ και τρία χρόνια άλλοι αποφασίζουν γι αυτόν χωρίς βεβαίως αυτόν.

Ο Γραμματέας και εκπρόσωπος τύπου του κινήματος Ανατροπή, Λ.Ε.Π.ΕΝ. + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου