ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Δελτίο τύπου


Είναι φασιστική η κυβέρνηση και θα την ρίξουμε.

Δεν κατάλαβα γιατί η αλήθεια πείραξε την αριστερά; Τόσες δεκαετίες ψέμα θα έσπαγε κάποια στιγμή, όπως κάθε απόστημα. Είπε η κυρία Καϊλή πως τον παππού της τον σκότωσαν οι κομουνιστές. Πόσο πιο αληθινό απ’ αυτό δηλαδή; Στον εμφύλιο ποιοι σκοτωνόντουσαν μεταξύ τους, ώστε να καταγράφεται ως εμφύλιος από την Ελληνική ιστορία; Αν όχι οι δεξιοί με τους αριστερούς, Παναθηναϊκοί με Ολυμπιακούς έκαναν την Ελλάδα να σκοτώνει ο αδελφός τον αδελφό; ; (Άσε που δεν υπήρχαν τότε). 
Είναι η ώρα ο μύθος της αριστεράς που δήθεν πόνεσε, δήθεν μαρτύρησε να πέσει. Εγκλήματα παγκοσμίως έγιναν και από τις δύο ακραίες πλευρές. Η μορφή του ναζισμού σκότωσε αθώα θύματα, το βιώσαμε καλά εμείς οι Έλληνες, όμως και τα κομουνιστικά καθεστώτα σκότωσαν αντίστοιχα εκατομμύρια αθώους που δεν θέλησαν να ενταχθούν στο φασιστικό τους σύστημα. Μαρτυρίες ανθρώπων από την πρώην Σοβιετική Ένωση και το Σύμφωνο της Βαρσοβίας, όταν απέκτησαν ελευθερία που επί δεκαετίες στερήθηκαν, υπήρξαν πολλές.  Μίλησαν και περιέγραψαν με τα πλέον μελανά χρώματα όλα όσα πέρασαν. Βεβαίως και ο Ναζισμός έχει την παγκόσμια πρώτη στα εγκλήματα που διέπραξε. Αλλά δεν διαγράφουμε τον ρόλο της τότε αριστεράς που πολλάκις τα προκάλεσε. Ας το πάρουμε χαμπάρι. Γέννημα ίδιων σχολών είναι τα άκρα που εμφανίσθηκαν στον πλανήτη μας.
Γιατί όλα αυτά τα χρόνια στην χώρα μας ήταν «άβατη η αριστερά»; Γιατί δεν επιτρεπόταν να ασχοληθείς, να κρίνεις, να έχεις άποψη για τα κομουνιστικά εγκλήματα; Θα ερχόταν λοιπόν η εποχή της γνήσιας αλήθειας που θα βλέπαμε κατάματα αλλά και θα μιλούσαμε πραγματικά για όλα όσα έγιναν. Είχαν καλομάθει οι κομουνιστές να έχουν το χάρισμα να κρίνουν αλλά όχι να κρίνονται. Πίστευαν πως πίσω από όλα τα τείχη που ύψωναν θα έκρυβαν για πάντα το σάπιο σύστημα τους. Και δεν κατάλαβα με ποιο δικαίωμα εκείνοι μπορούσαν να βγουν και να μιλούν με τον πλέον κατηγορηματικό και υποτιμητικό τρόπο ενάντια στους αντιπάλους τους, αλλά οι άλλοι της άλλης πλευράς και άλλοι αντικειμενικοί πολιτικοί ή ιστορικοί, να μην τολμούν να εκφέρουν άποψη; Αυτά πρεσβεύουν λοιπόν σήμερα και οι φασίστες του Συριζα με την καρεκλοβοήθεια των Ανελ, έλα όμως που αυτά στην Ελλάδα δεν θα περάσουν. «Θεία Δίκη αποτελεί πως ο Θεός άφησε να κυβερνήσουν εδώ και τρία χρόνια, για να δούμε την πάσα αλήθεια και να γκρεμιστεί ο μύθος που δεκαετίες μας χώριζε».
Για εμένα η κυρία Καϊλή είπε την αλήθεια ως έχει. Δεν στάθηκε στα εμπόδια που της έβαζαν και μίλησε με την καρδιά. Της αξίζουν συγχαρητήρια για το θάρρος που έδειξε. Ήδη απέκτησε έναν νέο της φίλο, εμένα μέσα στους πολλούς. Σήμερα στην πατρίδα μας δεν χωράνε χρώματα και κόμπλεξ από το παρελθόν. Σήμερα που η Ελλάδα βρίσκεται σε δεινή θέση δύο είναι οι πόλοι. Αλήθεια – ψέμα. Ελλάδα – ξένα συμφέροντα. Η διακυβέρνηση της χώρας εδώ και τρία χρόνια έκανε *ένα μεγάλο κακό στην Ελλάδα λόγω των πολιτικών της και του γενικού ξεπουλήματος όλων, ιδεών, ιδανικών, Ιερών παραδόσεων. Φτωχοποίησε ένα τεράστιο αριθμό Ελλήνων και Ελληνίδων, οδήγησε σε κλείσιμο επιχειρήσεων, κατέστρεψε μισθούς και συντάξεις, ενώ εκτόξευσε την ανεργία. 
Αυτά περί μείωσης της ανεργίας είναι απάτη. Όταν προσλαμβάνονται υπάλληλοι με 250 Ε από γνωστή Ελληνική αλυσίδα διατροφής για 4ωρη απασχόληση, είναι κατώτερο από το επίδομα ανεργίας, όταν δεν δικαιούνται επιχειρηματίες να πάρουν επίδομα ανεργίας και ας έκλεισε η επιχείρηση τους, όταν οι Έλληνες οδηγήθηκαν να χρωστούν και να μην δικαιούνται μιας νέας αρχής, η ανεργία είναι σήμερα πολλαπλάσια των στοιχείων που εμφανίζεται. 
Έκανε όμως και *ένα τρομακτικό καλό αυτή η τριετής διακυβέρνηση. Απομυθοποίησε σε όλους μας όλα αυτά που μας γαλούχησαν τόσα χρόνια. Είδαμε στην πράξη σε ποια εγκλήματα μπορεί να φτάσει η τεμπελιά στο σχολείο και το πανεπιστήμιο, νόμους για «αδιάβαστους». Είδαμε στην πράξη που μας οδηγεί η έλλειψη Πίστεως, σε νόμους που πάνε φασιστικά ενάντια «στην Πίστη» του Ελληνικού λαού. Είδαμε στην πράξη να κατεβαίνει η σημαία μας από τους απάτριδες γαλουχημένους σε «δικτατορίες προλεταριάτου», που μόνο τους έμβλημα είναι το σφυροδρέπανο. Είδαμε και είναι καταγεγραμμένα περιστατικά από ανθρώπους οργανωμένους στον Συριζα, που πήραν θάρρος και έπραξαν φασιστικά, ασεβώς ως προς το θρήσκευμα Ελλήνων και Ελληνίδων. Η διευθύνουσα σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ απολύει, βρίζει και τράβηξε τον σταυρό από τον λαιμό υφισταμένης της παραμονές Δεκαπενταύγουστου. Εύχομαι η δικαιοσύνη να αποδείξει την αλήθεια σ’ αυτό το δραματικό περιστατικό. Όμως δεν είναι το μόνο και ας μην γίνονται γνωστά όλα. 
Στην εκκλησία μου έγινα μάρτυρας οικογένειας που δεν ήξερε πώς να το δικαιολογήσει στο παιδί της, που στο Δημοτικό το οποίο πηγαίνει η δασκάλα μπήκε με νεύρα μία μέρα μέσα στην τάξη και έβγαλε την εικόνα του Χριστού από τον τοίχο. Την πέταξε επιδεκτικά στο καλάθι των αχρήστων ανάποδα, λέγοντας πως δεν θέλει να τον βλέπει ούτε στα σκουπίδια. Όταν οι γονείς παραπονέθηκαν στην Διευθύντρια, εκείνη φοβισμένη είπε πως δεν μπορεί να κάνει πολλά γιατί φοβάται το κακό που θα της προκαλέσει η δασκάλα που είναι δικτυωμένη στον Συριζα. Μάλιστα η ίδια η άπλυτη «με το ταγάρι» Συριζαία όταν καλέστηκε στο συμβούλιο, απάντησε πως έτσι ήθελε και δεν μετανοεί. Άφησε να εννοηθεί πως αν την καταγγείλουν θα κάνει κακό στους συναδέλφους της. Βεβαίως η εικόνα ξαναμπήκε στην θέση της με πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων. Το πόσο θα παραμείνει έγκειται στον φασισμό των άθεων μελών του Συριζα. 
Πόσα εγκλήματα να καταγράψω σε ένα δελτίο τύπου από την φασιστική πολιτική της κυβέρνησης Συριζα και Ανελ; Βγήκε στις εκλογές λέγοντας πως θα σκίσει τα μνημόνια και θα τα καταργήσει με έναν νόμο. Είπε θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, που όχι μόνο δεν έκανε πράξη την προεκλογική της δέσμευση, αλλά μας τον φόρεσε καπέλο και έως το 2031. Και έρχεται ο κύριος Αλεξιάδης να μας ειρωνευτεί κιόλας λέγοντας: Περσινά ξινά σταφύλια η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Δεν ξεχνώ επί υπουργίας του ποιους προωθούσε, θα έρθει η ώρα να μιλήσω και γι αυτό. Βλέπετε ξέρω πολλά και δεν πολεμήθηκα τυχαία. Έχει γνώση όμως ο φύλακας. (Όλα θα τα βγάλω στην φόρα). Όπως και έχουμε γνώση όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες.
 Έφτασε η ώρα που ένας ένας θα μιλήσει. Η Ελλάδα θα διασωθεί γιατί είτε τους αρέσει είτε όχι έχει Θεό. Θα διασωθεί τελικά γιατί έχει δυνατούς  Έλληνες, θα διασωθεί όμως και γιατί μπήκαμε εμείς μπροστά και θα τα κάνουμε όλα τα κάτω πάνω και τα πάνω κάτω. Είστε ψεύτες, απατεώνες. Είστε φασίστες. Δεν σας χαρίζουμε τίποτα. Δεν σας χαρίζουμε ούτε ώρα. Τελειώσατε και μαζί σας δυστυχώς καταστρέψατε και μία καλή (μικρή) μερίδα αριστερών αγνών και αγαθών ανθρώπων, που έδωσε το αίμα της μαζί με δεξιούς για την Λευτεριά της πατρίδας, γιατί ήταν πάνω απ’ όλα πατριώτες και μετά μπλε ή κόκκινοι. Καμία σχέση δεν έχετε με ιστορικά στελέχη του χώρου που λέτε πως κινείστε. Που δεν είστε βεβαίως του χώρου. Εσείς ανήκετε στον χώρο του «όσα αρπάξει ο πισινός σας». 
Πριν κλείσω το σημερινό Δελτίο τύπου θέλω να επισημάνω κάτι που για εμένα είναι πολύ σημαντικό. Αφορά την Εκκλησία. Κατηγορείται πολλές φορές πως δεν παίρνει πρωτοβουλίες ενάντια σε όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας. Η αλήθεια είναι πως κάνει πως κωφεύει συχνά, προσπαθώντας να κρατήσει ισορροπίες σε μια κοινωνία που αργοπεθαίνει. Όμως μίλησε όταν έπρεπε. Πρόσφατο παράδειγμα με το μάθημα των Θρησκευτικών και βεβαίως όχι μόνο. Εκκλησία του Χριστού είναι ο κάθε Μητροπολίτης, ο κάθε απλός παπάς. Ορθοδοξία είναι και το νέο και το παλιό ημερολόγιο. Οι φωνές της αντίδρασης στην κατοχή που μας επιβάλλουν έχουν πληθύνει πολύ από παντού. Έχουν γίνει δυνατές Ορθόδοξες γροθιές Δίκαιου Αγώνα και η Αντίσταση ήδη έχει ξεκινήσει. Ο Χριστός μας ενώνει γι αυτό δεν θα δώσουμε λαβές στους εχθρούς να μπλέκουν τον λαό με ακραίες θέσεις ενάντια την Πίστη μας. Εκκλησία δεν είναι οι άνθρωποι λειτουργοί αλλά ο ίδιος ο Κύριος. Οι άνθρωποι κρίνονται και θα κριθούν από Εκείνον όπως όλοι μας. Και γι αυτά που κάναμε, αλλά κυρίως γι αυτά που μπορούσαμε να κάνουμε και δεν κάναμε. Εμείς οφείλουμε να την προστατεύσουμε την Ελλαδική εκκλησία γιατί είναι ο μόνος Φάρος που μας δίνει σήμερα Ελπίδα για να αντέξουμε τον Γολγοθά ως Ελλάδα και ως Έλληνες και Ελληνίδες. Καλά θα κάνουν οι πατριώτες λοιπόν να σεβαστούν το Θεσμό, την Πίστη και να ξυπνήσουν αντί να κακολογούν τον κλήρο. Η Εκκλησία ήταν (τα έχει καταγράψει η νεώτερη ιστορία μας) στα βουνά και πολεμούσε ενάντια στον κατακτητή. Αν υπήρξαν εξαιρέσεις αυτές έμειναν εξαιρέσεις. Πατριωτισμός και Εκκλησία πάνε μαζί. Αυτοί που τα γεννούν και κάνουν τους κριτές είναι δήθεν Ορθόδοξοι. Κατά βάθος μοιάζουν με τους Συριζοανελ φασίστες. 
Και κλείνω επαναλαμβάνοντας όπως κάνω συχνά. Ο κύριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν βλέπει και δεν ακούει τίποτα από όλα όσα εμείς βλέπουμε και ακούμε; Ο κύριος Πρόεδρος είναι σε γυάλα; Ο κύριος Πρόεδρος σε ποια χώρα είναι πρώτος πολίτης; Ο κύριος Πρόεδρος λέω της «βιασμένης Ελλάδας» χαμπάρι δεν παίρνει από όσα γίνονται ενάντια στο Σύνταγμα, την Ορθοδοξία και τον λαό; Και επειδή ξεκινάει το σκληρό ROCΚ, (ροκάς ήμουν μικρός), μήπως είναι στο κόλπο και κάνει το κορόιδο;
Αν είναι πατριώτης οφείλει έστω και καθυστερημένα να παραιτηθεί και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές. 

Ο Γραμματέας του κινήματος Λ.Ε.Π.ΕΝ και εκπρόσωπος τύπου. «Ανατροπή» + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου