ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Δελτίο τύπου - Κίνημα Ανατροπής (Λ.Ε.Π.ΕΝ)


«Πότε προλάβατε και κάνατε την «καλή»;

Δήλωσε ο κύριος Σωκράτης Φάμελλος αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, «Δουλειά του Πρωθυπουργού δεν είναι να κρατάει τη μάνικα» και του απαντώ εγώ: ενώ κύριε υπουργέ δουλειά του είναι να βρίσκεται καθ όλη την διάρκεια των πυρκαγιών σε ολόκληρη την χώρα και όχι μόνο στην Αττική σε διακοπές, να μην έχει επιστρέψει εγκαίρως καθώς ο φυσικός πλούτος και η περιουσία αθώων Ελλήνων γινόταν στάχτη, αλλά να εμφανισθεί το «πρωτοπαλίκαρο» με ελικόπτερο αφού ήδη η καταστροφή είχε ολοκληρωθεί και ενώ άλλοι δίνοντας την ζωή τους χωρίς διακοπές, χωρίς ελικόπτερα κατάφεραν να τις σβήσουν. Εκείνος ήρθε να μας πει και πάλι ψέματα. «Πως η καταστροφή δεν ήταν και μεγάλη». 

Μίλησε για 15.000 στρέμματα καμένων δασών… Έλα όμως που βγήκε ανακοίνωση από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών το οποίο τον άδειασε και λέει: Κατά πρώτη προσέγγιση κάηκαν πάνω από 39.000 στρέμματα στην Ανατολική Αττική. (Δημοσιεύτηκε από την triklopodia.gr 17 Αυγούστου 2017 και ώρα: 18.00). Κατά άλλη ανακοίνωση σε επικαιροποιημένη μεταγενέστερη ανάλυση, η συνολική καμένη έκταση ανέρχεται στα 26.900 στρέμματα. Περισσότερα έτσι και αλλιώς από όσα μας δήλωσε επισήμως ο ίδιος ο κύριος πρωθυπουργός. Τα στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ξεγύμνωσαν όσους προσπάθησαν να μιλήσουν για μικρή ζημιά. Ποιοι είναι οι σύμβουλοι του; Ας τους απολύσει, υπάρχουν φθηνότεροι και αποδοτικότεροι Έλληνες πτυχιούχοι οι οποίοι λιμοκτονούν χωρίς εργασία επειδή δεν έγιναν τσιράκια τους.

Και ερωτώ τον κύριο Πρωθυπουργό γιατί δεν ήρθατε εγκαίρως; Όταν ήρθατε όμως, με το ίδιο ελικόπτερο δεν γυρίσατε πίσω στις διακοπές σας; Μήπως λέμε ψέματα πως επιστρέψατε στον ξαπλωμένο μικρόκοσμο σας αμέσως μετά την τηλεοπτική σας εμφάνιση; Η πάσα αλήθεια είναι πως δεν είστε οι μόνοι βέβαια που προκαλείτε το αίσθημα περί δικαιοσύνης στον λαό μας. Πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα της βουλής των Ελλήνων από τα μεγάλα κόμματα, διαφήμιζαν την ίδια ώρα που η πατρίδα καιγόταν, με φωτογραφίες και αναρτήσεις τους σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, άλλοι από Μύκονο, άλλοι από Πάτμο και πάει λέγοντας το πόσο καλά περνούσαν. Ακόμα και κάποιοι που προσπάθησαν να κρυφτούν κάνοντας διακοπές χωρίς να το διατυμπανίζουν φρόντισαν δημοσιογράφοι όχι απαραίτητα οι καλύτεροι, να τους αποθανατίσουν στους χώρους που βρισκόντουσαν. 

Είστε για κλάματα. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ξύπνησαν, βλέπουν, μυρίζουν, ανακαλύπτουν. Και αυτό που ζούσατε τα τελευταία χρόνια κατά τις εκλογές να συμμετέχει ο μισός ενεργός πληθυσμός στις κάλπες και να βγαίνουν τα ποσοστά σας (με το ζόρι) 50% του συνόλου τέλειωσε. Θυμηθείτε την αντίθεση στο δημοψήφισμα του ναι ή όχι. Εκεί η συμμετοχή ήταν τεράστια σε σχέση με τις Εθνικές εκλογές. Αυτό θα συμβεί αγαπητοί μου και όποτε γίνουν αυτές. Ο κόσμος απογοητευμένος έσκυψε – απογοητεύτηκε – έδωσε χρόνο, μα ήρθε η ώρα να σηκωθεί, να υψώσει ανάστημα και να σας στείλει στο απόλυτο «τίποτα» από το οποίο ήρθατε. Η υπομονή μας τέλειωσε. Δεν πάει άλλο. Η Ελλάδα να χάνεται, οι Έλληνες να μην μπορούν να επιβιώσουν, αλλά τίποτα μα τίποτα να μην έχει αλλάξει στην ζωή κανενός από εσάς. Και καλά οι παλιοί είναι στα πράγματα δεκαετίες, εσείς πότε προλάβατε και κάνατε την «καλή» και μάλιστα σε εποχές μνημονίων και αντιλαϊκών μέτρων; Υπήρξαν Έλληνες πολιτικοί και αυτό οφείλω να το σημειώσω που δεν έδωσαν δικαίωμα απουσίας. Κυρίως δικαίωμα στον λαό που πεινάει να τον ειρωνευτούν προκαλώντας τον.

Γιατί ειρωνεύεστε τους Έλληνες κύριοι; Γιατί μας δουλεύετε; Γιατί δεν κρατάτε καν τα προσχήματα; Γιατί μας κουνάτε το δάχτυλο; Ποιοι είστε; Από που ήρθατε; Ποιοι σας έβαλαν να καταστρέψετε με τα αντιλαϊκά σας μέτρα την Ελλάδα; Τα Σκόπια κάνουν ισχυρή διπλωματία προσεγγίζοντας την Γερμανία για να μεσολαβήσει και να λυθεί η ονομασία της. Η Τουρκία αλωνίζει σε Κύπρο και Ελληνικό αέρα και θάλασσα και εσείς έχετε χρόνο για λίγες μέρες ξεκούρασης; Ο κόσμος γύρω βράζει, κάποιοι ετοιμάζονται για πόλεμο, άλλοι ασκούν πιέσεις λόγω τρομοκρατίας σε άλλες χώρες, δίπλα μας γίνονται τρομοκρατικές επιθέσεις, η Τουρκία είναι έτοιμη να διαλυθεί οικονομικά αλλά και με το νέο κράτος του Κουρδιστάν που χαράζεται και εσείς έχετε πλούσιο χρόνο διακοπών; 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΡΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ.

Ο Γραμματέας και Εκπρόσωπος τύπου της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης «Κίνημα Ανατροπής» + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου