ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Δελτίο Τύπου


Είστε η κυβέρνηση του «άρπα κόλλα». Η κυβέρνηση που όλα τα έκαψε.

Τι εννοείτε κύριε Τσίπρα είδατε από ψηλά την καμένη περιοχή και δεν ήταν μεγάλη η καταστροφή; Τι εννοείτε ήταν μόνο 15.000 στρέμματα στην Αττική ενώ το 2009 ήταν περισσότερα; Θέλετε να μας πείτε δηλαδή ότι επειδή εσείς σήμερα κυβερνάτε την χώρα των φτωχοποιημένων Ελλήνων, σας λυπήθηκαν οι εμπρηστές και έκαψαν λιγότερο; Δηλαδή με το στρέμμα πάει η καταστροφή;
Τι μπορεί να σας πει κανείς. Μέρες καιγόταν η Ελλάδα και όχι μόνο η Αττική και εσείς κάνατε διακοπές. Εμφανισθήκατε αφού τέθηκαν υπό περιορισμό ώστε να μην χάσετε τα μπάνια σας, το φρέσκο ψαράκι σας, την άνεσή σας. Κάτοικοι των περιοχών που κατακάηκαν ταλαιπωρήθηκαν, έχασαν τις περιουσίες τους, ζώα κάηκαν στην πυκνή βλάστηση, αλλά εσείς θεωρείτε το κακό μικρό; Οι πυροσβέστες εξέπεμπαν sos, νηστικοί και εξαντλημένοι προσπαθούσαν να σβήσουν τις φωτιές. Εθελοντές πήραν μέρος στην κατάσβεση. Αλλά εσείς ούτε λόγο για όλα αυτά. Δεν φαίνεται να «κόψατε» από την ταλαιπωρία. Ούτε λέξη δεν είπατε για τους εποχιακούς πυροσβέστες που δεν αφήσατε να πάρουν μέρος στην κατάσβεση. 
Θα σας έλεγα πως είστε για μια ακόμα φορά απαράδεκτος, αλλά δεν αρκεί αυτός ο χαρακτηρισμός σε εσάς. Είστε εκτός τόπου και χρόνου. Ζείτε στον δικό σας μικρόκοσμο. Καμία σχέση με το λαό που στενάζει κάτω από την μπότα της οικονομικής κατοχής χωρίς διακοπές, χωρίς ανάπαυλα, χωρίς όνειρα για το επόμενο διάστημα. Ζείτε ως καθεστώς πλουσιοπάροχα, ουδεμία σχέση με τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που άλλα τους τάξατε για να πάρετε την ψήφο τους και άλλα πράξατε. Η Ελλάδα δανείζεται με όρους τις ζωές των Ελλήνων και εσείς έχετε κέφι για διακοπές κύριε Τσίπρα και κύριοι και κυρίες της Συριζοανελ κυβέρνησης.
Είστε η κυβέρνηση του «άρπα κόλλα». Η κυβέρνηση που όλα τα έκαψε, Ορθοδοξία, κράτος πρόνοιας, συνταξιούχους, μικρομεσαίους, κάθε ενήλικα, αλλά και κάθε παιδί που γεννιέται σήμερα και θα γεννηθεί αύριο. Καταδικάσατε την χώρα με το χειρότερο μνημόνιο. Είστε το τέλος της εποχής κύριοι εσείς και τα δεκανίκια σας. Γιατί το τέλος έρχεται όποτε και αν κάνετε τις πολυπόθητες εκλογές. Το τέλος της σκουρότερης εποχής μετά την μεταπολίτευση θα κλείσει και μαζί κάθε μνημονιακή πολιτική προδοσίας του Ελληνικού λαού. Ο Έλληνας είναι υπερήφανος κύριε  Πρωθυπουργέ, αλλά θέλει εκτός από τα βασικά να είναι και υπερήφανος για την αντιπροσώπευσή του στην εξουσία. Και δυστυχώς με εσάς στο τιμόνι μόνο ατιμασμένος μπορεί να νιώσει.
Είστε μια κακόγουστη θεατρική παράσταση. Η κυρία Δούρου διέκοψε τις διακοπές της και πήγε με ελικόπτερο στην Ανατολική Αττική. Έμεινε λίγα λεπτά στο σημείο της μεγάλης φωτιάς, με μια κάτασπρη μπλούζα που δεν λερώθηκε ποτέ, ενώ η ίδια υποστήριξε πως συμμετείχε στο μεγάλο  έργο της πυρόσβεσης. Δεν ξέχασε όμως να μακιγιαριστεί με φούμο, ώστε να δείχνει συμμετέχουσα για τις ανάγκες της τηλεοπτικής της προβολής. Εσείς ήρθατε επίσης από τις διακοπές σας με ελικόπτερο που πληρώνουν οι Έλληνες με τους αβάσταχτους φόρους που επιβάλλατε. Δεν μας είπατε όμως ο κόσμος που έλειπε από τα σπίτια του τα οποία κάηκαν από τις μεγάλες πυρκαγιές, ναυλώσατε ελικόπτερα να τους μεταφέρουν στους κόπους τους;  Όχι βέβαια… Εκείνοι που τα σπίτια τους κάηκαν έπρεπε να πάνε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ εσείς ως άλλος μέγας αυτοκράτορας μην ταλαιπωρηθείτε. 
Ντροπή σας κύριε Τσίπρα. Δεν σας έμεινε τσίπα από τον παλιό σας εαυτό που εντέχνως επίπλαστα προβάλλατε ως επαναστάτη. Πόσο ακόμα να σας ανεχτούμε; Θα τελειώσουν τα μπανάκια σας και τότε πάλι με ελικόπτερο θα χρειαστεί να εγκαταλείψετε την χώρα μας. Γιατί όποτε και εάν γίνουν εκλογές θα είναι τέτοιο το μαύρο που θα πάρετε, που δεν θα σας κρατά η Ορθόδοξη Ελλάδα ούτε για μια ώρα. 

ΦΥΓΕΤΕ. 

ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
ΛΑΪΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
Ο Πρόεδρος Χρήστος Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου