ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ! Η ΕΕ έχει «όμηρους» Έλληνες, Πορτογάλους, Ιταλούς και Ισπανούς στο σχέδιο «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης»


Kορυφαίος Βρετανός πολιτικός «τάραξε τα νερά» όχι μόνο στην χώρα του την Βρετανία αλλά και στην Ευρώπη ,  μιλώντας   με αφορμή την ψηφοφορία για το BREXIT,  για μια γερμανικού τύπου  στην ουσία ομηρία εκατομμυρίων πολιτών, από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία, και Ιταλία μέσω πλασματικών χρεών για να υποστηριχθεί το σχέδιο «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης»...

Ο ίδιος φυσικά τάσσεται  υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ, και  επιτίθεται ολομέτωπα στους  γραφειοκράτες των Βρυξελλών,  σε μια παθιασμένη συνέντευξη του  στην εκπομπή του BBC «η Ώρα των Ερωτήσεων», αναφέρει βρετανικό δημοσίευμα.

Ο Jim Sillars,  πρώην αναπληρωτής αρχηγός του κόμματος των συντηρητικών  SNP, επιτέθηκε σε όλους τους επικεφαλείς της ΕΕ, οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο  προσπαθούν  απεγνωσμένα να δημιουργήσουν το υπερκράτος  «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης».

Οι πολίτες  επίσης από την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Ιταλία είναι  «σιδηροδέσμιοι»   σε αυτό το αμφιλεγόμενο   «σχέδιο» από τις  Βρυξέλλες, τονίζει ο ίδιος.

Στην συνέχεια αρνήθηκε ο ίδιος τους ισχυρισμούς του πρώην αρχηγού των Συντηρητικών Iain Duncan Smith,  ότι οι 28 χώρες μέλη  έχουν κατά νου τους  να επιβάλουν μια τεράστια  «κοινωνική αδικία»,  ως κύριο συστατικό του νέου υπερκράτους. «Απλά θέλουν να πετύχει το σχέδιο  αυτό όλοι τους , και τίποτα μα τίποτε άλλο», τονίζει ο ίδιος.

«Είμαι υπέρ του Brexit, αλλά εγώ δεν πρόκειται να κατηγορήσω την ΕΕ ότι είναι υπέρ των εχόντων αντί των μη εχόντων . Στην  προσπάθειά τους να επιτύχουν το έργο της δημιουργίας των « Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης », εμπλέκουν όμως με   πολύ,  πάρα πολύ άδικο τρόπο τις ζωές εκατομμυρίων  ανθρώπων», κατέληξε ο Sillars.

Δεν γνωρίζουμε προς τι  αυτή η κρίση «ειλικρίνειας»,  ενός πολιτικού του οποίου δεν έχει σημασία η εθνικότητα , αλλά τα λεγόμενα  του περί ενός ¨τεράστιου σχεδίου».

Καθημερινά μαθαίνουμε ότι η χώρα μας η Ελλάδα αποτελεί ένα ακόμη πιόνι στα σχέδια της Γερμανίας κυρίως για την δημιουργία  ενός υπερκράτους που θα συμπεριλαμβάνει  ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο .

Τα 10 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες μαζί με τους υπόλοιπους ,  είναι όμηροι σε ένα υποχθόνιο σχέδιο σύμφωνα με το οποίο αλώνεται συστηματικά η , οικονομία, η Γεωργία, η κτηνοτροφία, και η βιομηχανία, ενώ απαξιώνονται συστηματικά η θρησκεία και οι πολιτιστικές  αξίες .

Η  απαξίωση λόγω οικονομικής κρίσης και των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, αποτελεί ένα ακόμη σχέδιο για την  υλοποίηση του του περιβόητου ευρωπαϊκού στρατού που θα ελέγχεται αποκλειστικά από το Βερολίνο.

Οφείλουμε ως έθνος και ως Έλληνες να πράξουμε το ιστορικό μας καθήκον και  να αποχωρήσουμε  αύριο το πρωί από την ΕΕ, να αναλάβουμε τα «ηνία» της χώρας μας δίνοντας προοπτική στο μέλλον των παιδιών  μας.

Από εκεί και πέρα θα υλοποιήσουμε τις δικές μας «συμμαχίες» με τις χώρες που εμείς μπορούμε και θέλουμε και δεν θα είμαστε η «ουρά» του Βερολίνου, εκτελώντας απλά τις εντολές αυτού του ανεκδιήγητου ατόμου που ελέγχει την γερμανική οικονομία,  του περιβόητου Β.Σόιμπλε, ο οποίος μιλάει σαν «Καγκελάριος» και συμπεριφέρεται  ως «αφεντικό» της Ευρώπης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου