ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

οι Αμερικανοί μας ζητούν να αποσύρουμε τα πολεμικά μας πλοία από το Αιγαίο και να βγάλουμε τον σκασμό απέναντι στις τουρκικές διεκδικήσεις.


Απίστευτη παρέμβαση του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα,στο ελληνικό υπέξ. Απελάστε τον τώρα από την χώρα και διακόψτε τις διπλωματικές σχέσεις με τον νταβατζή των Τούρκων!!!

Σε σημείο μηδέν η άμυνα του Αιγαίου και η όποια εθνική μας στρατηγική.Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες....του Αντιστρατήγου ε.α Κώστα Λουκόπουλου, που δημοσιεύει το liberal.gr, την προηγούμενη εβδομάδα ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα David Pearce (βλ.φώτο), επισκέφτηκε τον ΓΓ του υπέξ κ.Δημήτρη Παρασκευόπουλο και του διάβασε τελεσίγραφο, με το οποίο οι ΗΠΑ, ζητούν από την Ελλάδα να αποσύρει τα εθνικά της πλοία από την νατοική δύναμη στο Αιγαίο και να ασχοληθούν με άλλα καθήκοντα στην Μαύρη θάλασσα απέναντι από την Ορθόδοξη Ρωσία !!!

Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό το σοκ, ο Αμερικανός ανθύπατος, δήλωσε πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ, ζητά από την Ελλάδα να μην..παραπονιέται για τυχόν εδαφικές διεκδικήσεις σε Ελληνικά νησιά, δηλαδή να βγάλουμε τον σκασμό υπέρ της Άγκυρας !! !

Τώρα η αμερικανική αυτή αλεπού πρέπει να απελαθεί άμεσα και να κλείσει η πρεσβεία που ματώνει το έθνος εδώ και δεκαετίες.Το dioptranews, είχε επισημάνει εδώ και καιρό και δικαιώνεται δυστυχώς πανηγυρικά, πως πίσω από την τουρκική προκλητικότητα βρίσκεται η κυβέρβηση των ΗΠΑ, όπως γινόταν πάντα.

Άμεσα πρέπει να ζητηθεί η κάλυψη των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων και να αποχωρήσουμε από αυτόν τον νατοικό συνασπισμό που ακυρώνει με λόγια και έργα την εθνική μας κυριαρχία.Κάθε μέρα που περνάει και οι φιλότουρκοι της πρεσβείας δεν απελαύνονται τόσο οι Τούρκοι θα αποθρασύνονται στο Αιγαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου