ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Όταν το παρακράτος δολοφονεί και η κυβέρνηση αλλοδαπών και των gay (και ΟΧΙ των Ελλήνων) ξεχνά επιδεικτικά. 5 Μαΐου 2010


ΜARFIN-Αθήνα 5/5/2010-Ομαδική ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ από ΠΡΟΘΕΣΗ.-η δικαιοσύνη ΑΡΓΕΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ....
Οι τρεις ψυχές και μια τέταρτη που μεγάλωνε στα σπλάχνα της άτυχης γυναίκας, βρήκαν τραγικό θάνατο από το αριστερό παρακράτος που σήμερα εμφανίζεται με το μανδύα του αλληλέγγυου(με το αζημίωτο φυσικά) στη μεταναστευτική εισβολή. Ο ρόλος τους παίρνει τη μορφή που επιτάσσει το σύστημα. Σαν χαμαιλέοντες δολοφονούν από τη μια και από την άλλη εμφανίζουν τον κατάπτυστο επιλεκτικό ανθρωπισμό τους.
Οι πραγματικοί Έλληνες, έχουν καθήκον να θυμούνται και να τιμούν. Μέχρι την τελική στιγμή που το αίμα των συνανθρώπων τους,το οποίο χύθηκε για συστημικά παιχνίδια, θα δικαιωθεί. Οι Έλληνες πατριώτες, χωρίς προσανατολισμό, θα ενωθούν για την τελική μάχη. Σ' αυτή την ιερή στιγμή , θα δοθεί το τέλος στο σαθρό κράτος και τους "υπαλλήλους" του και θα κοπεί η συστημική γάγγραινα που μας έχει καταστήσει σκλάβους.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους Έλληνες που χάθηκαν. Μεταφέρουμε τα συλλυπητήρια στις οικογένειες τους και τη σιγουριά ότι είμαστε δίπλα τους κάθε στιγμή.
Δεν ξεχνάμε κανένα σας να είστε σίγουροι...ούτε τους Έλληνες που δολοφονήθηκαν(ένστολους και μη) τα χρόνια αυτά της <δημοκρατικής> παρεκτροπής ,ούτε τους δολοφόνους τους(ηθικούς-φυσικούς αυτουργούς καθώς και αυτούς που σιωπούν επιδεικτικά, στο πνεύμα της δήθεν <πολιτικής ορθότητας>).
Η πραγματική Εθνική Αντίσταση είναι εδώ..
ΛΕΠΕΝ-Γραφείο τύπου και επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου