ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Τι δεν καταλαβαίνεις; Οι πλαστογράφοι κι απατεώνες έχουν δεύτερη ευκαιρία, ΕΣΥ ΟΧΙ!


Τίποτε δεν είναι τυχαίο τελικά σε αυτόν τον τόπο! 2.500 δημόσιοι υπάλληλοι βρέθηκαν με πλαστά πτυχία και σε μια εποχή κατά την οποία το κράτος αναζητά περικοπές, υπήρχε καλύτερη ευκαιρία από το να τους πετάξει έξω με τις κλωτσιές;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Αυγής», πρόκειται για απολυτήρια που δίνουν διάφορα ιδιωτικά σχολεία σε "εικονικούς μαθητές".

Και όμως!

Αντί αυτοί οι άνθρωποι να απολυθούν χθες και να διωχθούν ποινικά αξιώνοντας να επιστρέψουν εντόκως όσα κακώς έλαβαν, μαζί με εκείνους οι οποίοι είτε υπήρξαν συνεργοί είτε ανέχθηκαν την πλαστογραφία, τελικά τους δίνεται η ευκαιρία να νομιμοποιηθούν.

Κανένα κόμμα δε διαμαρτύρεται, καμία πραγματικά τυφλή Δικαιοσύνη δεν παρεμβαίνει, κανείς από τους δανειστές που τάχα ζητούν μεταρρυθμίσεις δεν απαιτεί το αυτονόητο. Να εκδιωχθούν κακήν κακώς.

Για αυτό δεν έχει μέλλον αυτός ο τόπος. Γιατί εσύ φίλε άνεργε που έχασες τη δουλειά σου για να πληρώνονται αυτοί, δε δικαιούσαι δεύτερη ευκαιρία αλλά κι εσύ που μόλις πήρες αληθινό πτυχίο ούτε καν πρώτη. Οι απατεώνες όμως μπορούν να μπουν στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ.

Πρώτη φορά όχι Αριστερά, αλλά τόσο χυδαία, παράνομα, άδικα. Όχι ότι οι προηγούμενοι που διόρισαν πάνε πίσω. Συνεργοί πρώην και νυν στο έγκλημα.

Όσοι εξαπάτησαν, δικαιούνται δεύτερη ευκαιρία κρατώντας τα λάφυρα και θα συνεχίζουν να πληρώνονται χάρη στον αυξημένο ΕΝΦΙΑ, το φόρο στο ίντερνετ, στη βενζίνη, την 100% προκαταβολή φόρου και ότι άλλο φοροπαρανοϊκό συλλάβει ο νους του Τσακαλώτου σύμφωνα με τη Handelsblatt. 

Οι υπόλοιποι να πάμε να κουρευόμαστε. 

Δεν έχει καμία ελπίδα η Ελλάδα. Είναι καταδικασμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου