ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οι Γερμανοί κατέλαβαν την Σάμο! Ξένες δυνάμεις ανεξέλεγκτες στην Ελληνική επικράτεια με την υπογραφή Τσίπρα-Καμμένου!


Στο λιμάνι Μαλαγαρίου στη Σάμο σταθμεύουν τις τελευταίες ημέρες περιπολικά σκάφη της Frontex και συγκεκριμένα δύο τα οποία ανήκουν σε Σουηδική Μ.Κ.Ο., ένα της Ιταλικής ακτοφυλακής και δύο της Γερμανικής.

Χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί «εταίροι» των Τσίπρα-Καμμένου την χώρα μας είναι το γεγονός πως τα δύο σκάφη της Γερμανικής ακτοφυλακής δεν έχουν -ως οφείλουν από τους διεθνείς κανονισμούς- υψώσει την Ελληνική Σημαία, παρότι βρίσκονται τουλάχιστον 48 ώρες στη Σάμο!

Οι Γερμανοί προφανώς, δεν βλέπουν την επαίσχυντη συμφωνία όπως επιχειρούν απεγνωσμένα αλλά μάταια να παρουσιάσουν στην Ελληνική κοινή γνώμη, ο Καμμένος, ο Τσίπρας και το μιντιακό κατεστημένο της διαπλοκής. 

Αντιθέτως, βλέπουν την Ελλάδα ως προτεκτοράτο τους και δεν διστάζουν να το επιδεικνύουν με τον πλέον θρασύ τρόπο.

Οι πολίτες της Σάμου μάλιστα, έχουν ορθώς επισημάνει την συγκεκριμένη πρόκληση στο λιμεναρχείο, όπερ σημαίνει πως είναι ενήμεροι στα αρμόδια υπουργεία και συνεπώς στην κυβέρνηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου