ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου


Η Ελλάδα Σταυρώνεται και οι Έλληνες ζουν έναν πολύχρονο αβάστακτο Γολγοθά.

Ο «Πινόκιο» Αλέξης Τσίπρας δεν δίστασε να ξαναχρησιμοποιήσει την ΔΕΘ για να ξαναπεί ψέματα στον Ελληνικό λαό, για να ξαναπουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Για να ξανακοροϊδέψει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες με υποσχέσεις που δεν έχουν πλέον καμία αξία. Ξεχνώντας βέβαια πως όσα είχε υποσχεθεί σε ανάλογες εμφανίσεις του στον ίδιο χώρο, όχι μόνο δεν τα έκανε πράξη, αλλά αντιθέτως έφτασε τους συνταξιούχους να ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε, τους νέους να μην μπορούν να βρουν εργασία και τους μισθούς των λίγων τυχερών που ακόμα έχουν απασχόληση να πληρώνονται με 250 και 350 Ευρω. 

Αυτός ο άνθρωπος απέδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι επικίνδυνος για την πατρίδα, αλλά το ίδιο επικίνδυνοι είναι και τα «φιλαράκια» του που μαζί κυβερνούν εις βάρος του λαού και της χώρας. Δεν αναρωτιέμαι αυτή την φορά εάν ντρέπεται, είμαι πλέον βέβαιος πως δεν έχει ντροπή. Άλλωστε και ο ίδιος ξέρει πως θέατρο έπαιξε. Μόνο που και εκεί δεν έχει το εκτόπισμα του πρωταγωνιστή. Ήταν όπως και σε κάθε του επίσημη εμφάνιση «κομπάρσος». Γι αυτό και επιφανείς υπουργοί και βουλευτές του την ώρα που εκείνος μιλούσε ήταν τέτοια η βαρεμάρα τους που κοιμόντουσαν. (Πολλές οι φωτογραφίες στα ΜΜΕ που κυκλοφορούν και τους δείχνουν να παίρνουν ύπνο ελαφρύ).

Ο Αμερικανός ιστορικός και σύμβουλος του Τζών Κέννεντυ, Άρθουρ Σλέσινγκερ, γνωστός από το βιβλίο «Χίλιες ημέρες του Κέννεντυ», σε συνέντευξη του το 1977 στην εφημερίδα ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ είχε πει τα εξής σοφά: «Η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει γερά θεμέλια γιατί στηρίζεται σε μία ισχυρή και συμπαγή μεσαία τάξη. Η απρόσκοπτη λειτουργία της Δημοκρατίας, εκτός από την οιστρήλατη ηγεσία, χρειάζεται παιδευμένους πολίτες» 

Ακριβώς εκεί στηρίχτηκε η σημερινή πολιτική της κυβέρνησης να καταστρέψει την μεσαία τάξη, να την υποδουλώσει μέσα από χρέη που προέκυψαν από την κρίση, ώστε να την εξαφανίσει και να αιχμαλωτίσει δικτατορικά τον λαό. Να μηδενίσει τις άμυνες του, να μην μπορεί φορολογικά - τραπεζικά να προχωρήσει, να απογοητευτεί και να τον οδηγήσει είτε στην ψυχολογική, είτε στην βιολογική αυτοκτονία.

Συνεχίζει ο Αμερικανός Ιστορικός: «Ελάχιστοι λαοί έχουν την ευημερία να απολαμβάνουν τα αγαθά της δημοκρατία. Η πολιτεία που αποτελείται από πολίτες της μεσαίας τάξης είναι η άριστη. Χωρίς την μεσαία τάξη δημιουργείται πολιτεία δούλων και αφεντάδων και όχι ελευθέρων πολιτών και ανθρώπων». 

Η Κυβέρνηση της Σταλινικής φιλοσοφίας, του «αριστεροδεξιού» συμπλέγματος κατωτερότητας ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ, του μπλεξίματος του παρελθόντος της με ένα σήμερα που το ζει ως κομπάρσος γνωρίζοντας πως δεν έχει μέλλον, δεν γράφει Ιστορία, κάνει ακριβώς τα αντίθετα από το παραπάνω. Σκότωσε κάθε έννοια Δημοκρατίας, σκότωσε κάθε έννοια πολιτισμού και οδήγησε ολόκληρο τον λαό στην απογοήτευση και την καταστροφή. Προσπαθεί με κάθε μέσο να ξεριζώσει παραδόσεις, ήθη – Ιερά και Όσια. Προσπαθεί και καταστρέφει την παιδεία, διώχνει τους επιστήμονες από την Ελλάδα μας, διαλύει τα πάντα στο πέρασμα της. 

Στις μέρες της πολλαπλασιάστηκαν τα λουκέτα της μεσαίας τάξης αυξήθηκαν τα χρέη. Προσπαθεί να ξεριζώσει τον Χριστό και την Παναγία από τα παιδιά μας, δεν αφήνει περιθώρια ανάπτυξης και αισιοδοξίας.

Μια τέτοια πολιτεία, δούλων και αφεντάδων ονειρεύονται οι πάσχοντες από προδοτικά ένστικτα υπουργοί και βουλευτές αυτής της κυβέρνησης, Η λειτουργία όμως της Δημοκρατίας δεν εξαρτάται μόνο από την κυβέρνηση αλλά και από την αντιπολίτευση. Και εδώ δυστυχώς πάσχει. Δεν γίνεται να βλέπεις τον λαό να τελειώνει, την πατρίδα να γκρεμίζεται και αντί να είσαι στον δρόμο μαζί με όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες να κάνεις απλά αντιπολίτευση του καναπέ. Γίνεται αντιπολίτευση χωρίς Ριζοσπαστική Αντίσταση; Κυρίως όταν αυτός ο λαός έχει ήδη τελματώσει και σε λίγο κινδυνεύει να μην υπάρχει…

Και η κατάληξη μου σύμφωνα με τα παραπάνω: Όταν μία κυβέρνηση είναι στελεχωμένη από αδαείς, πολιτικά ανάξιους, ηθικά άθεους και ερασιτέχνες, τότε η μεσαία τάξη, η παιδεία και η δικαιοσύνη, οι τρεις πυλώνες του δημοκρατικού πολιτεύματος πλήττονται ανεπανόρθωτα. Όσο πιο μορφωμένος και ώριμος είναι ένας λαός, κυρίως ηθικά, πολιτιστικά και πολιτικά, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να ριζώσει και να καρποφορήσει η Δημοκρατία. 

Γι αυτό η Λ.Ε.Π.ΕΝ, ο Πρόεδρος της, τα επίλεκτα στελέχη της και εγώ προσωπικά δεν θα μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα. Θα παλέψουμε, θα αγωνιστούμε κάθε μέρα – κάθε στιγμή ώστε αυτή η κυβέρνηση της καταστροφής να φύγει και νέες υγιείς πολιτικές και πολιτικοί να μπούμε μπροστά, για να βάλουμε τέλος στην Σταύρωση της Ελλάδας και τον ατέλειωτο πολύχρονο, αβάστακτο Γολγοθά του υπερήφανου λαού μας. 

Δεν θα καμφθούμε με κανέναν πόλεμο, δεν θα πέσουμε. Ήρθαμε για να μείνουμε και να Νικήσουμε!

«Γιατί Ανατροπή είναι να Ανατρέψουμε όλα όσα σχεδίασαν και πράττουν για εμάς χωρίς εμάς»

Ο Γραμματέας και εκπρόσωπος τύπου Λ.Ε.Π.ΕΝ «το Κίνημα της Ανατροπής» + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου