ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου


Ας εστιάσουμε τώρα το βλέμμα μας στην Ελλάδα του μέλλοντος.

Η Ελλάδα είναι μία μικρογραφία της παγκόσμιας κατάστασης με ισχυρότερες εντάσεις σε κάποιους τομείς, όπως η οικονομία, λαθρομετανάστευση και η εγκληματικότητα. Η δημογραφική συρρίκνωση του πληθυσμού, η εγκατάλειψη της υπαίθρου και η μεγάλη υποβάθμιση της παιδείας. Η πολιτική και οι πολιτικοί του νεοελληνικού κράτους ποτέ δεν κατάλαβαν ότι αυτή η χώρα είχε ανάγκη της συνειδητής ενδυνάμωσης της έννοιας "Κράτος" καθότι στον Ελληνικό πολιτισμό το κράτος έφθανε μέχρι τον ορίζοντα της πόλης, ώστε ένας κάτοικος του Άργους να μην αισθάνεται την Θήβα σαν "πατρίδα". 

Οι Έλληνες ποτέ δεν ενώθηκαν αυτοβούλως και αυτό είναι ιστορικό και ψυχικό αγκάθι που καθιστά το σημερινό νεοελληνικό κράτος της παρακμής ακόμα πιο αδύναμο. Είμαστε ένας λαός χωρίς βαθιά ιστορική μνήμη ενός κράτους και αυτό είναι πάντα επικίνδυνο. Οι σημερινοί πολιτικοί σχηματισμοί, τα κόμματα, αρκούνται σε καταγγελίες, αλληλοκαταγγελίες, διαπιστώσεις, κωμικοτραγικές ομολογίες και πολλές ευχές που δεν κοστίζουν τίποτα προς τον "κυρίαρχο" λαό, που τελικά επωμίζεται τα χρέη των ταγών του, ενώ αυτοί συνεχίζουν να "αγωνίζονται" παντοιοτρόπως για το καλό του. 

Σχιζοφρενικό; 

Όχι, καθαρά παρακμιακό. 

Καθένα πολιτικό κόμμα, εντός και εκτός Βουλής μπορεί να παρατηρεί, να διαπιστώνει, να καλεί σε εξεγέρσεις και επαναστάσεις και να ευαγγελίζεται. Δεν μπορεί όμως να λύνει, δεν μπορεί να κυβερνά. Αυτό έδειξε και δείχνει αδιάψευστα η ιστορία, και αυτό έπρεπε να δείχνει. Οτιδήποτε προέρχεται από το στάδιο της παρακμής δεν μπορεί να δώσει λύσεις σε τίποτε, παρά μόνο να δώσει μια ακόμη ώθηση προς το τέλος προσπαθώντας να επιβιώσει αυτό το ίδιο.

Οι Έλληνες ως λαός διαισθάνονται ότι "δεν πάει άλλο" αλλά δεν συνειδητοποιούν τι ακριβώς. Οι περισσότεροι ακόμη ελπίζουν στην επιστροφή της χώρας πριν από δεκαπενταετία όταν "το θέμα ήταν να περνάμε καλά" μόνο που δεν συνειδητοποιούν ότι μετά από δεκαπέντε χρόνια θα φθάσουμε πάλι στο σήμερα. 

Άλλοι αποφασίζουν να εμπιστευθούν "μικρότερα κόμματα" δηλαδή κάποιους παλιάτσους και ακτιβιστές της πολιτικής, που σε εποχές τάξης είναι ανύπαρκτοι, ενώ σε εποχές αστάθειας διεκδικούν κομμάτι από την τούρτα για να προσπαθούν να κάνουν το επαναστατικό τίποτα, τραβώντας παχυλές κρατικές επιχορηγήσεις στο όνομα της δημοκρατίας και του "κυρίαρχου" Ελληνικού λαού (Ένωση Κέντρου - ΑΝΕΛ - ΠΟΤΑΜΙ). Ενώ τα κόμματα - κινήματα των άκρων ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΚΚΕ, εξυπηρετούν από μία ιδεολογία χωρίς ουσία στο σήμερα, χωρίς να αποτελούν λύση εξουσίας και διακυβέρνησης, ενώ πληρώνονται καλά για να το κάνουν, δίχως κανένα όφελος για τον Ελληνικό λαό.

Το ιστορικό ποτάμι όμως έχει δύο όχθες. Στην έρημη απέναντι όχθη της δημιουργίας και της ανανέωσης ένας μικρός, νεαρός οργανισμός γεννήθηκε πριν δύο χρόνια. Μία νέα πολιτική ύπαρξη με δική της κοσμοθεώρηση, δικό της τρόπο σκέψης και ξεχωριστή αντίληψη της Ιστορίας και της κοινωνίας. Μια ύπαρξη ολότελα ξένη προς τα μορφώματα της άλλης όχθης. Γι' αυτό, αν και μικρή και "ασήμαντη" λοιδορήθηκε και συκοφαντήθηκε μέσα σε δύο χρόνια όσο κανένας άλλος πολιτικός σχηματισμός. Είναι η φυσική αντίδραση ενός κόσμου προς κάτι ξένο και άγνωστο. 

Ο αποκλεισμός και η εχθρότητα είναι αντιδράσεις ενός συγκαλυμμένου φόβου. Ο ζωντανός πολιτικός οργανισμός της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης αναπτύχθηκε και ανδρώθηκε κόντρα σε ένα κόσμο παρακμής. Τα πολιτικά κόμματα επιστρατεύουν τα δυνατά τους σημεία. Το χρήμα και το ψεύδος. Προέτρεψαν τον κόσμο να αποφύγει να μάθει για τη Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση. Αυτό όμως ήδη άλλαξε. Αλλάξαμε οι ίδιοι. Αποκτήσαμε νέα δυναμική. Ο ίδιος ο Ελληνικός λαός άνοιξε την καρδιά του και ήρθε κοντά μας. 

Ενωθήκαμε με νέα καθαρά πρόσωπα, νέο Γραμματέα κινήματος (πρωτοφανές πρόσωπο στη νεώτερη Ιστορία μας), νέο Πολιτικό Συμβούλιο. Νέα Κεντρική Επιτροπή. Αγωνιστές όλοι, Πατριώτες, Γνήσιοι Έλληνες και Ελληνίδες. Μπήκαμε μπροστά ενωμένοι ως μία γροθιά και δεν μας σταματά απολύτως τίποτα. Δεν αποτελούμε και δεν θα αποτελέσουμε γλάστρα του πολιτικού συστήματος. Μπήκαμε στην πολιτική για να κυβερνήσουμε και όχι να γίνουμε μέρος της παρέας της δήθεν διαφοράς και δήθεν αντίστασης.

Ιδεολογία μας είναι ο Ελληνικός λαός, η Σημαία και η Ορθοδοξία. 

Η Ανατροπή και η Νέα Εθνική Αντίσταση. 

Για μια Νέα Ελλάδα με δυνατούς αναγεννημένους Έλληνες και Ελληνίδες. 

Για μια Ελλάδα που θα επιστρέψει στους Έλληνες. 

Για την μεγάλη επανεκκίνηση όλων. 

Ερχόμαστε για να τελειώσουμε τον επίπλαστο κόσμο σας οριστικά και αμετάκλητα, δημιουργώντας μια νέα συλλογική ψυχή γεμάτη από μορφοποιητικά ένστικτα, έτοιμη να υποδεχθεί την Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση ενός νέου Κόσμου, με κατεύθυνση, με υγεία και αξιοπρέπεια. 

Ενός κόσμου Εθνικού, ενός κόσμου αληθινά Λαϊκού και κοινωνικού.

 Πρόεδρος Λ.Ε.Π.ΕΝ Χρήστος Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου