ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου


Παίζουν την τύχη της χώρας στην ρουλέτα. Κορώνα ή γράμματα.

Και επειδή τα νέα τρέχουν. Θα τα μάθατε… Η ανηψιά Κουρουμπλή έγινε μόνιμη όταν ο θείος ήταν ΠΑΣΟΚ και αποσπάσθηκε όταν ο θείος της έγινε ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά το νέο που μας διαφήμιζε ο ΣΥΡΙΖΑ πως θα φέρει ερχόμενος στην εξουσία ΗΡΘΕ. Λέγεται Ελένη Κουρουμπλή, (και σαν αυτήν πολλές και πολλοί), διορισμένη από τον θείο της στο υπουργείο Πολιτισμού επί ΠΑΣΟΚ και αποσπασμένη στο Υπουργείο Ναυτιλίας πάλι από τον ίδιο επί ΣΥΡΙΖΑ; Εάν αυτό δεν είναι ΝΕΟ τι θα ήταν; Αυτή είναι η νέα σκοτεινή εποχή ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο κύριος Παππάς έβαλε τον μπαμπά του, ο κύριος Κουρουμπλής την ανηψούλα του, την γνωστή κυρία με τους μόνιμους μαύρους κύκλους (από το πολύ γέλιο το έπαθε η κοπέλα). Και μέσα στα προαναφερόμενα ονόματα μια σειρά ακόμα τέτοιων ανάλογων καλών πολιτικών. Γνωστοί και ως «ΠΡΟΔΌΤΕΣ». Αυτή είναι η «αριστερά» του φασιστικού ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ. Ο κύριος Καμμένος ρουλέτα και ακριβά ψώνια στο Λονδίνο, πλούσια αυτοκίνητα, πολυτελείας ρούχα και αξεσουάρ, μακριά από την φτωχή Ελλάδα και τα δεινά που ήρθαν μέσα από τις υπογραφές που οι ίδιοι έβαλαν, ξεπουλώντας τα πάντα για να περνάνε οι ίδιοι και τα σόγια τους πλουσιοπάροχα. Την ίδια καταραμένη ώρα (κατά τις γνωστές κατάρες Καρανίκα) οι υπουργοί αυτής της Κυβέρνησης τακτοποιούν όλο τους σόι…. Μια χαρά τα «παιδιά» ζουν στην Ελλάδα της κρίσης όπου ο λαός τελειώνει ενώ οι κατέχοντες την εξουσία ζουν αρχοντοχωριάτικα. 

Αυτό δυστυχώς δεν είναι καινούριο γίνεται και αλλού. Βλέπε Βενεζουέλα - Κούβα και άλλες υποανάπτυκτες χώρες. Το ίδιο και επί Κομμουνισμού στις χώρες που κυβερνήθηκαν από ανάλογα καθεστώτα. Η εξουσία στα Ανάκτορα και ο λαός στις παράγκες. Αυτό ήταν δυστυχώς το κρυφό χαρτί του «ΝΕΟΥ» που έλεγαν προεκλογικά. Πήραν την εξουσία κανονικά μέσω εκλογών λέγοντας ψέματα, ώστε να αρπάξουν τις καρέκλες και μέσα σε λίγα χρόνια να την έχουν τελειώσει την Ελλάδα. Πάντα βέβαια με το ανάλογο αντίτιμο, γιατί εγώ δεν πείθομαι πως από τον μισθό τους παίζουν στο Καζίνο εκλεγμένοι βουλευτές και δει μεγαλουπουργοί.  Πόσα να καλύψει πια ένας μισθός; Λεφτά λοιπόν υπάρχουν για όσους έλαβαν την εντολή να κυβερνήσουν και να στερήσουν τα πάντα από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Εδώ που τα λέμε δεν κρύβω πως μου έρχονται διάφοροι συνειρμοί και θύμησες από τα παιδικά μου χρόνια. Τότε που μία ανύπαντρη μεγαλοκοπέλα  όταν ήθελε να συστήσει κάποιον με τον οποίον διατηρούσε «σχέση» αλλά φοβόταν να το πει, μιας και η κοινωνία δεν ήταν ανεκτική σε σχέσεις πριν τον γάμο, τον σύστηνε ως ξαδέλφια. Και πάει λέγοντας αυτό με τις συγγένειες. Μεγάλης ηλικίας άντρες ή γυναίκες που είχαν συνοδούς μικρότερης ηλικίας τους σύστηναν ως ανηψιό ή ανηψιά αντιστοίχως. Θα μου πείτε εδώ τα παραπάνω παραδείγματα ουδεμία σχέση δεν έχουν με τους συνειρμούς σου…. «Όχι όχι  δεν έχουν. Ήταν απλά τυχαίοι κακοί λογισμοί». 

Και ενώ λοιπόν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πεινούν, χωρίς δουλειά ή με εργασία και ελάχιστα χρήματα, ενώ οι Έλληνες γιατροί έχουν φύγει λόγω της οικονομικής φτωχοποίησης της χώρας στο εξωτερικό για να βγάλουν τα προς το ζειν, ενώ ανά χιλιάδες νέοι ξενιτεύονται αναζητώντας μια καλύτερη ζωή και ενώ οι μειώσεις των συντάξεων έφτασαν σε επίπεδα Ινδίας, ετοιμάζονται να τις κόψουν κι άλλο, έμαθαν πως στην Αιθιοπία λαμβάνουν λιγότερα και είπαν να δοκιμάσουν και στην Ελλάδα πως μπορεί ο δυστυχής υπερήλικας να φύγει ακόμα νωρίτερα από την ανέχεια και την ασιτία. «Μειώνοντας τον μέσο όρο ζωής σκέφτονται να διασώσουν τα Ασφαλιστικά ταμεία».

Η γελοιότητα τους δείχνει τα σόγια των υπουργών μαζί με τα πιστά τους κομματόσκυλα, να τακτοποιούνται σε θέσεις που ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν είχαν δει. Όχι πως αυτό δεν συμβαίνει και στα άλλα κόμματα. Κυρίως στα μικρότερα εκεί γίνεται χαμός. Ήταν μέχρι να μπουν στην Βουλή. Μέχρι τότε κατηγορούσαν τους πολιτικούς για οικογενειοκρατία, τώρα όλοι τρώνε με χρυσές μασέλες. Από τα χρόνια στο περίμεναν έχασαν τα δόντια. Σάπισαν και αυτά μαζί με όλα όσα έλεγαν. Πατέρας μάνα γιος. Ή πατέρας μάνα κόρη. Για τα μεγάλα κόμματα σαφής η εικόνα που έχουν όλοι οι πολίτες. Εδώ μιλάμε «σόι πάει το βασίλειο». Εκμεταλλεύονται τα «επώνυμα» από συζύγους λες και δεν ξέρουμε αν είναι πρώτου βαθμού συγγένειας ή όχι.

Αυτή δυστυχώς είναι η ντροπή και η τροπή που έχει πάρει η Ελλάδα. Αυτή είναι η κατάντια που έφεραν την Πατρίδα και σήμερα μας κακοφαίνεται επειδή το κάνουν οι κύριοι της Κυβέρνησης. Μήπως δεν το έκαναν και δεν το κάνουν όλοι είτε κυβέρνησαν πριν, είτε απλά μπήκαν στην Βουλή; Λυπάμαι που η αλήθεια είναι καυστική από μόνη της και εγώ υποχρεούμαι απλά να την αναφέρω ως έχει. Περιγραφή της σκληρής πραγματικότητας κάνω χωρίς καμία περικοπή. Άλλωστε καιρός είναι όσα λέμε σε συζητήσεις μεταξύ μας, σε σπίτια, καφενεία, εκκλησίες και μαζώξεις να τα πούμε και ανοιχτά δημόσια. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε όλοι.

Μετά αναρωτιόμαστε γιατί ο κόσμος απογοητεύτηκε από τους πολιτικούς. Αναρωτιόμαστε γιατί η Κοινωνία σκάρτεψε. Όμως γιατί αναρωτιόμαστε κυρίες και κύριοι; Μήπως το ίδιο δεν γίνεται παντού; Χάθηκε η αξιοκρατία βολεύονται μόνο όσοι είναι πονηροί και πάνε υπό πλάγια οδό. Το ίδιο δεν γίνεται στην Εκκλησία; Μεγάλη η σήψη και εκεί. Έχω πρόσφατο παράδειγμα το οποίο και θα αναλύσω σύντομα που παίχτηκε στην Βόρεια χώρα. Για το παλιό ημερολόγιο στην Ελλάδα ο κακός χαμός. Κάθε άνομος, κάθε ανώμαλος εκεί χώνεται και συνεχίζει το «έργο του». Αλλά μήπως στο νέο αν δεν έχεις Μπάρμπα στην Κορώνη, φως βλέπεις;  Άσε τα σκάνδαλα παντού. Άλλοτε γίνονται γνωστά και άλλοτε κρύβονται μέσα από επτασφράγιστες πόρτες και καλοραμμένα ράσα. Κοινωνία σε πλήρη κατηφόρα. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν έξω και μέσα και μας πήγαν στα βράχια. Όταν οι Φορείς δεν ξεσηκώνουν σημαίνει πως «τα έχουν κάνει πλακάκια» όπως σοφά πάντα λέει ο λαός.

Έχω τόσα παραδείγματα, αλλά και όλοι μας, που στον καιρό της αλήθειας που ήδη ξεκίνησε, θα τα πω χωρίς να λογαριάζω το προσωπικό κόστος. Μόνο έτσι θα ξυπνήσει και όποιος ακόμα κοιμάται. Μόνο μέσα από την αλήθεια υπάρχει σωτηρία. Αν την δεις την πολεμήσεις και δημιουργήσεις συνθήκες πραγματικής αλλαγής έχεις ελπίδα. Ο πόλεμος σε όποιον σήμερα κάνει έργο, σε όποιον λέει την αλήθεια, σε όποιον πάει ενάντια στο σύστημα τους είναι μεγάλος. Τι καταφέρνουν; Να φοβίσουν και να κάνουν τον Δίκαιο να σταματήσει. Το έχω ζήσει εγώ καλά αυτό, αλλά τους έγραψα στα παλαιά μου τα παπούτσια.

Εκεί έγκειται και η δική μας διαφορά. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Δεν το βάλαμε κάτω γι αυτό και καταφέραμε να είμαστε εδώ πολλαπλάσιοι. Καταφέραμε να νικήσουμε τον φόβο που προσπαθούν να μας προκαλέσουν για να σταματήσουμε. Μήπως δεν ξέρω τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές πόσοι ανησυχούν και πόσοι θα χάσουν τον ύπνο τους; Ξέρω και γελάω μαζί τους. Γιατί μέσα από τον πόλεμο μαθαίνεις να γίνεσαι καλός πολεμιστής. Κανένας αγώνας είτε για την πατρίδα, είτε για την Πίστη δεν γίνεται χωρίς βολές. Μόνο που για τους Δικαίους καταλήγουν άσφαιρες οι βολές αυτές. Κοινώς τους περιμένω στην γωνία.

 Όλα θα αλλάξουν γιατί πλέον όλοι μας τελματώσαμε. Ήρθε η ώρα της Μεγάλης Αλλαγής. Όπως πάντα λέω και θα λέω πλέον δεν υπάρχουν χρώματα. Τώρα ή είσαι με την ΣΩΤΗΡΙΑ της χώρας, ή είσαι με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Ελλάδας. Μέση οδός δεν υπάρχει. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

ΤΩΡΑ!

Ο Γραμματέας του «Κινήματος Ανατροπής» της Λ.Ε.Π.ΕΝ + Ιλαρίων (Θωμάς Κοσνολάκης)
Σημείωση: Καμία ανατροπή δεν μπορείς να καταφέρεις εάν δεν είσαι ο ίδιος ανατρεπτικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου