ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου


ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ. ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ!

-Και ενώ η λογική χάθηκε με το οικολογικό έγκλημα που έπληξε τον Σαρωνικό, από την Σαλαμίνα έως τις παραλίες των Νοτίων προαστίων της Αττικής, η κυβέρνηση πάλι ΚΟΙΜΑΤΑΙ! Ή ΚΑΛΥΠΤΕΙ…  Δεν ενήργησαν εγκαίρως ώστε η ζημιά να περιοριστεί άμεσα, αλλά δεν είναι και σε θέση να πληροφορήσουν τον λαό για την αιτία. Μασάνε τα λόγια τους. Ο αρμόδιος υπουργός προτείνει ο κόσμος να κολυμπά άφοβα στις πληγείσες περιοχές και την ίδια ώρα οι επιστήμονες λένε πως για τα επόμενα 5 έως 10 χρόνια απαγορεύεται το κολύμπι. 

Ο κύριος υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής προτρέπει στον λαό να βουτήξει μέσα στο πετρέλαιο και αντιστρόφως οι επιστήμονες προειδοποιούν να μην πλησιάζουν ούτε κοντά, όχι να κολυμπήσουν, γυναίκες σε εγκυμοσύνη και άτομα με προβλήματα υγείας όπως αναπνευστικά. Μετά τις πυρκαγιές που για πρώτη φορά κατάκαψαν ακόμα και μέσα στον Σεπτέμβριο την χώρα, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα πρόβλημα που μένει άλυτο και «μαυρίζει» τον φυσικό πλούτο της περιοχής. Κάνοντας ανεπανόρθωτη ζημιά στο περιβάλλον, αλλά και στα σπίτια, τις επιχειρήσεις και τα ξενοδοχεία των περιοχών, που εδώ και χρόνια μάταια προσπαθούν να κρατηθούν από την πρωτόγνωρη φτιαχτή, «ψευτοκρίση». ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ. 

Η μολυσμένη από πετρέλαιο θάλασσα του Σαρωνικού, από την εγκληματική αμέλεια όλων των εμπλεκομένων, καταστρέφει επαγγελματίες, ψαράδες και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ αρμενίζει σε πελάγη παράλληλης ζωής σε ένα άλλο σύμπαν. Ενώ απορίας άξιο εξακολουθεί να είναι τόσες ημέρες πως έφτασε η ζημιά από την Σαλαμίνα στο Παλαιό Φάληρο, αλλά κανείς τους δεν απαντά στα καυτά ερωτήματα. Είναι ντροπή και για την Αντιπολίτευση που εκμεταλλεύτηκε μία τέτοια Οικολογική καταστροφή, αλλά και Οικονομική, για τους ήδη ταλαιπωρημένους Έλληνες και Ελληνίδες, προσπαθώντας να αυξήσει τα ποσοστά της. 

Αν υπήρχε το ελάχιστο φιλότιμο, από το να κάνει απλά κριτική βολτάροντας την ίδια ώρα σε εκδηλώσεις, στην Θεσσαλονίκη και επαγγελματικές φωτογραφήσεις παραπλάνησης του λαού, θα ήταν εκεί και θα έδινε αγώνα μαζί με τους κατοίκους και εθελοντές για να σωθεί ότι σώζεται. Σε αντίθεση με την Λ.Ε.Π.ΕΝ. και κάθε ειλικρινή πολιτική δύναμη που χωρίς τυμπανοκρουσίες βρεθήκαμε να εργαζόμαστε μαζί τους. Τα ερωτήματα πολλά και η αγωνία του κόσμου μεγάλη. 

Η Κυβέρνηση οφείλει να διαλευκάνει το θέμα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ και να τιμωρηθούν αυτοί που έβλαψαν τον τόπο. Όποιοι και εάν είναι αυτοί, από όπου και εάν προέρχονται. Οφείλει να εργαστεί ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά και να βρεθεί το Περιβάλλον στην πρότερη κατάστασή του, στον μέγιστο βαθμό που αυτό είναι εφικτό. Να αποζημιωθούν όσοι επλήγησαν από την καταστροφή, είτε είναι ψαράδες, είτε είναι επιχειρηματίες. Μέσα σε έναν Σεπτέμβρη με ζέστη καλοκαιριού οι παραλίες ερήμωσαν και μαζί τους και κάθε βιοπαλαιστής των περιοχών αυτών. Από τον μεροκαματιάρη της αλμύρας, τον ξενοδόχο, τον ιδιοκτήτη καντίνας, έως τον ταλαίπωρο πλανόδιο λουκουματζή.

Επιτέλους ας δουλέψουν οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ Κυβερνώντες, αλλά και όλοι όσοι σήμερα σφυρίζουν αδιάφορα. Τέτοια κατάσταση - τέτοια κατάντια στην Ελλάδα δεν υπήρξε ξανά ποτέ. Να πεινάει ο λαός και κάθε μέρα να πλήττεται και από κάτι τρομακτικό νέο. Η θάλασσα που ήταν παρηγοριά για κάθε φτωχό Αθηναίο έπαψε να υπάρχει ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

-Ένα πολύ σημαντικό θέμα που καίει τον λαό σήμερα παρά ποτέ, είναι η κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας από την κυβέρνηση. Αλλά επειδή η αλήθεια πονάει και θα λέγεται πάντα από εμάς, αυτή η απάτη κλοπής των σπιτιών που με κόπους μιας ζωής απέκτησαν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, (μέσα από την πολύχρονη οικονομική κατοχή έπαψαν να μπορούν να εξυπηρετούν δάνεια και φόρους), βολεύει την Αντιπολίτευση που ενώ είναι απαίτηση των τοκογλύφων της Τρόϊκας, την χρεώνεται η σημερινή πλειοψηφία και εκείνη δείχνει αμέτοχη. Στην ουσία «Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΧΗ». 

Γιατί εάν δεν την βόλευε θα ήταν ήδη στους δρόμους μαζί με τον λαό που υποφέρει και κινδυνεύει να χάσει το κεραμίδι που στεγάζει την φτώχια του και τα παιδιά του. Γι αυτό και ενώ συζητιέται πολύ τελευταία, σοβαρή  κουβέντα - αντιπρόταση δεν έχει η Αντιπολίτευση ώστε να σωθούν στην πραγματικότητα τα σπίτια του Ελληνικού λαού. Η Κυβέρνηση από την πλευρά της κοροϊδεύει τον κόσμο λέγοντας πως δίνει και θα δώσει αγώνα για να μεταφερθεί η απαίτηση των δανειστών (δεν θα βάλω και κεφαλαίο στο Δ), από το τέλος του 2017 στο 2018 ως χρόνος κατάργησης του νόμου Προστασίας της πρώτης κατοικίας. Μας «δουλεύει» κιόλας, μιλάει για μέρος των πρώτων κατοικιών και όχι για όλες. Λες και ΜΙΑ κατοικία έχουν οι πλούσιοι και όχι οι φτωχοί.

Σαν δεν ντρέπεστε ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ της ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ κυβέρνησης… Ψηφιστήκατε από τον λαό για να τον κυβερνήσετε αντιμνημονιακά, να τον κυβερνήσετε ενώ ήδη είχε φτάσει στο τέλμα και εσείς θέλετε να τον οδηγήσετε στον τελικό ΘΑΝΑΤΟ…

Σας δηλώνουμε λοιπόν μία και έξω, εάν αυτό το κάνετε για οποιαδήποτε Πρώτη Κατοικία Έλληνα και Ελληνίδας «θα χυθεί αίμα» και μέσα σε αυτό ας είναι και το δικό μας. Αυτό δεν θα περάσει είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε!

Ξεπουλημένα ξένα και ντόπια τομάρια τα σπίτια μας δεν θα τα πάρετε ούτε πάνω από τα πτώματα μας. 

Αυτό βάλτε το καλά στο άρρωστο μυαλό σας. 

Αν για εσάς η Εξουσία είναι πολύτιμη, για τον λαό το σπίτι του είναι πολυτιμότερο, είναι ότι του απέμεινε για να νιώθει Άνθρωπος ακόμα και εάν είναι πεινασμένος σήμερα. Να θυμάστε αν κάνετε πράξη αυτό που έχετε στο «άδειο» σας μυαλό, ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ…

ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ. 

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ. 

Η υπομονή ξεπέρασε κάθε όριο. Βάλατε αφόρητους φόρους, κλέβετε συντάξεις και μισθούς, τώρα που βλέπετε πως αρπάξατε όποια οικονομία είχε ο κόσμος ετοιμάζεστε να του πάρετε και την στέγη του. Είστε γελασμένοι εάν νομίζετε πως θα το καταφέρετε. Για τα «ψευτοκόμματα» που δήθεν παλεύουν για την φτωχολογιά ούτε λόγος. Άλλοι βολεμένοι ψεύτες που με τόσα αντιλαϊκά μέτρα που πέρασαν δεν άνοιξε ούτε ρουθούνι.

Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ (σέβομαι την θέση μου και κυρίως την Πίστη μου και δεν σας λέω το χειρότερο που θα σας στείλει), ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ. 

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. 

ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. 

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ. 

ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ. 

ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ. 

ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. 

Ο Γραμματέας και εκπρόσωπος τύπου της Λ.Ε.Π.ΕΝ + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου