ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Λ.Ε.Π.ΕΝ.


Αγγίξατε την Πίστη μας; ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ! 

Μας δουλεύουν οι Τούρκοι και κοιμάστε προδότες; Αμφισβητούν Καστελόριζο, Σαμοθράκη, Ρόδο Ικαρία, γνωστό στην Κύπρο μας και τώρα ποια; Την Κρήτη. Πάτε καλά και δεν μιλάτε; Πόσο ανθέλληνες είστε τελικά; Πόσο κότες είστε κύριοι της προδοτικής Κυβέρνησης; Θα έρθει η νύχτα που θα φύγετε σκαστοί από την εξουσία. Γιατί βράζει ο λαός και από τα αντιλαϊκά μέτρα τα οποία παίρνετε συνέχεια, αλλά και για το ξεπούλημα σε ότι έμεινε όρθιο στην χώρα. Τώρα κιοτεύετε με την συνεχόμενη εξαπόλυση απειλών και σιχαμερών σεναρίων από την  Τουρκία. Κακοί μαθητές είσασταν και κοπανατζήδες, Πρόβλημά σας. Κακοί όμως Έλληνες πολιτικοί που προδίδεται τον πλούτο και τα εδάφη μας, την θάλασσά μας δεν σας παίρνει, δεν θα σας το επιτρέψουμε.  ΕΛΕΟΣ. Πόσο απάτριδες είστε; Θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Θα φύγετε γιατί κανείς στην πατρίδα δεν σας θέλει. Άσχετοι να κυβερνήσετε και εσωτερικά αλλά και Εθνικά. Επιστρέφετε στο μηδέν. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες κάθε μέρα μετανιώνουν σκληρά που σας επέλεξαν. Πιστεύετε πως όλα είναι όπως παλιά. Θεωρείτε πως ο λαός θα ξαναπέσει θύμα των ψεμάτων και τον προδοτικών σας πράξεων. Γελαστήκατε. Τελειώσατε. Ξεκουμπίζεστε! 

Αναρωτιέται ολόκληρη η Ευρώπη γιατί  «ακραίες» (έτσι τις λένε γιατί δεν τους συμφέρει) κινήσεις βρήκαν ανταπόκριση στον κόσμο και φέρνουν ψηλά Εθνικιστικά κόμματα. Τι δεν καταλάβατε άσχετοι; Επιλογή της νέας τάξης ήταν η ανελευθερία των λαών.  Η ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Η φτωχοποίηση όλου του κόσμου. Τι περιμένατε, θα την βγάζετε καθαρή εσείς που εξυπηρετείτε την σατανική νέα τάξη; Είχατε το θράσος να νομίζατε πως οι λαοί δεν θα αντιδρούσαν; Από μέσα θα την βρείτε όλοι όσοι πιστέψατε πως θα καταφέρετε να αιχμαλωτίσετε εκατομμύρια ψυχές στον κόσμο. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει επιστροφή. Θα λάβετε αυτό που σας πρέπει και αξίζει. Θα φύγετε νύχτα να γλιτώσετε το λιντσάρισμα του λαού. Είστε κατευθυνόμενοι. Κλέψατε την εξουσία με κοροϊδία ώστε να κάνετε πράξη τα σχέδια των σκοτεινών κέντρων. Αλλά δεν υπολογίσατε πως στην Ελλάδα αυτά δεν περνούν. Ο Ελληνικός εγκέφαλος δεν κατέχεται με όποιο σχέδιο και εάν έχετε. Από αυτή την χώρα θα ξεκινήσει η κάθαρση για όλον τον πολιτισμένο κόσμο. Οι λαοί ξυπνούν. Ακόμα και μέσα στην ίδια την Γερμανία είδατε τις εξελίξεις. Άντε Γεια λοιπόν. Στην Βενεζουέλα θα καταλήξετε όχι για ξέπλυμα αλλά για όποια επιβίωση.

Το παρακράτος που εσείς στήσατε επιτίθεται σε όποιον αντιδρά στα μαύρα σχέδια σας. Δεν διανοηθήκατε όμως πως αυτά στους Έλληνες όσο και εάν προσπαθήσατε να τον κοιμίσετε δεν περνούν. Ο λαός ξύπνησε. Το κύμα απελευθέρωσης δεν σταματά. Ή ταν ή επί τας. Ή εμείς ή εσείς. Και βέβαια ΕΜΕΙΣ! Να είστε βέβαιοι πως η Ορθοδοξία πάντα νικά. Ήδη λαμβάνετε μηνύματα από παντού. Άγιο Όρος: Σήκωσαν μαύρες σημαίες στην Ι.Μ. Δοχειαρίου που αναγράφουν: «Έξω οι Αντίχριστοι από το Άγιον Όρος» κυματίζουν από χθες Τρίτη στην Ιερά Μονή Δοχειαρίου. Πρόκειται για μια ενέργεια της Μονής η οποία έχει σχέση με την ακυρωθείσα από τους Αγιορείτες επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Περιβόλι της Παναγίας. Και έπεται μεγάλη συνέχεια. Δεν λογαριάσατε καλά. Οι πλειοψηφία των Ελλήνων είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Κανείς δεν κατάφερε ποτέ ακόμα στα 400 χρόνια σκλαβιάς να σβήσει την Σπίθα του Χριστού μας που καίει αιώνια σε κάθε καρδιά Έλληνα και Ελληνίδας. Είμαστε το 98% των Ελλήνων βαπτισμένοι. Αγγίξατε την Πίστη μας; ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ! Ήρθε η ώρα να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

Ο Γραμματέας της Λ.Ε.Π.ΕΝ + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου