ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Δελτίο τύπου


Η τραβεστί κυβέρνηση χωρίς ταυτότητα.

Σε μια κοινωνία που βάλλεται από την πολύχρονη ανέχεια και κρίση, οι σχεδόν αριστεροί ή οι σχεδόν δεξιοί δημιουργούν μία τραβεστί πολιτική η οποία δεν έχει διέξοδο. Δεν έχει ταυτότητα. Προσπαθεί να αλλάξει φύλλο στην χώρα, να αλλάξει τις συνήθειες των Ελλήνων, δημιουργεί συνθήκες πολύχρωμης συνείδησης και μια κοινωνία χωρίς όρια, χωρίς πίστη, άνευ ουσίας και σημασίας. Μια Ελλάδα σε κρεβάτι εντατικής χωρίς οξυγόνο, χωρίς Ιερά και Όσια. Μια χώρα χωρίς λεφτά στον λαό, χωρίς όνειρα στα παιδιά, χωρίς παράδοση και δίχως Ιστορική μνήμη. Προσπαθεί να μετατρέψει τα πάντα δημιουργώντας συνθήκες εγκλωβισμού και εξάρτησης. 

Μια χώρα γεμάτη ναρκωτικά, σεξουαλική ανωμαλία, με ψυχές χαμένες στο τώρα και το πουθενά. Νόμοι αλλαγής φύλλου που προωθούν έναν κύριο με μουστάκι να τον φωνάζουν Τάνια και μια κοπέλα με έντονη θηλυκότητα να την λένε Παναγιώτη. Και δεν μιλάμε για μια κοινωνία διόρθωσης ενός λάθους, αλλά μια κοινωνία στα πρόθυρα τρέλας.  Απεγνωσμένες προσπάθειες αναγνώρισης μειονοτήτων που δεν υπάρχουν με μόνο σκοπό την χωρίς πόλεμο παράδοση της χώρας. Αυτή είναι η τραβεστί κυβέρνηση χωρίς ταυτότητα που κυβερνά σήμερα την Ελλάδα. Η πίσσα που μόλυνε τα γαλάζια νερά του Σαρωνικού μας έχει ήδη διαβρώσει τα μυαλά αυτών που αποτελούν σήμερα την διακυβέρνηση της πατρίδας μας. 

Άτομα με διαταραγμένη προσωπικότητα, έτοιμοι για όλα, χωρίς ήθος, χωρίς Θεό, χωρίς Πατριωτική συνείδηση. Δοτοί άλλων συμφερόντων μακριά από την χώρα, μακριά από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Απαίδευτα μυαλά χωρίς γνώσεις με καθόλου ηθική κυρίως καμία Ιστορική μνήμη. Μία κυβέρνηση με αλλοπρόσαλλα πρόσωπα και άψυχα σώματα. Πουλούν τα πάντα για μερικές μέρες εξουσίας. Παραδίδουν τα πάντα για λίγες στιγμές στην καρέκλα. Γιατί οι ψυχές που δεν έχουν Θεό δεν έχουν τίποτα να σκεφτούν για το μετά. Θεωρούν πως προέρχονται από πιθήκους και οι συγγενείς τους πίθηκοι από κάποια σύμπτωση μικροοργανισμών. 

Μπορούν να κάνουν τα πάντα καθώς μέλλον θεωρούν μόνο τις δεκαετίες ζωής τους στην Γη. Αυτοί δε πιστεύουν στην ψυχή δεν έχουν ψυχή και εάν την είχαν την πούλησαν και αυτή για λίγη ακόμα απόλαυση στο πέρασμά τους. Έτσι βλέπουν και την διακυβέρνηση. Μια περίοδο της ζωής τους που απολαμβάνουν ότι τους παρέχει, δίχως να τους αφορά η συνείδηση, η Ιστορία, το μετά θάνατον. Περιορίζουν την όλη τους σκέψη σ’ ένα άρρωστο τώρα που δεν έχει απεριόριστο μέλλον. Αυτοί λοιπόν οι πρόσκαιροι άνθρωποι αγγίζοντας τον παλμό του λαού που πεινούσε, του έταξαν την επανάσταση. Και ο λαός εξαθλιωμένος το πίστεψε. Το μετά όλοι μας το έχουμε βιώσει καλά στο πετσί μας. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΑΓΩΝΙΑ. ΠΟΝΟΣ. ΠΕΙΝΑ. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. ΜΙΖΕΡΙΑ. ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. ΦΟΒΟΣ. 

Κι όμως υπάρχει ελπίδα. Υπάρχει διέξοδος στο δράμα. Υπάρχει οδός σωτηρίας. Να σηκωθούμε, να παλέψουμε, να μπούμε μπροστά και να αποτινάξουμε από πάνω μας τα μιάσματα της πολιτικής που κυβερνούν. Υπάρχει η ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ. Οι Έλληνες άλλωστε τα χάσαμε όλα. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα άλλο. Ή πάμε μπροστά και ξαναζούμε, ή τους αφήνουμε να μας σκοτώσουν.  Η αντίδραση μας είναι το όπλο μας. Η αντίστασή μας είναι η ελπίδα μας. Η ανατροπή τους είναι το μέλλον των παιδιών μας. Ο Όρκος της νέας Αντίστασης έχει ένα όνομα ΕΛΛΑΔΑ. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να κουβαλά απωθημένα. Δεν επιτρέπεται να φέρει χρώματα και παρατάξεις. 

Μόνο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ψηλά τις ζωές μας. Τα ιδανικά μας για ένα αύριο που θα φέρει και πάλι την αξιοπρέπεια στην καθημερινότητά μας. Που θα δώσει ώθηση στα σχέδια μας. Που θα αποτελέσει την μόνη προοπτική για τα παιδιά μας. Ζουν εις βάρος μας. Καιρός να ζήσουμε εμείς εις βάρος τους. Το ιδανικότερο υπερόπλο των Ελλήνων είναι η Πίστη του και η Ιστορία. Έπαιξαν μαζί μας, θα παίξουμε μαζί τους. Έδωσαν την αξιοπρέπεια μας έναν παρά. Θα τους παραδώσουμε στα χέρια αυτών που τους αγόρασαν.. Άλλωστε όλοι ξέρουμε κανένας προδότης ποτέ δεν είχε καλή τύχη. 

Πούλησαν τα πάντα. Συντάξεις, δουλειά, όνειρα, σπίτια, οικονομίες μιας ζωής. Πάτησαν στις πλάτες μας για να κυβερνήσουν. Ήρθε η ώρα να δώσουμε την απάντησή μας. Ήρθε η στιγμή να ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να βάλουμε τέλος στην αλητεία και την δικτατορία. Αυτή η βουλή δεν αξίζει στους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Δεν φαντάζονται τι σημαίνει «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ. Πρέπει να βάλουμε τίτλους τέλους στην κατοχή που μας προκάλεσαν. Και αυτόν τον χειμώνα θα μπει ΤΕΛΟΣ. 

Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΗΠΙΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Ο Γραμματέας – Εκρόσωπος τύπου της Λ.Ε.Π.ΕΝ. «Το Κίνημα της Ανατροπής». + Ιλαρίων (Θωμάς Κοσνολάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου