ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Δελτίο τύπου


Δεν είναι μόνο προδότες. Είναι και ανώμαλοι. 

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις με τους Συριζανελ; Τι να πρωτοσχολιάσεις σ’ ένα Δελτίο τύπου από το άπειρο αυτοκτονικό υλικό που προσφέρουν στον λαό, που μόνο μία δικτατορία τριτοκοσμικής χώρας θα ήταν ικανή να το κάνει αναλόγως. Δεν έχουν ίχνος από φιλότιμο οι προδότες αυτής της κυβέρνησης. Ο λαός απαιτεί να παραιτηθούν τώρα.

Στην προσπάθεια τους να κρατήσουν το μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων τους που απέμειναν, των δικών τους βολεμένων παιδιών, αποφάσισαν να ακολουθήσουν μια πολιτική και γελοία και χυδαία.

Είναι επικίνδυνοι διότι με αυτές τις ανοησίες προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού που δεν τους θέλει άλλο. Προσπαθούν να αποκρύψουν μεγάλα και ουσιώδη ζητήματα όπως ΕΝΦΙΑ , ανεργία , φόρους.

Στην απόγνωσή τους ώστε να μην χάσουν τις καρέκλες τους, αποφάσισαν να απευθυνθούν ως τριτοκοσμικοί στο «τρίτο φύλλο». Ψήφισαν οι κρυφομουσουλμάνοι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ την αλλαγή φύλου δια της υπογραφής και μάλιστα από τα 15 έτη. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε σοβαρότερα θέματα να λύσουμε σαν κράτος και βρέθηκε ο κατάλληλος χρόνος για να λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα μιας μικρής μερίδας ανθρώπων. Δεν είναι μόνο προδότες. Είναι και ανώμαλοι. 

Δεν μας είπαν όμως οι 15χρονοι αφού αποκτούν δικαιώματα ενηλίκων σε ένα τόσο σοβαρό θέμα με τις υποχρεώσεις τους τι θα γίνει; Από τη στιγμή που ο Υπουργός Δικαιοσύνης θεωρεί ώριμα πνευματικά και ψυχολογικά τα 15χρονα δε θα έπρεπε να αλλάξει και άλλους νόμους σχετικά με την αντιμετώπιση τους μπροστά στη δικαιοσύνη; Όταν θα τα πιάνουν με τη μολότωφ στα χέρια καταστρέφοντας την περιουσία του κόσμου μήπως θα έπρεπε να δικάζονται σαν ενήλικες πλέον; 

Και αφού σύμφωνα με την κυβέρνηση ένα 15χρονο έχει την ωριμότητα να λάβει μια τέτοια σοβαρή απόφαση για το υπόλοιπο της ζωής του, γιατί δε δίνεται και το δικαίωμα στην ίδια ηλικία να μπορεί να γίνει μοναχός; Αλλά αυτό θα έφερνε ξεσηκωμό στο ελάχιστο ποσοστό των ψηφοφόρων τους. 

Έχουν ανώμαλα μυαλά.

Και εν μέσω αυτών των γελοιοτήτων η κυβέρνηση αποφασίζει να εισάγει και ένα νομοσχέδιο περί των «τουρκικών» συλλόγων και ενώσεων της Θράκης. Και παρόλο που ο Άρειος Πάγος έχει πάρει την τελεσίδικη απόφαση επί του θέματος η κυβέρνηση αποφάσισε την κατάργηση της Ελληνικής Δικαιοσύνης για να μην χάσουν μερικούς ψήφους. Αυτή είναι η Δημοκρατίας τους. Αυτή είναι η συγκυβέρνηση τους.

Είναι γελοίοι , επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν.

Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης, Γεωργία Μουντάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου