ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Δελτίο τύπου


ΨΗΛΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΞΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ.

Σε μια Ελλάδα που βρίσκεται υπό κατοχή, με μια ανύπαρκτη κυβέρνηση που κατέστρεψε τα παιδιά των Ελλήνων και των Ελληνίδων, ένας μεγάλος Έλληνας ξαναέκανε υπερήφανους όλους μας. Ο Λευτέρης Πετρούνιας και πάλι παγκόσμιος πρωταθλητής. 

Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μόντρεαλ, εκεί όπου έχουν γραφτεί κάποιες από τις σημαντικότερες σελίδες στην ιστορία της ενόργανης γυμναστικής. Εκεί ακριβώς όπου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 "έλαμψε" το αστέρι της Νάντιας Κομανέντσι και δόθηκε το πρώτο τέλειο "10" στην ιστορία του αθλήματος, ο Λευτέρης Πετρούνιας θριάμβευσε και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Ο 27χρονος Έλληνας Ολυμπιονίκης αποδείχθηκε ανίκητος για άλλη μια διοργάνωση. Συγκέντρωσε 15,433 βαθμούς σε άσκηση με συντελεστή δυσκολίας 6,30 και υπερασπίστηκε τον τίτλο που είχε κατακτήσει πριν από δύο χρόνια στη Γλασκώβη, αφήνοντας στην 2η θέση τον Ρώσο Ντενίς Αμπλιάζιν με 15,333 β. και στην 3η θέση Κινέζο Γιανγκ Λιου με 15,261 β.  

Στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ που εκφύλισαν τα πάντα, που κανένας τους δεν ασχολείται με τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, αυτά τα παιδιά αγωνίζονται μόνα τους με μόνο στήριγμά τους τις οικογένειες τους. 

Σε μια Ελλάδα που οι Καρανίκες και άλλοι σαν αυτόν, χωρίς αγώνα για σπουδές, χωρίς να έχουν υπηρετήσει την Πατρίδα αμοίβονται μαζί με πλασματικές υπερωρίες με 3 και 4 μισθούς του δημοσίου ή με 5 και 6 μισθούς του ιδιωτικού τομέα της εξαθλίωσης και της φτώχιας. 

Αυτοί οι ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και η ΑΝΑΤΡΟΠΗ σε όλους όσους θέλουν μια Ελλάδα τελειωμένη. Με τα άξια αυτά παιδιά σηκώνεται ψηλά η σημαία μας και ο Εθνικός ύμνος μας γίνεται ο εφιάλτης όλων των εχθρών μας. 

Η απάντησή μας σε όσους σήμερα γονατίζουν τον λαό, είναι μία. ΑΝΑΤΡΟΠΗ! 

Ψηλά ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Συγχαρητηρια! Αξιος

Ο Εκπρόσωπος τύπου και Γραμματέας της Λ.Ε.Π.ΕΝ + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου