ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Δελτίο τύπου Λ.Ε.Π.ΕΝ


Ξεπουλάνε ότι αποφέρει κέρδος για τη χώρα.

Εδώ και λίγα χρόνια ξεπουλιούνται τα πάντα, ότι αποφέρει πλούτο για τη χώρα ξεπουλιέται χωρίς καμιά αιτία. Και όταν αναφέρομαι σε ξεπούλημα, πωλούνται όλα με τιμές ...της πλάκας, άρα ξεπουλιούνται. Ο ΟΠΑΠ πχ δόθηκε με χρήματα όσο κέρδος είχε σε ένα χρόνο. Για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ πήραμε 45 εκατομμυριάκια (και μάλιστα μιλάμε για εκατοντάδες συρμούς, εκατοντάδες χιλιόμετρα ράγες, δεκάδες σταθμούς κλπ, καινούριος προαστιακός σιδηρόδρομος, χιλιάδες επιβάτες καθημερινά). Λιμάνια, αεροδρόμια. ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΛΒΟ, ΟΛΘ κλπ. Ξεπουλάνε ότι αποφέρει κέρδος για τη χώρα, έτσι ώστε στο τέλος η Ελλάδα να μη βγάζει άλλα χρήματα για να μπορεί να ξεχρεώνει αυτά που δήθεν χρωστάει…

Τα ξένα κερδοσκοπικά funds μόλις μπήκαν στην Ελλάδα και ετοιμάζονται να αρπάξουν χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις. Ξεκοκαλίζουν περιουσίες σε όλο τον κόσμο. Αν όμως κινηθούμε γρήγορα, έχουμε μια ευκαιρία να κόψουμε τα φτερά τους! 

Καλώ την κυβέρνηση να δώσει πρώτα το δικαίωμα στους πολίτες να ξεχρεώσουμε οι ίδιοι τα δάνειά μας στις εξευτελιστικές τιμές που θα πωλούνταν στα ξένα funds. Αλλά για να το νομοθετήσει πρέπει να δει μια πρωτοφανή κινητοποίηση από κάθε γωνιά της Ελλάδας. 

Αλλά η «Ελληνική» μας κυβέρνηση, πλήρες υποταγμένη στις απαιτήσεις των δανειστών, δεν έχει κάνει ούτε καν λογιστικό έλεγχο του χρέους, για να δούμε πόσο είναι τελικά το δημόσιο "χρέος", πόσα λεφτά πήγαν για τη «χρηματοδότηση» τραπεζών μας και προσμετρήθηκαν στο δημόσιο χρέος. Ούτε έχει αναφέρει κανείς ότι τη "χρηματοδότηση" των ιδιωτικών τραπεζών που διαχειρίζονται Ευρώ θα πρέπει να την αναλάβει η ΕΚΤ.

Όταν μας κυβερνήσουν Έλληνες (και όχι ελληνόφωνες), κατηγορηθούν και κλειστούν φυλακή όλοι οι νυν και οι πρώην κυβερνώντες μας για εσχάτη προδοσία (η οποία εσχάτη προδοσία δεν παραγράφεται ποτέ, ούτε με το νόμο περί ...μη ευθύνης υπουργών) και γίνει ένας επίσημος λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους, τότε κανένας Ευρωπαίος, κανένας δανειστής, κανένας τοκογλύφος, κανένας "εταίρος" μας δεν θα μπορεί να μας πει τίποτα επειδή δε θα δεχτούμε αυτό το χρέος και δε θα πληρώνουμε μέχρι να λήξει ο λογιστικός έλεγχος.

Πρώτα η Ελλάδα και οι Έλληνες.

Με την Λ.Ε.Π.ΕΝ στην Κυβέρνηση ο λαός θα είναι στην εξουσία , θα είναι μπροστά στις αποφάσεις.

Ο αγώνας ξεκίνησε. Αντίσταση και Ανατροπή!

Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Γιάννης Μπαρδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου