ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Δελτίο τύπου ΟΡΓΗΣ και ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ


Εδώ ελεύθερος παπάς. Εδώ ελεύθερη φωνή. 

Και σαν μην φτάνει που ο απατεώνας Πρωθυπουργός θέλει να πάρει τα σπίτια των Ελλήνων, η φασιστική του κυβέρνησή ΣΥΡΙΖΟΑΕΛ αποτελούμενη από προσκυνημένους των ξένων συμφερόντων, φέρνει και ένα παντελώς απάνθρωπο καθεστώς. Τη στιγμή που ο οφειλέτης θα υποφέρει και θα οδύρεται για την επικείμενη απώλεια της κατοικίας του, από τον παράνομο πλειστηριασμό, τον υποχρεώνει ο μνημονιακός Τσίπρας με νόμο που ψήφισε να ανέχεται μέσα στο σπίτι του - μπροστά σε όλη την οικογένειά του, να παρελαύνουν τα διάφορα «κοράκια» που πρόκειται να πλειοδοτήσουν στον πλειστηριασμό, για να ελέγξουν δήθεν το σπίτι του συνΈλληνα που θα «κλέψουν». 

Είναι πρωτοφανές! Είναι πέρα ως πέρα απάνθρωπο και ταπεινωτικό για τους δύστυχους αυτούς Έλληνες και Ελληνίδες. 

Κατά ουσία καταργεί ακόμα και το προστατευμένο από το Σύνταγμα οικιακό άσυλο, όταν ο ίδιος υποτίθεται πως κόπτεται για ατομικά δικαιώματα κάποιων μειοψηφιών. Μόνο για δικαιώματα ανωμαλίας, ναρκωτικών που ετοιμάζεται να ελευθερώσει την διακίνησή τους ενδιαφέρεται στ’ αλήθεια. Σύνταγμα….. Ποιο Σύνταγμα; Το έχουν ποδοπατήσει εδώ και καιρό. Με πρώτο το Δημοψήφισμα που το Όχι της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού δεν το σεβάστηκαν και το έκαναν Ναι. Εδώ φαίνεται περίτρανα πως η συγκυβέρνηση αυτών των αδίστακτων ανθρώπων είναι ανθελληνική, προδοτική, φασιστική, Σταλινική και άκρως επικίνδυνη. Αυτοί που δεν είχαν δει ούτε στον ύπνο τους την εξουσία, την απέκτησαν με ψέματα και δόλια μέσα, ώστε ως απατεώνες να ξεπουλούν Ελλάδα και Έλληνες. Πρέπει να τους σταματήσουμε. Πρέπει να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν. Πρέπει να αντισταθούμε, να βγούμε δυνατά και να τους δώσουμε την απάντηση μας. 

Όχι ψεύτες. Σπίτια αξιοπρεπών και τίμιων Ελλήνων και Ελληνίδων δεν τα πάρετε. Ντροπή σας ανθέλληνες. Ντροπή σας κοράκια της εξαπάτησης και της προδοσίας. Ντροπή σας αμόρφωτοι, υπάλληλοι των Τραπεζών και των διεθνών τοκογλύφων. Ντροπή σας ισλαμοπίθηκοι της ψευτοαριστεράς σας. Το άθεοι ήταν πρόφαση. Αποδείξατε πως είστε και οι ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ κρυφοισλαμιστές και απατεώνες.

Πάρτε τον «Καρα-νίκα» σας «καρα-πουλημένοι» και στα τσακίδια. Αυτά που ονειρεύεστε να κάνετε στην Πατρίδα μας δεν θα περάσουν. Αυτά που σας έμαθαν στα ξένα κέντρα αιχμαλωσίας και κατοχής πριν αναλάβετε την διακυβέρνηση… Στην Ελλάδα δεν θα περάσουν… «Φτου» σας προδότες. Οι νόμοι που χωρίς λαϊκή εντολή περνάτε δεν θα περάσουν.  Η Θράκη που επιθυμείτε να παραδώσατε θα σας κάψει. Τα ανώμαλα μυαλά σας που θεωρούν τα 15χρονα παιδιά ώριμα ν’ αλλάξουν φύλο, απέδειξαν πόσο φθηνοί εκτελεστές είστε του Σατανά και των εξυπηρετητών του. 

Νομίζετε πως θα σας φοβηθώ. Νομίζετε πως θα σας φοβηθούμε. Νομίζετε πως θα μας βουλώσετε το στόμα. Ήρθε η ώρα σας. Βράζει το αίμα μας. Προσβάλατε Σημαία και Χριστό θα σας τελειώσουμε. Ή εμείς ή εσείς. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. 

Καλώ ως ύστατη φωνή – στιγμή την Ελλαδική Εκκλησία να ξεσηκωθεί έστω και αργά. Καλώ όποιον έχει τσίπα επάνω του και είναι βουλευτής να ξεσηκωθεί. Καλώ κάθε πολιτικό φορέα, κάθε κοινωνική ομάδα, κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα να ξεσηκωθούν. Δεν πάει άλλο. Θα πέσει φωτιά να μας κάψει εάν επιτρέψουμε τα σχέδια σας να περάσουν. Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πόσο έξω και σε αυτόν πέσαμε. Πόσο Β΄ Πρόεδρος είναι τελικά. Αντί να παραιτηθεί, αντί να αντιδράσει και να μην υπογράψει τα βρωμονομοσχέδια σας, σας αφήνει να αλωνίζετε. Ντροπή και ξανά ντροπή.

Έλληνες και Ελληνίδες είμαστε υπό κατοχή. Ότι δεν κατάφεραν μέσα από πολέμους να κάνουν στην Πατρίδα, το προσπαθούν αυτοί σήμερα. Είναι αδιανόητα όσα συμβαίνουν. Σύμφωνα συμβίωσης, αλλαγή φύλου, ναρκωτικά, σπίτια Ελλήνων σε χέρια ξένων, περικοπές, ληστεία στην τσέπη του λαού, φόροι κατοχικής πολιτικής, εκφοβισμός, τρομοκρατία, ρατσισμός προς τους Έλληνες, μέτρα καταστολής της αλήθειας, απανωτά χτυπήματα στην Ορθοδοξία και τις παραδόσεις μας. «Πρόσφατα η Θράκη μας». Μέσα σε δύο χρόνια η χώρα παραδόθηκε εντελώς. Αυτή είναι η αλήθεια. Και εάν δεν την κατανοήσουμε, τότε θα θρηνήσουμε και άλλους Έλληνες να αυτοκτονούν και στην καλύτερη περίπτωση να μεταναστεύουν. Πικρή η αλήθεια αλλά η παραδοχή της θα μας οπλίσει δύναμη, να βγούμε δυναμικά να πάρουμε πίσω την Ελλάδα και ότι έως σήμερα χάσαμε. Ξέρω πως φαίνεται δύσκολο και όμως η λαϊκή ΟΡΓΗ μας είναι η μόνη ευκαιρία, το μοναδικό μας όπλο να βάλουμε επιτέλους τέλος. 

Τέλος στο ξεπούλημα, τέλος στην αμαρτία, τέλος στον θάνατό μας.

Δεν σας φοβάμαι κύριοι της κυβέρνησης. Δέχομαι κάθε μέρα τις απειλές του συστήματος σας. Δεχόμαστε όλοι οι πατριώτες τις απαγορεύσεις σας. Δεν θα καμφθώ - δεν θα καμφθούμε. Θα οδηγήσουμε την χώρα στην απελευθέρωσή της είτε το θέλετε, είτε δεν το θέλετε. Εδώ είναι Ελλάδα. Δεν πωλείται δεν θα πουληθεί. 

Οι εικόνες που τα ξεδιάντροπα χέρια σας έβγαλαν από τους τοίχους του Δημοσίου θα σηκωθούν ξανά και θα μπουν στην θέση τους. Αυτές θα σας κάψουν. 

Προδότες έρχεται η ώρα σας. 
Το ξαναλέω… Δεν σας φοβάμαι. 
Εδώ ελεύθερος παπάς. 
Εδώ ελεύθερη φωνή.
Εδώ η Λαϊκή Ελληνική πατριωτική Ένωση. 

Είμαστε έτοιμοι να μετρηθούμε με κάθε εχθρό της πατρίδας μας. Και από μέσα και απ’ έξω.

Έρχεται η ευλογημένη ώρα που Λευτερωθούμε.

Ψηλά το Ηθικό. Είμαστε πολλοί και ταγμένοι ως Νικητές.

Ο Γραμματέας και εκπρόσωπος τύπου της Λ.Ε.Π.ΕΝ «Κίνημα Ανατροπής» + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου