ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Δελτίο τύπου


Η παρέα του Τσίπρα του ξεπεσμένου και του άθλιου.

Η κρίση δεν ήρθε ξαφνικά. Προετοιμάστηκε από τους  κακοποιούς και τους καλοπληρωμένους προδότες που έκαναν δύο εύκολες δουλειές. Διέλυσαν την Παιδεία και τον Πολιτισμό και δέχτηκαν τεράστια δάνεια για να ολοκληρώσουν το καταστροφικό έργο του διεθνούς σκουπιδότοπου  σιωνιστικού κεφαλαίου. 

Και ήρθε η ώρα να επιστραφούν τα δάνεια . Οι αδίσταχτοι δανειστές, τοκογλύφοι -μαφιόζοι θέλουν πίσω τα  δανεικά.  Όχι από κείνους που έχουν, αλλά από τον αναγκασμένο εργαζόμενο και συνταξιούχο, που δούλεψαν για να αποθέσουν το περίσευμά τους για τα γηρατειά. Σήμερα αφού τα κακοποιά στοιχεία και οι κλέφτες ρήμαξαν τα ταμεία, έρχονται να πάρουν ότι απέμεινε σε κάποια έστω άκρη από τις μεγάλες και πολύμορφες μίζες. 

 Έτσι σκαλί στο σκαλί η πολιτική άρχισε νομοτελειακά να  ξεπέφτει στους λωποδύτες και στους τυχάρπαστους κλέφτες. άεργους. Αεριτζήδες. απατεώνες άθλιους και φτάσαμε στον μέγιστο των απατεώνων Αλέξη Τσίπρα με την παρέα του, που συνεχίζει να φθείρει τα πάντα. Κληρονομιά του τα αποβράσματα του βρόμικου ΠΑΣΟΚ που με τις κομπίνες τις απάτες τις προμήθειες, τους παχυλούς μισθούς των συμβούλων – συνεργατών - συνδικαλιστών και κάθε μορφής διευθυντών και αεριτζήδων της λαμογιάς και τις αρπαχτής, εν γνώσει και εν αγνοία του λαού. 

Τα κοράκια των Τσιπραίων και των άλλων κρυφών συμμοριτών που έχουν πέσει πάνω στο φτωχό λαό, τον εργαζόμενο, τον άνεργο και τον συνταξιούχο όπου του κλέβουν το μεροκάματο, τα ταμεία του και τέλος να ξεπουλούν και το σπίτι του στους ξένους καταχτητές, στους πλούσιους λαθρομετανάστες και στους Τούρκους «καλούς γείτονες».

Αυτή είναι η παρέα του Τσίπρα του ξεπεσμένου και του άθλιου. Η πατρίδα τούτη και ο πολύπαθος καταταλαιπωρημένος λαός ξέπεσε στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ  και υποθηκεύσανε την Ελλάδα για ενενήντα εννέα χρόνια .Τι να περιμένει κανείς από τα χοιρινά που βόσκουν στο βούρκο και στη σήψη. Μόνο συμφορές και καταστροφές,  Προδοσίες και τίποτε άλλο. Ξεπούλημα και υποταγή στους ξένους. 

Για εμάς τους εθνικιστές  γυναίκες και άνδρες που ζούμε κάτω από τις σκιές των ηρωικών πρόγονων μας, σεβόμενοι στο έπακρο αυτή την θυσία τους, η Τιμή και το Ήθος αποτελούν την ασπίδα και την λόγχη μας.  Έχοντας απόλυτη συνείδηση της ιστορικής μας κληρονομιάς και έχοντας πάντα στα αυτιά μας την φωνή του Αίματος που χύθηκε για την πατρίδα και την φυλή.

Ορκιζόμαστε ότι θα παραμείνουμε πιστοί στις επάλξεις ακλόνητοι φρουροί, μαχητές, ενάντια σε όλους αυτούς που επιζητούν τον Εθνικό οικονομικό, κοινωνικό και πολιτισμικό αφανισμό του Ελληνισμού.
Ενάντια στους ξένους εχθρούς και στους εντόπιους υπηρέτες τους.

Ο Πρόεδρος της Λ.Ε.Π.ΕΝ Χρήστος Ρήγας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου