ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Δελτίο τύπου Λ.Ε.Π.ΕΝ


«Οι τραβεστί - αριστεροί» και οι «τραβεστί - πατριώτες»

Πριν καλά-καλά κάτσουν στην καρέκλα τους, αυτοί που κυβερνούν, έτρεξαν να νομιμοποιήσουν τους γάμους των ομόφυλων  ζευγαριών. Τώρα και για να βαρέσουμε κόκκινο ως προοδευτική χώρα, αποφάσισαν να περάσουν με Νόμο όποιος θέλει να αλλάζει φύλλο από 15 χρονών! Πριν καλά-καλά δηλαδή ο πιτσιρίκος ή η πιτσιρίκα καταλάβει ότι υπάρχει να έχει το δικαίωμα ο Βαγγέλης να γίνει Μαρία και η Στέλλα να γίνει Μηνάς!

Και από τη στιγμή που ολόκληρο ελληνικό κράτος φρόντισε, πιστοποιώντας, τον ευρωπαϊκό του χαρακτήρα να δώσει το δικαίωμα στους πολίτες του να γίνουν από αρσενικοί-θηλυκοί και από θηλυκοί-αρσενικοί, οφείλει και η ιατρική κοινότητα να πράξει τα δέοντα και άμα βάζει τον Βαγγελάρα μέσα να τον βγάζει Μόνικα Μπελούτσι το λιγότερο...

Στο όνομα της «προόδου» ο Τσίπρας και ο Καμμένος, δεν πρόκειται να κολλήσουν σε λεπτομέρειες. Όπως προφανώς λεπτομέρεια θεωρούν και τους θεσμούς της οικογένειας, της θρησκείας και της πατρίδας, που με συνέχεια και συνέπεια «χτυπούν» από την πρώτη μέρα που πήραν την εξουσία... Ενώ η αλλαγή φύλου είναι μια περίπλοκη διαδικασία για όσους την περνούν, από τη θεραπεία με φάρμακα και την εγχείριση, μέχρι το συναισθηματικό αντίκτυπο και τον επηρεασμό στις σχέσεις του.

Και μετά από όλο αυτό το φιάσκο ξεσάλωσαν περισσότερο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ζητούνε τώρα και γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων και υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια!  Ο βουλευτής Χρήστος Καραγιαννίδης πήρε τον λόγο και υποστήριξε μεταξύ άλλων: ότι «και γάμο θα επιχειρήσουμε να κάνουμε ομόφυλων ζευγαριών και υιοθεσία».

Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «τραβεστί - αριστεροί» και οι ΑΝΕΛ «τραβεστί - πατριώτες» δεν σημαίνει ότι αυτό το «μπαστάρδεμα» πρέπει να μετατραπεί σε κοινωνικό καθεστώς.

Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Λ.Ε.Π.ΕΝ Γεωργία Μουντάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου