ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Δελτίο τύπου Λ.Ε.Π.ΕΝ


TRANS κυβέρνηση με TRANS συνύπαρξη.

Για να είσαι πατριώτης πρέπει να έχεις Εθνική Συνείδηση και κυρίως να έχεις Πατρίδα. Πατριώτης χωρίς πατρίδα δε νοείται. Όλοι λοιπόν αυτοί που παριστάνουν τους πατριώτες ενώ στην ουσία παραδίδουν την Πατρίδα εξισώνοντας τον πατριωτισμό με το ναζισμό δεν είναι παρά αποβράσματα που εργάζονται συνειδητά ή ασυνείδητα για ξένα συμφέροντα. Οι κόκκινοι φασίστες της ''αριστεράς'' , όπως θέλουν να αποκαλείται η παράταξη που παραδίδει αμαχητί της πατρίδα στις ορδές των εγκληματικών στοιχείων που αφήνουν να εισέρχονται ανεξέλεγκτα , έχει βγάλει τα συμπεράσματα της.

Η παράταξη που με την ανοχή της και την συμπαράσταση της ανοίγει την κερκόπορτα της Ελλάδας στους λαθρομετανάστες για τη μόνιμη υποδούλωση και εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους. Απεχθάνονται τους Έλληνες αλλά πονάνε για τους λαθρομετανάστες που απαγορεύουν σε παπάδες να εισέρχονται στα κέντρα συγκέντρωσης με τους σταυρούς , ενοχλούνται από τις λειτουργίες και τις καμπάνες των χριστιανικών εκκλησιών και δεν αρέσκονται από τις εμφανίσεις των γυναικών μας επιβάλλοντας να τους φορέσουμε μπούργκα και φουστάνια μέχρι τον αστράγαλο. Και το αστείο είναι πως αυτούς θέλουν να στείλουν στο σχολείο μαζί με τα δικά μας παιδιά για να μάθουν γράμματα και να διαβάζουν. 

Ε όχι λοιπόν. Δεν πρόκειται να συμπράξουν με τη δική μας κοινωνία , δε γίνεται να ανακατευτούν οι φυλές σε κάθε Έθνος που σέβεται την δική του κουλτούρα. Αυτοί όμως δε σέβονται τίποτα. Εδώ είναι η δική μας πατρίδα , ο δικός μας τόπος με τα ήθη και τα έθιμα μας. ή θα σεβαστούν τους δικούς μας νόμους ή ας γυρίσουν από εκεί που ήρθαν. 

Η αληθινή αλλαγή φύλλου έχει συντελεστεί εδώ και πολύ καιρό και δεν είναι άλλη από το πεσμένο φύλλο της συκής, που κάλυπτε την «αριστερή αθωότητα» του ΣΥΡΙΖΑ και τον «εθνικοπατριωτικό οίστρο» των ΑΝΕΛ. Και έπεσε το φύλλο της ντροπής για να φανεί η χυδαιότητα μιας αδιαντροπιάς. Το μπαϊσέξουαλ πολιτικό ντουέτο της συγκυβέρνησης, εναλλάσσει τους υποκριτικούς ρόλους μαζί με τα πεσμένα φύλλα των τελευταίων του προσχημάτων. Όλα χάρη της εξουσίας. Και τώρα που σας έφυγε ο πόνος για την αλλαγή φύλλου καθώς σε μια trans βουλή ψηφίστηκε ένα trans νομοσχέδιο, από trans βουλευτές μιας trans κυβέρνησης, με trans ακροατήριο στα θεωρεία μπορούμε επιτέλους να ασχοληθούμε με τα straight προβλήματα της χώρας;

Την ώρα που η Τουρκία προετοιμάζει την αχρήστευση της Συνθήκης της Λωζάνης Έλληνες πολιτικοί κάνουν τα πάντα για να εμφανίσουν εθνική «τουρκική μειονότητα» στην Θράκη και την Ελλάδα. Χωρίς να λάβει υπόψη του τη Διεθνή Συνθήκη της Λωζάνης, αγνοώντας και διαγράφοντας την τελεσίδικη απόφαση του Ανώτατου Ελληνικού Δικαστηρίου, του Αρείου Πάγου και επιπλέον χωρίς να λάβει υπόψη του τις ιδιαιτερότητες και τους κινδύνους που η απόφασή του εισάγει σε εσωτερικά, εθνικής βαρύτητας, ζητήματα.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίση οικονομική , κοινωνική , πολιτισμική.

Έλληνα πως δέχεσαι αυτό το έκτρωμα που έρπει από τα έδρανα της Ελληνικής Βουλής;
Πότε θα υψώσεις τη φωνή σου εσύ που δίδαξες στους λαούς της γης την ύψιστη τιμή και αξιοπρέπεια του ανθρώπινου προσώπου , όπως την παρέλαβες από τους αρχαίους προγόνους σου και την είδες εξαγιασμένη μέσα στην Ορθόδοξη χριστιανική πίστη σου;

Εσύ, ο Ελληνικὸς λαός, είσαι λαὸς ελεύθερος, γενναίος, δυνατός. Θα σηκωθείς και πάλι από το μούδιασμά σου!  Θα απαιτήσεις και πάλι, με κάθε αίσθηση τιμής και αξιοπρέπειας, τα όσα σου πρέπουν, σου αξίζουν, σε κοσμούν. Όσια , τίμια και ιερά.

Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Λ.Ε.Π.ΕΝ Γιάννης Μπαρδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου