ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Μνημόσυνο... μιας μαύρης εποχής!


Τα μηνύματα που μπορεί κανείς να αφουγκραστεί από την κοινωνία είναι από απογοητευτικά μέχρι καταθλιπτικά. Οι δήθεν  ελεύθεροι πολίτες, που στην ουσία όμως δεν είναι τίποτα παραπάνω από "εθελοντές σκλάβοι", δείχνουν να έχουν υιοθετήσει μια νέα "κανονικότητα", η οποία πηγάζει από την προπαγάνδα μιας ιδιαίτερα επικίνδυνης κυβέρνησης σύγχρονων δοσιλόγων, που εκτελεί τους υπνωτισμένος Έλληνες μπροστά στα δικά τους μάτια και κανένας δεν αντιδράει....


Η ελληνική νεο-ελίτ κυβέρνηση... της αριστεράς παίζει μπάλα σε στημένο παιχνίδι και βασίζεται στο βόλεμα και στον "ταξικό αλυτρωτισμό" των στελεχών της.

Ελάχιστοι Έλληνες αντέδρασαν τότε και ελάχιστοι αντιδρούν τώρα, παρόλο που η θηλιά σφίγγει όλο και πιο σφιχτά, με την ασφυξία να γίνεται ολοένα και πιο αισθητή...

Οι θεσμοί, ή όπως αλλιώς λέγονται, επέτρεψαν να εκτυλίσσεται η σφαγή, διότι προφανώς δεν τους αφορά, μιας και βρήκαν εθελοντές που κάνουν τη βρώμικη δουλειά γι' αυτούς! Ούτε καν "καθαριστές" δεν θα χρειαστούν, μιας και οι αλληλέγγυοι κυβερνητικοί γενίτσαροι θα αναλάβουν και αυτό, που πλέον έχει εξελιχθεί και σε χόμπι τους.

Αποφασίζουν, νομοθετούν, εφαρμόζουν, καταστρέφουν, σκοτώνουν και στο τέλος καθαρίζουν τα υπολείμματα... και πάλι από την αρχή, σε ένα αέναο παιχνίδι εκδίκησης και αίματος... Είναι τυφλωμένοι στα τάγματα των "αλληλέγγυων δημίων",  από την ψεύτικη λάμψη της εξουσίας και θέλουν πλέον να ανήκουν στην ελίτ μιας κάστας Ευρωπαίων-νεοταξιτών ευγενών μιας κεκαλυμένης αριστερής μπουρζουαζίας με ακροδεξιές πινελιές.

Ένα επικίνδυνο συνονθύλευμα μεταλλαγμένων ιθαγενών, εκπαιδευμένων στο να προκαλούν πόνο και μέσω αυτού το χάος, που τους βολεύει να συστηματοποιήσουν την επιρροή τους στα μυαλά και τον νου των ιθαγενών κατοίκων αυτής της περίεργης νότιας γωνιάς των Βαλκανίων...

Πριν από καποιους μήνες ακόμα, διαλαλούσαν πως η τρόικα ή οι Θεσμοί  είναι μια εγκληματική συμμορία που αποτελείται από το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την Ε.Ε.

Δεν κάνουν όμως, ούτε θέλουν να κάνουν κάτι για να σταματήσουν το αιματοκύλισμα του ελληνικού έθνους, σε ηθικό, κοινωνικό και ψυχολογικό επίπεδο... Αντίθετα, μάλιστα, τις περισσότερες φορές υπερθεματίζουν στα κελεύσματά τους (των θεσμών), προσθέτοντας δοκιμασίες και μέτρα που κανένας δεν ζήτησε, με στόχο να εξαϋλώνουν κάθε ίχνος της μεσαίας τάξης, την οποία πάντα θεωρούσαν αντίπαλο.

Η πρόσβαση στο σύστημα υγείας είναι θεωρητικά ελεύθερη για όλους... αλλά χωρίς "περίθαλψη"! 
Πώς να υπάρχει, άλλωστε, περίθαλψη για όλους, όταν αφαιρούν κεφάλαια από τον κωδικό της "Υγείας" και τα προσθέτουν στον κωδικό που γράφει "προσλήψεις κομματόσκυλων"; Ο τομέας της υγείας στα χέρια του Πολάκη και του άλλου ανεκδιήγητου, φαντάζει ιδιωτικός, με δημοσιοοικονομική όμως λειτουργία!

Εξού και τίποτα δεν λειτουργεί. Το μόνο που έχει επιτευχθεί από αυτούς είναι... να κοστίζει πολύ πολύ πιο ακριβά σε αυτούς που ακόμα μπορούν. Όσο δε για τους άλλους, που δεν μπορούν... μόνο παρηγορητική περίθαλψη υπάρχει στο μενού του "Υπουργείου της Ασθένειας" του Πολάκη και του Ξανθού.

Στις συντάξεις έχει πέσει ψαλίδισμα για πολλοστή φορά και πλέον ομοιάζουν με πενιχρό βαλιτσάκι... ελάχιστης επιβίωσης. Οι συνταξιούχοι μέχρι σήμερα έχουν απολέσει έως και 60% του ειδοδήματός τους με τα αλληλέγγυα τρωκτικά να μη λένε να σταματήσουν την επιδρομή στις τσέπες του Έλληνα, χωρίς οι θεσμοί να το έχουν ζητήσει.

Χιλιάδες άνθρωποι επιβιώνουν σήμερα χάρη στα συσσίτια και την αλληλεγγύη των δικών τους αλλά και φίλων τους, που ακόμα δεν έχουν καταρρεύσει ολοκληρωτικά. Η πλειονότητα των κοινωνικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης και της εκπαίδευσης, έχουν παραμείνει μεν  δημόσιες... αλλά χωρίς "υπηρεσίες" για τον πολίτη και με καθήκοντα εισπρακτικών εταιρειών!

Δεν υπάρχει τίποτα πια όρθιο, φίλες και φίλοι!

Εξαφανίστηκαν όλα, κατόπιν εντολών του Μαξίμου και εφαρμογής διά των εκπροσώπων της εγκληματικής συνονθυλευματικής συμμορίας που κυβερνά τη χώρα! Μιας αγέλης από ανεπάγγελτες και διεφθαρμένες μαριονέτες, που αποφασίζει για την τύχη και το μέλλον 10 εκατομμυρίων Ελλήνων.

Και εσείς, αξιότιμοι συμπολίτες μου, δεχτήκατε τα πάντα αγόγγυστα... μέχρι και το οικονομικό σας λυντσάρισμα, που προέκυψε από τις αποφάσεις και τις ορέξεις τους. Γεμίσατε τις πλατείες για να τους φέρετε να κατσικωθούν, αλλά τώρα οι πλατείες είναι άδειες, γιατί μαζί τους πεθάνετε και εσείς. Τι θα λέγατε άλλωστε; Πως εσείς τους φέρατε... Πως εσεις οι ίδιοι πέσατε θύματα ενός νεανία με ένρινη φωνή, χοντρά μπούτια και απόλυτη πνευματική ανεπάρκεια;

Πως θα ήταν δυνατόν να παραδεχθείτε πως σας θεώρησαν "ηλίθιους" και "δεδομένους" στο τσεπάκι τους; Αλήθεια, τι θα πείτε σε όλους αυτούς που η δική σας κουταμάρα παρέσυρε στο βάραθρο, όταν ερωτηθείτε;


Τον Σεπτέμβριο του 2016, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έστειλε ένα σχέδιο νομοσχεδίου χιλιάδων σελίδων που συντάχτηκε στις Βρυξέλλες, το οποίο το ελληνικό Κοινοβούλιο θα έπρεπε να ψηφίσει μέσα σε λίγες ημέρες αλλιώς θα έπρεπε να προτείνει ισοδύναμα…

Το ζήτημα, όμως, είναι ότι ουδείς βρέθηκε να ζητήσει απάντηση στην ερώτηση: "Τι ισοδύναμα θα μπορούσαμε να προτείνουμε;" Το μόνο που ενδιέφερε τους αλληλέγγυους κονδυλοφόρους των υπογείων του Μαξίμου ήταν να κοροϊδέψουν τους κουτόφραγκους για μια ακόμη φορά και να προσλάβουν "συριζάκια" για τον εκκολαπτόμενο κομματικό τους στρατό, ακόμα και εκδιώκοντας χιλιάδες εργαζόμενους, στέλνοντάς τους στην ανεργία. Βλέπετε σε αυτούς δεν χτύπαγε η ίδια καρδιά, όπως στους άλλους, που με τα γυλιά στην πλάτη κατέφθαναν πανηγυρίζοντας, για να αναλάβουν υπηρεσία... σε κλεμμένες θέσεις εργασίας

Οι κυβερνητικοί "γλωσσομαθείς" δεν μπήκαν καν στον κόπο να μεταφράσουν στα ελληνικά ένα... φορτηγό-νταλίκα, γεμάτο από νομικούς τεχνικούς όρους και ιδιαιτερότητες, και φυσικά δεν έδωσαν αρκετό χρόνο στους βουλευτές τους να συζητήσουν για τη νέα φορολαίλαπα που ευρίσκετο προ των πυλών.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο η πλειονότητα των βουλευτών της συγκυβέρνησης δεν μπόρεσε, λόγω της γλώσσας και του ελάχιστου χρόνου που είχαν στη διάθεσή τους, να διαβάσουν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, και έτσι το κείμενο πέρασε με σχετική ευκολία από τη Βουλή και έγινε "νόμος του ελληνικού κράτους", χωρίς ν' ανοίξει ούτε μύτη, μιας και κανένας τους δεν το διάβασε.

Με αυτήν λοιπόν την κυβέρνηση και τα μνημόνια που μόνη της προκάλεσε, η ελληνική Βουλή, η δική μας Βουλή, έχει πάψει να έχει οποιαδήποτε ισχύ, και οι ίδιοι δεν είναι τίποτε παραπάνω από "πολιτικοί αχυράνθρωποι" που μόνο μέλημά τους είναι να γίνουν όσο πιο υπάκουοι γίνεται, ώστε να διατηρήσουν τις καρέκλες και τα σκαμνάκια τους.

Πρακτικά, έχει ακυρωθεί η ύπαρξη της ίδιας της κυβέρνησης, με εκείνη να δίνει όλη της την ισχύ στο να κάνει το ίδιο και με τη Βουλή, στοχεύοντας να εγκλωβίσει την επόμενη κυβέρνηση στον ίδιο τάφο, μιας και είναι ήδη γνωστό πως αν πετύχει να την οδηγήσει σε μια προδιαγεγραμμένη αποτυχία... οι πρόωρες εκλογές που θα ακολουθήσουν, θα γίνουν με "απλή αναλογική".

Ούτως ή άλλως, υπάρχει και η εκλογή για  ΠτΔ, λίγους μήνες μετά την εκλογή της όποιας νέας κυβέρνησης.

Αγαπητοί μου πλανεμένοι ιθαγενείς, οι πρακτικές αυτής της κυβέρνησης δεν είναι τίποτε άλλο από έναν κεκαλυμμένο κοινωνικό και οικονομικό φασισμό, που δρα μπροστά στα μάτια τα δικά σας και όλων εκείνων των συμπολιτών σας, που σε αντίθεση με εσάς ακόμα διατηρούν τις αισθήσεις τους και κυρίως την όρασή τους. Δυστυχώς, κανένας από εσάς δεν θέλει να δει κατάματα την αλήθεια... να παραδεχτεί αυτό που συμβαίνει, και αυτό είναι δυστυχώς το χειρότερο όλων.

Αυτό το ξεκάθαρο ξεπούλημα για ψίχουλα των περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου επιβεβαιώθηκε, καθώς η τελευταία ελπίδα για μείωση του χρέους έχει ήδη σβήσει, όπως και η τελική λεηλασία της Ελλάδας, με εθελοντική συνεισφορά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έχει επίσης επιβεβαιωθεί, μιας και όλα θα μεταφερθούν στο Υπερταμείο, το οποίο δεν ελέγχεται από την Ελλάδα... των αποθεμάτων μας σε χρυσό δηλαδή, των κρατικών υπηρεσιών και της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου.

Το αντίτιμο για όλα αυτά, και εφόσον η Ελλάδα γονατίσει, απεμπολώντας τα πάντα, ανέρχεται σε 85 δισεκατομμύρια ευρώ, που σημαίνει...  νέο χρέος, νέο "αριστερό" μνημόνιο, υψηλότεροι τόκοι, υψηλότερη αναλογία στην εξυπηρέτηση χρέους και ακόμα δυσμενέστερες προοπτικές, αν συγκριθούν με το παρελθόν, χωρίς καμία εγγύηση πως θα έχουν αίσιο τέλος στο τέλος του του τούνελ, και φυσικά χωρίς ποτέ η χώρα να έχει προοπτική, να βγει απ’ όλη αυτήν την ιστορία που οι κυβερνήτες μας την έμπλεξαν με δόλο!


Το παρόν μνημόσυνο στοχεύει άμεσα στην καρδιά του ΣΥΡΙΖΑ, στον ίδιο τον Αλέξη τον Τσίπρα, σε όλους αυτούς που ανήκουν στην αριστεροφανή ελίτ της διαφθοράς, στα όποια "πουλημένα" στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΜΜΕ και στους κυβερνητικούς βουλευτές, που κοιτούν με απάθεια τα τεκταινόμενα, φροντίζοντας να εξυπηρετήσουν μόνο τα δικά τους ιδιοτελή συμφέροντα.

Δεν υπάρχει κανείς που να φωνάζει, να διαμαρτύρεται, να βγαίνει στους δρόμους, στα μπλόκα, να σταματήσει το ξεπούλημα των γεφυρών, των αεροδρομίων, ό,τι έχει απομείνει τέλος πάντων ως δημόσιο αγαθό, για ένα ξεροκόμματο!

Ναι, και βέβαια δεν διαφωνώ στο να φύγουν από την ευθύνη του κράτους, αλλά όχι και έτσι... Η Ελλάδα έχει, χωρίς αυτούς στο τιμόνι, τη δυνατότητα και τη σοφία να ξαναχτίσει τη Δημοκρατία της. Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καμία δικαιολογία. Είναι, το λιγότερο, η χειρότερη μορφή του "Συνδρόμου της Στοκχόλμης" και οι κυβερνήτες μας παραμένουν δουλοπρεπείς και υποταγμένοι στον βασανιστή τους που δεν είναι άλλοι από τους "θεσμούς", μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος, με όρους όμως βιβλικής καταστροφής, λεηλασίας και απόλυτης δουλείας. Αυτός ο "θάνατος" βρισκεται δίπλα μας, όσο αυτοί κρατούν στα χέρια τους το τιμόνι της χώρας, με τιμονιέρη τον "καταληψία" Αλέξη Τσίπρα, που τον αναφέρω με την ειδικότητά του, λόγω του ότι είναι και η μοναδική που έχει να παρουσιάσει.

Δεν νομίζω πως συνειδητά επιθυμούμε  να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι της κακομοιριάς που μας έχει επιβάλει η συμμορία των κυβερνητικών αρπακτικών, που σε τελευταία ανάλυση θα μας ελέγχει σε κάθε βήμα που θα κάνουμε, για προσωπικό τους όφελος, μέχρι να σπάσουμε και να γίνουμε υποτακτικοί.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως σύντομα θα ξημερώσει μια άλλη μέρα και πως η Ελλάδα και οι Έλληνες θα έχουν ακόμη τη θέληση να ξαναχτίσουν τη Δημοκρατία τους που στα χώματα αυτά γεννήθηκε, και να εκδιώξουν με όποιον τρόπο αυτούς που την επιβουλεύονται και που δυστυχώς ήρθαν για να μείνουν, αλώνοντας και μεταλλάσσοντας βίαια  όλα όσα θυμίζουν Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου