ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Δελτίο τύπου Λ.Ε.Π.ΕΝ


Έχετε καταλύσει την δημοκρατία και κρατιέστε στην εξουσία με δόλια μέσα. Είστε καταστροφικοί.

Κύριοι της κυβέρνησης τα επίσημα στοιχεία της Eurostat για τη φτώχεια στη χώρα μας για το έτος 2016 τα είδατε; Τα μελετήσατε καθόλου; Ότι το 35,6% του Ελληνικού πληθυσμού (3,8 εκατ. Έλληνες και Ελληνίδες) ζουν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού σας προβληματίζει καθόλου;

 Έχετε καταφέρει να κάνετε την Ελλάδα τη χώρα με τον φτωχότερο πληθυσμό στην Ευρώπη κύριοι και εσείς σε ένα παραλήρημα βλακείας ακόμα μας μιλάτε για ανάπτυξη;

Είσαστε η αιτία οι λέξεις φτώχεια , λιτότητα , ανεργία να ακούγονται πιο συχνά από το Καλημέρα. Η Ελλάδα κινδυνεύει περισσότερο και από το να βρισκόταν σε εμπόλεμη κατάσταση και κινδυνεύει από εσάς κύριοι των Συριζανελ. Είσαστε οι δολοφόνοι της πατρίδας μας. Μιας πατρίδας που πεθαίνει στα χέρια σας. Πεθαίνει από τη φτώχεια , από τους καρκινοπαθείς που δεν έχουν να πάρουν τα φάρμακα τους , από τους ανέργους που απελπίζονται γιατί δε ξέρουν πως θα συντηρήσουν την οικογένεια τους, από τα μικρά Ελληνόπουλα που λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα , από τους συνταξιούχους που κάθε μήνα πρέπει να μάθουν να ζουν και με λιγότερα.Η Ελλάδα πεθαίνει από τη μετανάστευση που με τη βία επιβάλλεται στα νέα παιδιά.

Αυτά κύριοι της χειρότερης κυβέρνησης που έχει περάσει από αυτόν εδώ τον τόπο, είναι τα προβλήματα που θα πρέπει να σας απασχολούν και όχι αν κάποιος μπορεί να αλλάξει το φύλλο του στα 15 έτη και όχι στα 18. 

Αλλά τα παραπάνω προβλήματα απαιτούν γνώσεις και σοβαρότητα, στοιχεία που έχετε αποδείξει επανειλημμένα ότι δεν κατέχετε. Αν δε μπορείτε κύριοι να επιλύσετε τα σοβαρά προβλήματα της χώρας (που δεν μπορείτε) να πάτε σπίτια σας. 

Έπρεπε να έχετε φύγει καιρό τώρα. 

Είσαστε μια παράνομη κυβέρνηση χωρίς την εντολή της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού. 
Έχετε καταλύσει την δημοκρατία και κρατιέστε στην εξουσία με δόλια μέσα.

Οι Έλληνες όμως να ξέρετε δε θα το ανεχτούμε άλλο. Εάν είχατε διαβάσει έστω και λίγο από την Ελληνική Ιστορία θα ξέρατε ότι η ελευθερία είναι γραμμένη βαθιά μέσα στη ψυχή μας και πάντα δίνουμε το αίμα μας για να την υπερασπιστούμε.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ…

ΛΑΪΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Γεωργία Μουντάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου