ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Δελτίο τύπου


Να γιατί είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας. 

Να γιατί είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Τέτοια θετική συγκυρία δεν πρέπει να είχε κανένας Έλληνας πρωθυπουργός, από όσους επισκέφτηκαν την Ουάσινγκτον έως σήμερα. Κάθε μέρα φτάνουν στον Λευκό Οίκο εκατοντάδες αιτημάτων από ηγεσίες χωρών, ώστε να βρεθούν στο οβάλ τραπέζι και ενώ δόθηκε προτεραιότητα στον κύριο Τσίπρα, εκείνος σαχλαμάρισε όπως κάνει πάντα, με αποτέλεσμα μια προδοτική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α. 
Δεν είναι ανόητοι αυτοί της συγκυβέρνησης. Όχι… Απατεώνες είναι. Και ο ίδιος και οι στενοί του συνεργάτες. 

Τα βασικά προβλήματα  της χώρας μας σήμερα είναι δύο: Ασφάλεια-Οικονομία. Αντί να εκμεταλλευτεί τις διεθνείς συγκυρίες με μία απομονωμένη Τουρκία, μετά την γενικότερη συμπεριφορά Ερντογάν, εκείνος πήγε για να γυρίσει χρεώνοντας την Ελλάδα χωρίς αποτέλεσμα. Γιατί στην εποχή των μνημονίων ανταλλακτικά χρειαζόντουσαν τα F16 και όχι αναβάθμιση. Αντιθέτως το ελάχιστο οικονομικό όφελος που προκύπτει είναι προς το συμφέρον των ΗΠΑ και όχι της Ελλάδας. 

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε περιχαρής καθώς με τα 2,5 δισ. ευρώ που θα διαθέσει η Ελλάδα για την αναβάθμιση των F-16 θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για τους Αμερικανούς. Πράγματι, η αναβάθμιση θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Lockheed, που σημαίνει ότι κανένα όφελος δεν θα υπάρξει για την ΕΑΒ και τις ελληνικές επιχειρήσεις που συνεργάζονται μαζί της. Και ενώ η Τουρκία ετοιμάζεται με F35 σκάλες ανώτερα σε πολλά επίπεδα και που θα μεγαλώσουν το χάσμα ανάμεσα στην δική μας Άμυνα και αυτήν της Τουρκίας. 

Με μια απλή ματιά ας δούμε με αυτά τα δισεκατομμύρια που πάνε άχρηστα τι θα μπορούσε να αγοράσει η Ελλάδα μας:

45 μαχητικά 4++ γενιάς Su-35 από την Ρωσία, βάσει τις τιμής των 600 εκατ. δολ. που πλήρωσε η Ινδονησία για 11 μαχητικά του τύπου.

Έναν συνδυασμό 20 μαχητικών F-35 και δύο συστοιχιών S-400.

Έναν συνδυασμό 30 μαχητικών Su-35 και δύο συστοιχιών S-400.

Έναν συνδυασμό 20 μαχητικών F-35 και ολικής αναβάθμισης του δικτύου έγκαιρης προειδοποίησης, το οποίο σήμερα δεν βλέπει τα F-35, όπως δεν θα τα βλέπουν και τα αναπαλαιωμένα F-16.

Τρεις φρεγάτες ελέγχου περιοχής FREMM με πυραύλους cruise SCALP Naval που θα έπλητταν σε βάθος 1000 χλμ. την Τουρκία και θα παρείχαν α/α και αντιπυραυλική άμυνα στον στόλο και στην χώρα ακτίνας 150 χλμ. 

Και βέβαια σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις προβλέπονται κάπου 200 εκατ. Δολάρια για την προμήθεια ανταλλακτικών για τα F-16, τα οποία αυτό που κάνουν τώρα θα συνεχίσουν να το κάνουν και μετά.

Ξέχασε ο εγκληματίας του τρανταχτού Όχι της πλειοψηφίας των Ελλήνων και των Ελληνίδων ότι έλεγε προεκλογικά τον κύριο Τράμπ «σατανικό». Ξέχασε πως επί δεκαετίες φώναζε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και πήρε την Περιστέρα να το παίξουν και φιλοΑμερικάνοι. Τέτοιος τενεκές είναι αυτός και ο Καμμένος του. Τελικά αρχίζω να πιστεύω πως αυτοί οι δυο «κάτι άλλο έχουν μεταξύ τους» και ψηφίζουν μαζί την αλλαγή φύλου από τα 15, το ξεπούλημα της Θράκης μας και τόσα άλλα. 

Ο λαός μας πεινάει. Η Ελλάδα σήμερα είναι από τις φτωχότερες χώρες, μάλλον εμείς είμαστε ο φτωχότερος λαός της Ευρώπης και η Περιστέρα κάνει «ντόλτε βίτα» με τον πρώην αριστερό φίλο της. Λέω φίλο της γιατί απ’ όσο γνωρίζω γάμο δεν έχουν κάνει. Σπιτωμένη την έχει απλά. Και η Ελλαδική Εκκλησία ούτε τώρα μιλάει. Έρχεται η ώρα της να την περιλάβω και αυτήν. Αρκετά ανεχτήκαμε έως σήμερα. Ευτυχώς διαπιστώνω έναν ξεσηκωμό στην Ιεραρχία, που ίσως από αναβρασμός γίνει επιτέλους αντίδραση ΟΥΣΙΑΣ. Όσον αφορά την Αντιπολίτευση παίζει παλαμάκια στον Τσίπρα κάνοντας συχνά πως διαφωνεί, ενώ στην πραγματικότητα ροκανίζει χρόνο για να ολοκληρώσει την καταστροφή ο ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ, όπως είναι ο στόχος των αφεντικών τους και εκείνη να έρθει μετά να πει «δεν φταίμε εμείς αλλά αυτοί». Ο δε απών Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράφει τα πάντα εις βάρος των εξαπατημένων Ελλήνων, αρκεί να μην χάσει τα πρωτεία, τα παχυλά του έσοδα και την καρέκλα του πρώτου πολίτη. Του πρώτου πολίτη σε μία προδομένη χώρα με εξαθλιωμένους Έλληνες και Ελληνίδες από την κακουχία. Πόση ντροπή κύριε Πρόεδρε να έχει η χώρα εσάς Πρόεδρο!

Είστε προδότες. Είστε απατεώνες. Είστε η μεγάλη ντροπή του Έθνους μας.
Να ΦΥΓΕΤΕ δεν σας θέλουμε. Δεν έχετε την ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Γραμματέας της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης και εκπρόσωπος τύπου, + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης) το Κίνημα της Ανατροπής.. Όχι σε όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου