ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Δελτίο τύπου Λ.Ε.Π.ΕΝ


Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα ούτε στον μπολσεβικισμό, ούτε στην αναρχία, ούτε στα νύχια του κάθε τρωκτικού που θέλει να την βλάψει.

Ήρθε η ώρα των Εθνικιστών, του λαού και της Ελλάδας. Έφτασε η ώρα του τέλους για το σάπιο κατεστημένο που λυμαίνεται τον τόπο χρόνια τώρα. Ο λαός αρχίζει να καταλαβαίνει τον εμπαιγμό και παίρνει στα χέρια του το μέλλον της χώρας. Τώρα είναι η ώρα των εθνικιστών, τώρα είναι η ώρα της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης ,της Αντίστασης και της Ανατροπής.

Θα  ζήσουμε ιστορικές στιγμές και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα, έχουμε υποχρέωση στα παιδιά μας, στην οικογένειά μας, στους πρόγονους μας και στον λαό. Η Ιστορία έχει δείξει ότι μόνον εθνικιστικές -πατριωτικές κυβέρνησης έφεραν λύσεις στα αδιέξοδα που είχαν φέρει προδοτικές πολιτικές.  

Στεκόμαστε απέναντι στους προδότες πολιτικούς , απέναντι στους ξένους τοκογλύφους που λυμαίνονται την πατρίδα μας, απέναντι στην μιζέρια, στην αναξιοπιστία, στο ξεπούλημα, στην ιδιοτέλεια, στο ξεπεσμό των Ιδεών, στα  ανοιχτά σύνορα και στον κατακερματισμό της κοινωνίας. Τίποτε δεν έχουμε να χάσουμε, έχουν ισοπεδώσει τα πάντα, έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και από εδώ και πέρα κάθε αγώνας θα φέρνει μόνον κέρδη, κέρδη για τον τόπο. 

Πρέπει να κερδίσουμε την τιμή του Έθνους, να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας, να πάρουμε πίσω την υπερηφάνεια του Έλληνα, πρέπει μαζί με τον λαό να πάρουμε πίσω την Εθνική ανεξαρτησία από τους τοκογλύφους. Ξέρουμε να αγωνιζόμαστε, Για πατρίδα -θρησκεία -Οικογένεια. Όσο για εμάς; Είμαστε έτοιμοι, ότι μας πληγώνει και δεν μας σκοτώνει μας κάνει ποιο δυνατούς από Ατσάλι. 

Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα ούτε στον μπολσεβικισμό, ούτε στην αναρχία, ούτε στα νύχια του κάθε τρωκτικού που θέλει να την βλάψει.
Όπως και να έχει, σε κάθε περίπτωση, στόχος παραμένει, «Η Ελλάδα ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».

Η Λ.Ε.Π.ΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
¨Η ΕΜΕΙΣ ¨Η ΑΥΤΟΙ… ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΜΕΙΣ!

Ο Πρόεδρος της Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ένωσης, το κύμα της μεγάλης Ανατροπής, Χρήστος Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου