ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Δελτίο τύπου Λ.Ε.Π.ΕΝ


Άρνηση, Αντίσταση, Αντεπίθεση ΤΩΡΑ! 

Η Εθνοπροδοτική σοσιαλδημοκρατική και μαρξιστική, «αριστερά», που εξαπάτησε τούς πολλούς, υποσχόμενη να σκίσει τα μνημόνιά, τα εφαρμόζει και με το παραπάνω, αλλά υλοποιεί και το πραγματικό της πρόγραμμα. Έφερε τα σύμφωνα Συμβίωσης, γέμισε με λαθρομετανάστες την πατρίδα μας. Το συμβόλαιο της  Εθνοπροδοτικής μαρξιστικής «αριστεράς» με τα διεθνή αφεντικά της και όχι με τον λαό, υλοποιείται με ταχείς ρυθμούς. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται αυτά τα πράγματα. Η Ιστορία δυστυχώς επαναλαμβάνεται χωρίς ο πολύς κόσμος να διδάσκεται από αυτή, διότι δεν λειτουργεί η συλλογική μνήμη. Για παράδειγμα: Στη δημοκρατία της Βαϊμάρης, ένας ριζοσπάστης σοσιαλδημοκράτης βουλευτής, ο Κούρτ Ρόζενφελντ πρότεινε να καταργηθεί το αδίκημα της προδοσίας, και ζητούσε τη νομιμοποίηση του σοδομισμού και της ομοφυλοφιλίας. Ο ίδιος υποστήριζε με επιμονή τότε ότι η όροι της Συνθήκης των Βερσαλλιών εξυπηρετούσαν το Γερμανικό «Εθνικό Συμφέρον ». Το ίδιο κάνουν τώρα και οι βουλευτές και οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που εφαρμόζουν (με πόνο καρδιάς)  την ελληνική συνθήκη των Βερσαλλιών (τα μνημόνια), προστατεύοντας το «εθνικό συμφέρον ». 

Ότι ζητούσε η «διεθνιστική» και εθνοπροδοτική μαρξιστική «αριστερά» στη Γερμανία το 1920 το εφαρμόζει με πολύ καθυστέρηση στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ημί - Ανεξάρτητους του Μίστερ Πάνου. Τα σύμφωνα Συμβίωσης, τα μνημόνια και οι Απρόσκλητοι αποτελούν το...Εθνικό Συμφέρον. Η εξήγηση αυτής της πολιτικής συμπεριφοράς των «αριστερών» βρίσκεται στον Μαρξισμό και την διεθνιστική Αριστερά. Οι διεθνιστές όπως ο Μορδεχάϊ Μαρξ, στερούνται παντελώς την πατρίδα, Αυτό είναι η Αριστερά. 

Κοιτάζοντας το μέλλον χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος. Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης το κυρίαρχο πρόβλημα μας είναι η εξάρτηση και η ξένη κατοχή. Και η απάντηση βρίσκεται στην Εθνική Ανεξαρτησία, και τη Λαϊκή Κυριαρχία. Για να αντισταθούμε στο παγκόσμιο σύστημα εξουσίας είναι απαραίτητη η Εθνική Λαϊκή Ενότητα γύρω από το κίνημα μας, που υπερασπίζετέ της ιδέα του εθνικού κράτους και της πατρίδας. Η πιο επαναστατική ιδέα είναι η μητέρα πατρίδα που είναι το Οχυρό του Έθνους. 

Σήμερα, όλοι οι Έλληνες πρέπει να παλεύουμε για τη λευτεριά την Τιμή, και την Εθνική μας Ανεξαρτησία.  
Μας ενώνει το κοινό μας μέλλον και η αγάπη μας για πατρίδα. 
Όπως και να έχει, σε κάθε περίπτωση στόχος παραμένει ο αφανισμός μας…
Άρνηση, Αντίσταση, Αντεπίθεση ΤΩΡΑ!

Ο Πρόεδρος της Λ.Ε.Π.ΕΝ Χρήστος Ρήγας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου