ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Σελίδες

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο τύπου


Οι «ψωμόλυσσες» ξεπουλούν τα πάντα για να λάβουν όσα περισσότερα οι ίδιοι μπορούν.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

- Γιατί να μην έρχονται Ελλάδα ανά χιλιάδες οι λαθρομετανάστες; Που θα βρουν άλλα κορόιδα «σαν την δοτή Κυβέρνηση Σταλινικής χούντας» που σήμερα κυβερνά την χώρα μας; Τσάμπα στέγη, τσάμπα φαγητό, τσάμπα κλιματισμό τα «πουλάκια μου», τσάμπα μετακινήσεις, τσάμπα μπάνια και τσάμπα ηλιοθεραπεία. Παίρνουν και επιδόματα… Ενώ οι Έλληνες την ίδια ώρα λιμοκτονούν – πεινάνε – πεθαίνουν και τα παιδία τους λιποθυμούν από ασιτία στα σχολεία… Χαζοί είναι να μην έρθουν αφού κάνουν πλούσια ζωή στην χώρα μας, μόνιμες πολύχρονες διακοπές 5 αστέρων; 

Στην Ευρώπη αντιδρούν δεν τους θέλουν στις χώρες τους και τους στέλνουν στην Ελλάδα αφού η κυβέρνηση αυτής δεν κατέλαβε την εξουσία για να υπηρετήσει τον λαό της, αλλά για να εξυπηρετήσει τα ξένα κέντρα εκμετάλλευσης- συμφέροντος, τις τράπεζες και τους διεθνείς τοκογλύφους. Κοινώς αυτή η «καρικατούρα ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ» ψηφίστηκε λέγοντας ψέματα ώστε να λάβει την εντολή «με και καλά δημοκρατικές διαδικασίες», αλλά στην ουσία είχε σχέδιο να σχηματίσει κυβέρνηση δικτατορίας. Φτωχοποίησης των Ελλήνων και των Ελληνίδων, γενικό ξεπούλημα της Πατρίδας και εξαθλίωσης κάθε έννοιας πολιτισμού - θρησκείας και αξιοπρέπειας. 

Η Αντίσταση του λαού είναι η μόνη λύση όπως γίνεται στον πολιτισμένο κόσμο, ενάντια στην χούντα των «ψευτοαριστεροδεξιών» (ανάθεμα και αν ξέρουν τι είναι και οι ίδιοι πέρα από ΠΡΟΔΟΤΕΣ) που άρπαξαν την εξουσία με δόλιους τρόπους.

-Στο κέντρο της Αθήνας οι περιουσίες των Ελλήνων που αποκτήθηκαν με κόπο δεκαετιών, χρεοκόπησαν σαν την χώρα. Σφάζονται κάθε μέρα μέσα στο δρόμο όλες οι αποχρώσεις του μαύρου και η κυβέρνηση κάνει πως δεν βλέπει. Στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα Έλληνας δεν τολμά να περάσει. Ομόνοια τα βαποράκια, οι έμποροι ναρκωτικών δρουν ελεύθερα, ενώ η πώληση από μελαμψούς λαθρομετανάστες παράνομων τσιγάρων γίνεται άνετα ακόμα και δίπλα από την αστυνομία, αλλά κανείς δεν μιλά, κανείς δεν καθαρίζει την πρωτεύουσα από την ανομία, την καταδίκη της πόλης σε πλήρη σήψη και αταξία. Η πλατεία Ομονοίας από στολίδι της χώρας έχει γίνει κέντρο πορνείας - ηθικής βρωμιάς και εκμετάλλευσης. 

Όλα τα σπίτια και τα μαγαζιά των Ελλήνων αφέθηκαν στην καταστροφή αφού κανείς δεν μπορεί πατριώτης να κυκλοφορήσει ελεύθερα και να ζήσει ούτε μέρα ούτε νύχτα. Η κυβέρνηση της «πρώτης φορά αριστερά» κατέλαβε την εξουσία και από τα Εξάρχεια και την Κυψέλη που ζούσε πήγε στην ακριβότερη περιοχή της Αθήνας, μη περνώντας ξανά από την κανονική πόλη ποτέ, ζώντας στα ολόχρυσα κλουβιά της. Δεν τους αφορά να διαπιστώσουν τι ακριβώς γίνεται στο Ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Στόχος ήταν και είναι η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Και γιατί να τους αφορά άλλωστε, ήρθαν για να αρπάξουν ότι προλάβουν και να φύγουν. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.

Αλητεία, σφαγή, κόλαση παντού. Οφείλουμε λοιπόν εφόσον το κράτος δεν μας προστατεύει, να πάρει ο Έλληνας και η Ελληνίδα ο ίδιος μέτρα προστασίας του εαυτού του και των παιδιών του. Τα ξενοδοχεία της περιοχής αναγκάζονται να έχουν προστάτες για να καταφέρουν να επιβιώσουν από την μάστιγα των κλοπών και του θανάτου, που μυρίζει πια σε κάθε δρόμο - κάθε γωνία - κάθε πεζοδρόμιο. Το κέντρο της πρωτεύουσας έγινε από οίκος πολιτισμού, ένας μεγάλος οίκος ανοχής. Αυτοί που κυβερνούν και έφτασαν την χώρα σε αυτή την κατάντια πρέπει να φύγουν τώρα. Ο χρόνος που περνά είναι εις βάρος όλων μας. 

-Υπουργοί, σύμβουλοι και κάθε λογής μιάσματα κάθονται σε κεντρικές χρυσές αναπαυτικές καρέκλες., με τον λαό να είναι ήδη μόνιμα στην «ηλεκτρική καρέκλα». Όλο το κακό ΠΑΣΟΚ που σήμερα αποτελεί κύριο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ (καθάρισε το ίδιο και η ΧΑΒΟΥΖΑ του ΣΥΡΙΖΑ τους μάζεψε) μαζί με πρώην αριστερούς της πλάκας που αποτελούν τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ (βλέπεις και εάν υπήρξε καλός και αυτός έφυγε καθώς ανακάλυψε πως ήταν πρόφαση το φιλολαϊκό αριστερίζων προφίλ που διατηρούσε μέχρι να βγει) δεν ξεπουλά μόνο τον πλούτο μας και τη Δημόσια περιουσία, δεν ξεπουλά μόνο μισθούς και συντάξεις – θέσεις εργασίας, αλλά ξεπουλά επίσης ΜΟΝΟ για δικό τους όφελος… «Μην μας πουν πως δεν τα πήραν και άλλαξαν πολιτική μέσα σε λίγες μέρες» να είναι σίγουροι πως και ο τελευταίος Έλληνας το έχει εμπεδώσει και αυτό. 

Και ενώ τα σπίτια και τα μαγαζιά των συμπατριωτών μας δίδονται προς πλειστηριασμό από τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ αυτούς, την ίδια ώρα είναι ικανοί για να παραμείνουν στις καρέκλες τους και να πλουτίσουν οι ίδιοι, ακόμα και να παραδώσουν νησιά μας. Ελληνική θάλασσα και Ελληνική στεριά.  Εξασφαλίζουν τις δικές τους επόμενες γενιές εις βάρος όλου του λαού, φτωχού και πλούσιου, εις βάρος του μέλλοντος των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Γιατί μπροστά τους δεν βλέπουν τίποτα άλλο από το πρόσκαιρο συμφέρον τους. Είναι επικίνδυνοι, αμόρφωτοι, απάτριδες, άθεοι, δεν έχουν Ιερό και Όσιο. 

Θυσιάζουν τα πάντα στον βωμό της βρώμικης περιόδου που ξεκίνησε πριν από το 2015 και κρατά έως σήμερα, για να λάβουν όσα περισσότερα μπορούν οι «ψωμόλυσσες». Οφείλουμε σε εμάς και τα παιδιά μας να ανατρέψουμε τα σχέδια τους και να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν. Από το Μέγαρο Μαξίμου στα αντίσκηνα έξω από τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα που ήταν πριν. Αυτοί δυστυχώς δεν είναι Έλληνες είναι ανθέλληνες. ΠΡΟΔΟΤΕΣ της δημοκρατίας, της χώρας και του Ελληνικού λαού. 

ΦΥΓΕΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ.

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ…
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ…
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ…

Η Αντιπολίτευση τι ρόλο παίζει; Την συμφέρει να γίνονται όλα αυτά ενάντια στον λαό και να χρεώνονται άλλοι την καταστροφή; Γιατί δεν κάνουν Αντιπολίτευση ουσίας. Μήπως δεν ξέρουν πως οδηγούν την Ελλάδα στον θάνατο; Εάν αυτό δεν ίσχυε τότε θα έκανε αυτό που κάθε πατριώτης θέλει να κάνει. Αντίσταση και Ανατροπή. Θα ήταν για τον λαό με τον λαό στον δρόμο. 

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΡΥΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

Ο Γραμματέας και εκπρόσωπος τύπου της Λ.Ε.Π.ΕΝ, το κίνημα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου